اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرادعلی واعظی، عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند گفت: استفاده از شبکههای اجتماعی و رسانهها سریعتر شدن تغییر و تحولات زبان فارسی را موجب میشود.
وی افزود: هرچه میزان استفاده از شبکههای اجتماعی بیشتر شود، رایج شدن کلمات از زبانهای و ساخت کلمات جدید در زبان کاربران افزایش مییابد.
عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند، ادبیات را محکمترین میراث فرهنگی یک کشور دانست و بیان داشت: شهریار یک شاعر همگام با انقلاب بوده که دوران قبل و بعد از انقلاب را به خوبی درک کرده و اشعار زیادی در مدح انقلاب سروده است.
واعظی با بیان اینکه ادبیات، آیینه تمام نمای زندگی معنوی جامعه است، تصریح کرد: شرایط اجتماعی، فرهنگی و سیاسی یک منطقه ادبیات آن جامعه را میسازد.
وی با اشاره به اینکه ادبیات، شناسنامه فرهنگی مردم یک منطقه را نشان میدهد، ادامه داد: برخی از کشورها به دلیل نداشتن ادبیات غنی، فرهنگی غنی هم نداشته، چرا که ادبیات یک کشور بر خلاف تاریخ واقعیتها را بیان میکند.
عضو گروه زبان و ادبیات دانشگاه بیرجند افزود: نباید فرهنگ بیگانه و رسانه ملی بر ادبیات فارسی تاثیر بگذارد، در حالی که اکنون گویشهای منطقهای مورد فراموشی قرار گرفتهاند.
واعظی، خراسان را مهد زبان دری دانست و گفت: مهمترین ویژگی و امتیاز شهریار نسبت به سایر شعرای بزرگ در این است که اشعارش بیان ساده، روان و جاذبه کلام دارد.
وی خاطر نشان کرد: متوليان فرهنگ این منطقه براي اين مناسبت بايد برنامه هايی برای شاعران این منطقه نیز طراحي و اجرا كنند.