قاچاق کالا از مناطق آزاد را قبول ندارم/ ایجاد ۳ منطقه آزاد تجاری در مرز عراق
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۳۷۲۶
ترکان:

قاچاق کالا از مناطق آزاد را قبول ندارم/ ایجاد ۳ منطقه آزاد تجاری در مرز عراق

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور با بیان اینکه به هیچ وجه قاچاق کالا از مناطق آزاد را قبول ندارم، افزود: سیاست دولت تسهیل شرایط برای سرمایه گذاری در مناطق آزاد توسط بخش خصوصی است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو اکبر ترکان روز سه شنبه در مراسم افتتاح پالایشگاه نفت رهام در منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: چهار نوع کالا وارد مناطق آزاد می شود که از جمله آنها کالاهایی است که مناطق آزاد تنها نقش کریدور را در مورد آنها دارا هستند و مقصد آنها سایر مناطق کشور است.

 

وی افزود: گروه دیگر از کالاها برای صنایع موجود در مناطق آزاد و بخشی دیگر برای مصرف در این مناطق وارد می شوند.


ترکان ادامه داد: آن بخش از کالاهای ورودی به مناطق آزاد که نسبت به آنها اعتراض وجود دارد، کالاهای همراه مسافر است که به گردشگران و مسافران فروخته می شود.


مشاور رئیس جمهوری گفت: قبلا این کالاها فقط برای مسافران منطقه قشم و کیش بود که بر اساس قانونی که در گذشته به تصویب رسید به سایر مناطق آزاد گسترش یافت.


وی ادامه داد: در مورد این موضوع از نمایندگان مجلس دعوت کردیم تا بازدید کنند و آنها به این نتیجه رسیدند که آنچه مطرح می شود، درست نیست.

پربازدیدترین آخرین اخبار