به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زاکانی دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی طی یادداشتی در کانال تلگرامی خود به بررسی اظهارات سال های اخیر هاشمی رفسنجانی پرداخت.
متن این یادداشت به شرح زیر است:
«باسمه تعالی
سخنان صریح جناب آقای هاشمی رفسنجانی در تمجید از حذف بودجه دفاعی و نظامی ژاپن و آلمان و رشد دانش محور این دو کشور بواسطه آن، محل تامل اصحاب نظر قرار گرفت.
اول) تجربه چهار دهه گذشته به ما می آموزد:
۱- تجاوز صدام به امید فتح چند روزه تهران و انقراض انقلاب اسلامی و تحمیل هشت سال جنگ تحمیلی با صدمات جبران ناپذیر، بعد از اصرار گروهکهای نهضت آزادی و منافقین خلق در انحلال ارتش جمهوری اسلامی در آغاز پیروزی انقلاب اسلامی و مخالفت قاطعانه حضرت امام خمینی(ره) با آنها، همزمان عمق توطئه شیطانی گروهکهای وابسته و بینش عمیق بنیانگزارکبیر انقلاب اسلامی را آشکار کرد.
۲- حمله ویرانگر ناتو به لیبی به سردمداری آمریکا و انگلیس وقتی میسر شد که معمر قذافی برای کاهش فشارهای آمریکا در پرونده لاکربی وگشایش اقتصادی و با امید تضمین حمایت انگلیس در دفاع از لیبی، پذیرفت تا کلیه زیرساخت ها و تجهیزات و مواد هسته ای کشورش را در سال ۱۳۸۲به آمریکا و روسیه منتقل نماید و با محدود نمودن توان نظامی لیبی، برد موشک های بالستیک خود را زیر سیصد کیلومتر رساند.
۳- اصرار وزیر خارجه وقت آمریکا خانم رایس در سال ۱۳۸۳ بر ضرورت الگو گیری مسئولان ایران از تدبیر و هوشمندی! قذافی برای تحویل داشته ها و دستاوردهای هسته ای و قبول محدودیت نظامی و حرکت در راستای خواست آمریکا با مخالفت رهبر معظم انقلاب اسلامی و تهدید علنی آمریکا توسط معظم له، به تشدید تقویت دفاعی ایران ختم شد، اما دیری نپایید تا نیت پلید آمریکا و هوشیاری بالای رهبری معظم انقلاب آشکار شود.
۴- طرح خاورمیانه جدید توسط خانم رایس در آغاز حمله اسرائیل غاصب به لبنان در سال ۱۳۸۵ اعلام شد. در ابتدای سال ۱۳۹۵ دردیدار با سید حسن نصرالله، ایشان به ملاقاتش با یکی از عناصر موثر آمریکایی بعد از جنگ ۳۳ روزه اشاره کرد و به نقل از وی گفت جمعبندی قطعی آمریکایی ها بستن پرونده لبنان و سوریه در سال ۱۳۸۵ و حمله به ایران در سال ۱۳۸۶ بود که با ناکامی اسرائیل راه زیاده طلبی و جنایتکاری آمریکا مسدود گشت.
دوم) متاسفانه همسویی مواضع جناب آقای هاشمی رفسنجانی خواسته یا ناخواسته با اهداف و مطالبات نامشروع آمریکا در مخالفت با مصالح انقلاب اسلامی و سرآمدی ایران عزیز آشکار، مبرهن و سئوال برانگیز است. در این جا فارغ از پرداختن به رخ دادهای مهم دهه های شصت تا هشتاد از جمله فتنه سال ۸۸ و یا مباحث نادرست مرتبط به حمایت از برخی جریانات ناسالم توسط ایشان، به بخش هایی از مواضع ابهام آمیز وی اشاره می شود.
۱- سال ها قبل تروریست ها در سوریه از سلاح های شیمیایی استفاده کردند. به ناگاه دولت سوریه هم راستا با تبلیغات رسانه های غربی توسط آقای هاشمی رفسنجانی متهم به استفاده از سلاح های شیمیایی شد و عملاً تروریست ها تطهیر شدند.! این توطئه آمریکایی و صهیونیستی، خلع سلاح شیمیایی دولت سوریه و امنیت بیشتر اسرائیل را بدنبال داشت.
۲_مرداد ماه سال ۹۴، جناب آقای هاشمی رفسنجانی با استقبال از شکستن تابوی مذاکره با آمریکا، خواستار حضور مردم برای پایداری و حراست از تحولات ایجاد شده از جمله ادامه این مذاکرات و استمرار تحول و تغییر مورد نظر ایشان شد.
۳_مدتی بعد در موعد بستن پرونده اتهامات بی اساس پیگیری کسب سلاح هسته ای توسط ایران(PMD)، خالی بودن دست آمریکایی ها از مستندات و واهی بودن این ادعا آشکار شد. ناگهان جناب آقای هاشمی اظهار داشتند، که ایران در دهه شصت بدنبال بدست آوردن بمب اتم بوده است. امری که با استقبال آمریکا و همپیمانانش روبرو گردید.
۴_چند ماه قبل، در اوج طرح مطالبات زیاده خواهانه آمریکایی ها در محدود نمودن توان موشکی و دفاعی ایران اسلامی، جناب آقای هاشمی رفسنجانی رجحان گفتگو بر توانمندی دفاعی و موشکی کشورها در دنیای کنونی ابراز داشتند. با بازتاب این خبر رهبر معظم انقلاب اسلامی منشاء این دست صحبت های نادرست را ناآگاهی یا خیانت ذکرکردند که تکذیب آقای هاشمی رفسنجانی را بدنبال داشت.
۵_در هنگامه ایراد مواضع تند سران خام و مسلمان کش عربستان علیه ایران و آتش افروزی های آنها، اظهارات آقای هاشمی پیرامون تعامل و حتی گام برداری اولیه در راستای گفتگو با سران جنایت کار و وابسته این کشور، هم زمان با تشدید اقدامات و حملات عناصر سبک سر آل سعود به ایران سبب تحیر و تعجب همگان شد.
۶_چندی پیش آقای هاشمی رفسنجانی در گردهمایی بزرگ مسئولان آموزش و پرورش کشور در سال ۹۵ با الگو قرار دادن ژاپن و آلمان، کنار گذاشتن توانمندی های نظامی این دو کشور را دلیل پیشرفت دانش محور آنها دانست!»