به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یوسفی جانشین بسیج دانشجویی دانشکده صدا وسیما سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه احمد آباد بود که متن سخنرانی وی به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
در ابتدای صحبتم لازم است تشکر کنم از حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای سیدسعید طبایی امام جمعه محترم شهرستان احمدآباد مستوفی و مسئولین و دست اندرکاران محترم ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان تهران و بالاخص مقام معظم رهبری که این امکان را فراهم کردند چند دقیقه ای در محضر شما مردم شهید پرور شهرستان احمد آباد باشم.
در ابتدای صحبتم هفته دفاع مقدس را تبریک عرض میکنم.گرامی میدارم یاد و خاطره حماسه و رشادت ملت ایران انقلاب اسلامی در هشت سال دفاع مقدس و درود میفرستم به روح پاک و مطهر شهدای انقلاب اسلامی که همه در راستای آرمان های انقلاب اسلامی جان و خون خود را نثار کردند.به علت محدودیت زمان از مقدمات صرف نظر می کنم و به اصل مطلب می پردازم.
کشور ما از زمان پیروزی انقلاب اسلامی حوادث مختلفی را تجربه کرده ، 8 سال جنگ تحمیلی با پشتیبانی دو قطب شرق و غرب انواع تحرکات تجزیه طلبی در گوشه و کنار کشور/کودتای نافرجام نوژه و تلاش برای تکرار کودتای 28 مرداد 32 بعد از انقلاب اسلامی ترور مسئولین رده اول کشور و ترور بیش از ۱۷هزار نفر از طبقات و اقشار مختلف مردم سرنگونی هواپیمای مسافربری پایین آوردن قیمت نفت و حمله به سکوهای نفتی تحریم و محاصره اقتصادی و...انواع راه های سخت و نیمه سخت دیگر که به حمدالله هیچ کدام نتوانست ملت انقلابی ایران و انقلاب اسلامی را به زانو در بیاورند.
دشمنان انقلاب اسلامی و نظام سلطه و در راس آن شیطان بزرگ و دولت مستکبر آمریکا بعد از ناکامی اش در جنگ سخت و نیمه سخت بتدریج عرصه مواجهه اش ضد ملت ایران را به جنگ نرم تغییر داد. که از همان ابتدا مقام معظم رهبری با استفاده از تعابیر تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی و جنگ نرم نسبت به آن هشدار داده است.
«صدرالدین الهی» یکی از اپوزوسیون خارج نشین تغییر استراتژی دشمنان را از جنگ سخت به نرم اینگونه بیان می کند: « مبارزه سیاسی چیزی همتای یک مسابقه ورزشی است، وقتی گروهی در یک مبارزهی سیاسی میبازد، درست مثل یک تیم ورزشی، اولین کارشان قبول شکست است... در قضیه سیاسی هم همین گونه است: اول باید باخت را باور کرد و... مثل هر تیم در میدان باخته، باید در فکر آن باشیم که دور بعدی مسابقه را چگونه برد؟ پس استراتژی مبارزه، از این به بعد، به جای مبارزه مسلحانه و به کار بردن واژههای براندازی، سرنگونی، واژگونی و یا زدوبندهای سیاسی به صورت اعلامیه، بیانیه و خطابه کاربردی ندارد... اما یک راه وجود دارد؛ راهی که ما را به بقای واقعی میرساند... یعنی این دور مسابقه را، به صورت یک مبارزه فرهنگی آغاز کنیم. مبارزه فرهنگی در تمام زمینهها، تئاتر، سینما، ورزش، شعر، موسیقی، نقاشی و غیره. حکومت تهران را فقط با سلاح فرهنگ میتوان خلع کرد و دست بسته، تحویل مردان سیاست داد.«
مهمترین ابزار دشمنان در جنگ نرم، رسانه و فضای مجازی و شبکه های اجتماعی است.اگر زمانی دشمنان با ابزار ویدیو و ماهواره می توانستند فرهنگ جامعه ما را دستخوش خطر کنند امروز ابزارهای به مراتب پیشرفته تر و دردسترس تری مثل اینترنت و فضای مجازی دارند که در صورت استمرار غفلت برخی از مسئولین نگرانی از اثرات آن غیر قابل پیش بینی خواهد بود...در این زمینه چند نکته مهم وجود دارد که لازم است همه بدان توجه کنند.
- فضای مجازی یک دنیای رو به رشد و غیر قابل توقف است.فضای مجازی در عین تهدیدات رو به فزاینده فرصت های بی نظیری هم در اختیار کشور می گذارد.بایستی از فرصت ها حداکثر استفاده را کرد و تهدیدات تا جایی که ممکن است خودمان را بطرف کنیم .
اهمیت فضای مجازی به قدری ست که مقام معظم رهبری در اهمیت توجه به فضای مجازی می فرمایند: اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم حتماً رئیس فضای مجازی کشور میشدم. رهبر انقلاب می فرمایند: رایانه ها و فضای مجازی و سایبری که الان در اختیار شماست ،اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید میتوانید یک کلمه حرف درست خودتان را به هزاران مستمعی که شما را نمیشناسند برسانید!این فرصت فوق العاده ایست مبادا این فرصت را ضایع کنید که اگر ضایع شد خداوند متعال از من و شما روز قیامت سوال خواهد کرد.
- زیرساخت ملی اطلاعات نخستین بار در سال ۱۹۹۱ در ایالات متحده آمریکا در «قانون پردازش با کارایی بالا طرح شد. هدف این طرح «تضمین استمرار رهبری ایالات متحده در پردازش با کیفیت بالا» بوده است. پروژه شبکه ملی اطلاعات در بسیاری کشورهای پیشرفته انجام شده است، کره جنوبی که رتبه اول سرعت اینترنت جهان را دارد در دهه ۱۹۹۰ پروژه شبکه ملی را اجرا کرد. چین، کره جنوبی ، انگلستان و.... صدر اعظم آلمان در دیدار خود با رئیس جمهور فرانسه پیشنهاد ساخت شبکه ارتباطی اختصاصی اروپایی را برای جلوگیری از جاسوسی آمریکا مورد بحث قرار میدهد... شبکه ملی اطلاعات مزایای بسیاری دارد،تامین امنیت از جمله مهمترین مساله این حوزه است و بسیاری از کشورهای دنیا با درک این مساله، بودجههای کلانی را به امر امنیت در حوزه فضای مجازی اختصاص میدهند.. افزایش سرعت نیز از دیگر دستاوردهای اینترنت ملی است که میتواند پاسخگوی نارضایتی مردم از سرعت پایین فعلی باشد.کاربران اینترنت در داخل کشور با کمترین هزینه بیشترین سرعت را تجربه خواهند کرد.با اینترنت ملی میتوان محیطی ایمن و سالم برای جستجوهای اینترنتی فراهم کرد. با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات هرگز دسترسی به اینترنت جهانی محدود نخواهد شد.
- شورای عالی فضای مجازی که رییس آن رییس جمهور است وظیفه دارند تا فناوری های نوین و فضای مجازی را بومی سازی کنند تا مردم هم از فواید ان حداکثر استفاده را کنند و هم از مضرات ان در امان باشند.چالش اصلی این است که بیش از یک دهه از اجرای طرح راه اندازی شبکه ملی اطلاعات گذشته اما بخش ناچیزی از ان اجرا شده، ایا یک دهه فرصت کمی است؟ هم دولت سابق و هم دولت فعلی باید پاسخگو باشند که چه کرده اند؟ وقتی می بینند دشمن تمام قوای خود را در عرصه جنگ نرم متحد کرده و مهمترین ابزارش فضای مجازی است. پس تعلل چرا؟ دولت می بایست از حالت انفعال در عرصهی فضای مجازی خارج شود، و حضور فعال و تأثیرگذار برای ارتقای هرچه بیشتر فضای مجازی و تولید محتوای اسلامی متقن و جذاب انجام دهد.
- قرار بود دولت سابق این طرح ملی را سه ساله به بهره برداری برساند..دولت قبل به رغم برخی تلاش ها اما نتوانست این طرح را به فرجام مورد انتظارش برساند و حالا ۳ سال از دولت یازدهم می گذرد و همچنان این طرح ملی در اولویت های دولت یازدهم هیچ جایی ندارد. آقای رییس جمهور بیش از ۳ سال از عمر دولت یازدهم می گذرد... شما به عنوان رئیس شورای فضای مجازی برای تسریع در راه اندازی شبکه ملی اطلاعات چه کرده اید ؟نمایندگان مجلس شورای اسلامی پاسخ دهند چه اقدامی کردند در قبال تعلل های بی جا و این فرصت سوزی ها...
- متاسفانه مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای اجرای این طرح ملی کم کاری می کند و دولت راه اندازی شبکه ملی اطلاعات را جزو اولویت های خود نمی داند . دولت ردیف بودجه در سال 95 برای شبکه ملی اطلاعات اختصاص نداده است و بیتوجهی به این موضوع مهم در برنامه ششم توسعه هم دیده می شود. باید پرسید چه دست های پشت پرده ای در این زمینه وجود دارد که باوجود تاکیدات مقام معظم رهبری مانع از اجرای شبکه ملی اطلاعات می شود؟
-در قانون برنامه پنجم توسعه دستگاههای اجرایی مکلف شدهاند تا پایان سال ۱۳۹۱ به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند اما همچنان مرکز اطلاعات رایانهای ما در خارج از کشور است؛ ما میتوانیم این مراکز را در داخل کشور داشته باشیم.وقتی جوانان نخبه کشور در ۳۷ رشته علمی رده اول تا ده دنیا هستند آیا نمی توانند در این عرصه خودنمایی کنند؟
- چرا جلسات شورای عالی فضای مجازی باوجود تأکیدات مکرر رهبرمعظم انقلاب برای اجرایی کردن مأموریتهای مهم این شورا بصورت منظم تشکیل نمی شود. چرا دولت به شوراری عالی فضای مجازی اهمیت نمی دهد، دولت جایگاه مهم شورای عالی فضای مجازی را آن چنان که هست نمی بیند، متاسفانه مجلس و نمایندگان خانه ملت به عنوان راس امور هم در این عرصه دچار انفعال شده اند...چرا نمایندگان وزیر ارتباطات را نمی خواهند و از وی نمی پرسند علت این تعلل را....ای کاش رییس جمهور محترم و اعضای دولت یازدهم و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به جای ساعت ها تلف کردن وقت شان در فضای مجازی اندکی از وقت باارزششان را صرف شورای عالی فضای مجازی و چاره اندیشی برای تبدیل تهدیدات فضای مجازی به فرصت ها می نمودند...
-آقای رییس جمهور در گفتگوی تلویزیونی با مردم می گوید نگذاشتیم عده ای جلوی فضای شادی مردم و فضای مجازی را بگیرند؟!آقای رییس جمهور چه کسی در این کشور مخالف شادی مردم و فضای مجازی است؟ پرسش اصلی این است که وقتی کشور هند بدون داشتن منابع زیر زمینی و سرمایه های فراوانی که کشور ما دارد توانسته از بستر فضای مجازی صدها هزار فرصت شغلی در هند ایجاد کند و دو برابر فروش نفت ما درآمد داشته باشد، ان وقت ما؟ مسئولان باید گزارش دهند که چرا از ظرفیت بزرگ فضای مجازی برای تولید اشتغال و در آمد برای کشور غافل بودهاند؟ مسئولان پاسخ دهند چرا از طریق فضای مجازی نتوانستید درآمد و اشتغال ایجاد کنید؟ 3 سال از عمر دولت یازدهم گذشته، آقای روحانی پاسخگوی مردم باشید ؟
-در آمریکا یی که خود بسیاری از این شبکه های اجتماعی را ایجاد و هدایت و مدیریت می کند به دختر رئیس جمهور اجازه ازادنه و بی قید فعالیت در فضای مجازی را نمی دهند. آقای رییس جمهور افتخار این نیست که از زیر بار مسئولیت مهم دولت در چاره اندیشی برای تهدیدات فضای مجازی شانه خالی کرده و با افتخار از ولنگاری در عرصه مجازی بگویید، افتخار این هست که خام فروشی نفتی را کنار گذاشته و همانند کشورهای پیشرفته ، از فضای مجازی اشتغال زایی و درآمدزایی کنید و تهدیدات مخرب فضای مجازی را تبدیل به فرصت برای کشور کنید...
حرف در این زمینه زیاد است.فقط به همین یک نکته در پایان بسنده کنم.آقای روحانی امسال سال اقدام و عمل است.مردم از شعارهای پوچ و توخالی خسته اند.مردم پس از ۳ سال همچنان منتظر عمل شما به وعده های ۱۰۰ روزه تان هستند ...
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
شادی روح شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و مدافعین حرم صلوات
بخش مهمی از صحبت های این دانشجوی ولایتمدار قابل تامل و تحسین است. فضای مجازی کنونی شاید بستر بسیاری از بد اخلاقی ها و کج روی ها و ... باشد . هدایت جوانان انقلابی در مسیر استفاده صحیح از فضای مجازی یکی از وظایف مهم دولت ها است .فرقی هم ندارد اصول گرا ، معتدل یا اصلاح طلب . یک نکته قابل عرض دیگر هم این است که در تریبون وسیعی مانند نماز جمعه ، اگر جناب آقای خسروی به مسائل مهمتری مثل برجام ، عدم تحقق برجام ، سخنان اخیر آقای رفسنجانی و مطالبه این خواسته که هدف از این سخنان چه بوده است آیا از روی دانستن بوده است یا خیر
مسائل دیگری مانند شیطنت های شجره خبثه و ملعون آل سعود و همچنین سنگ اندازی های کشورهایی مانند قطر ترکیه و ... در محور مقاومت از دوستان محترم در امور خارجه سوال پرسیده میشد.