آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۳۵۷۸

افسردگی، اضطراب و عدم تمرکز اثرات اعتیاد به اینترنت

نتایج یک بررسی روی دانشجویان نشان می‌دهد استفاده افراطی از اینترنت می‌تواند حاکی از وجود مشکلاتی در سلامت روان آنان باشد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان کانادایی در مطالعه‌ای دریافتند: دانشجویانی که زمان زیادی را صرف کار کردن با اینترنت می‌کنند احتمال دارد به انواعی از مشکلات روحی- روانی دچار باشند.

 

در این مطالعه میزان زمانی که 254 دانشجوی سال اول دانشگاه مک‌مستر در انتاریو به استفاده از اینترنت اختصاص می‌دهند مورد ارزیابی قرار گرفت. به گفته محققان کانادایی استفاده از اینترنت طی 18 سال گذشته تغییر قابل توجهی پیدا کرده‌ است به گونه‌ای که تعداد بیشتری از افراد با استفاده از اینترنت کارهای خود را انجام می‌دهند و میزان زمان حضور در شبکه‌های اجتماعی بیشتر شده‌ است.

 

محققان کانادایی در ارزیابی‌های خود روی این دانشجویان دریافتند 33 نفر از آنان به دلیل استفاده افراطی از اینترنت به آن اعتیاد پیدا کرده‌اند و 107 نفر دیگر نیز به گونه‌ای دچار این مشکل هستند.

 

 به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، همچنین سلامت روان این دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد آنان در مدیریت کارهای روزمره‌شان مشکل دارند و میزان افسردگی، اضطراب و عدم تمرکز در آنان بیشتر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار