آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۴۱۵۶

افزایش چند برابری صادرات زعفران خراسان رضوی به خارج از کشور

صادرات زعفران از استان به خارج از کشور نسبت به مدت مشابه پارسال چند برابر افزایش دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ناظر گمرکات خراسان رضوی گفت: در این مدت 42 هزار و 117 کیلوگرم زعفران در [رشد چند برابری صادرات زعفران خراسان رضوی به خارج از کشور نسبت به پارسال] بسته بندیهای بیش از 30 گرم به ارزش 60 میلیون و 231 هزار دلار از طریق گمرکات و بازارچه های مرزی خراسان رضوی صادر شد.

 

مسعود عاطفی افزود: صادرات این میزان زعفران در مقایسه با مدت مشابه پارسال در وزن 105 درصد و در ارزش 115 درصد افزایش یافت.

 

عاطفی با اشاره به اینکه میزان صادرات زعفران در قالب بسته بندیهای 10 تا 30 گرم نیز در همین مدت 8 هزار کیلوگرم به ارزش 12 میلیون دلار بود، گفت: این میزان در مقایسه با مدت مشابه پارسال در ارزش 66 درصد و در وزن 67 درصد کاهش داشت.

 

وی بیان کرد: خراسان رضوی پنج گمرک شامل لطف آباد و باجگیران به ترتیب در شهرستانهای درگز و در سرخس با کشور ترکمنستان، دوغارون شهرستان تایباد در مرز افغانستان و نیز مشهد و همچنین دو بازارچه مرزی تایباد در مرز افغانستان دارد.

 

عاطفی افزود: افغانستان، ترکمنستان، امارات، عراق، تاجیکستان، اسپانیا، قزاقستان، چین، ازبکستان، قرقیزستان، هنگ کنگ، پاکستان، لبنان، ایتالیا، فرانسه، سوئد، کویت، قطر، هند و ترکیه کشورهای مقصد صادرات خراسان رضوی هستند.

 

او با بیان اینکه بیشترین میزان صادرات کالا به افغانستان با 447 میلیون کیلوگرم به ارزش 350 میلیون دلار بوده است، گفت: کشورهای ترکمنستان و امارات در رده های بعدی صادرات قرار دارند.

 

ناظر گمرکات خراسان رضوی بیان کرد: صادرات کالا به هنگ کنگ، پاکستان، فرانسه و سوئد نسبت به پارسال افزایش چند برابری داشته است که یک موفقیت برای خراسان به شمار می رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار