آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۴۴۹۲

ادامه اعتراضات ضد نژادپرستی در شارلوت امریکا

فعالان ضد نژادپرستی امریکا در چهارمین شب متوالی با برپایی تظاهرات در شهر شارلوت انتشار تصاویرِ تیراندازی پلیس به کیت لامونت اسکات، سیاه‌پوست ۴۳ سالۀ آمریکایی را خواستار شدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، اسکات، 43 ساله، روز سه شنبه در حالی که در خودروی خود نشسته بود، هدف تیراندازی نیروی پلیس امریکا قرار گرفت و کشته شد.

 

پلیس می‌گوید افسرِ ضارب از جانب اسکات احساس خطر کرده و به سمت وی آتش گشوده است، در حالی که بستگان اسکات در مصاحبه با رسانه‌های محلی گفته‌اند وی هنگامی ‌که هدف گلوله پلیس قرار گرفت سلاحی نداشته و فقط یک کتاب همراه وی بوده است.

 

مقامات شهر شارلوت در ایالت کارولینای شمالی، تا کنون در برابر فشارها برای انتشار ویدئویی که پلیس ضبط کرده‌ است، مقاومت کرده‌اند.

 

مرگ اسکات بر خشم و اعتراض فعالان ضد نژادپرستی افزوده و موجی جدید از تظاهرات و اعتراضات را در این شهر موجب شده است.

 

تظاهرات‌کنندگان شامگاه جمعه (دوم مهر) در ادامۀ تظاهرات و اعتراضات در شهر شارلوت، بر توقف خشونت و تیراندازی‌های مرگبار نیروی پلیس آمریکا علیه سیاه‌پوستان تاکید کردند.

 

معترضان همچنین برای مدتی کوتاه بزرگراه مهم «اینتِراِستِیت 277» را بستند و در مقابل ساختمان اصلی نیروی پلیس این شهر تجمع کردند.

 

تظاهرات و اعتراضات در این شهر در حالی ادامه یافته است که بعد از دستور فرمانداری کارولینای شمالی مبنی بر برقراری حالت فوق العاده، نیروهای گارد ملی در خیابان های شهر مستقر شده‌اند.

 

 جنیر روبرتز، شهردار شهر شارلوت، اعلام کرده است مقررات منع آمد و رفت که از پنج‌شنبه به اجرا درآمده است، تا دستور فرمانداری مبنی بر پایان یافتن آن، از نیمه‌شب آغاز و تا 6:00 صبحِ روز بعد ادامه خواهد داشت.

 

کر پوتنی، رئیس پلیس شهر شارلوت، روز جمعه، از تصاویر ویدئویی خبر داد که از دست کم یک دوربینِ همراهِ پلیس و یک دوربین نصب شده در خودرو ضبط شده است.  

 

وی در عین حال اعلام کرد انتشار تصاویر مرگ اسکات ممکن است به تنش‌ها دامن بزند.

 

این در حالی است که همسر لامونت اسکات، ویدئویی را منتشر کرده که در آن لحظاتی از قبل و بعد از زمان تیراندازی ضبط شده است.

 

در این فیلمِ حدوداً دو دقیقه‌ای که جمعه (2 مهر) از طریق وکلای خانوادۀ کیت در اختیار هفته‌نامۀ تایمز قرار گرفته است، تصویری از اصابت گلوله به لامونت مشاهده نمی‌شود.

 

مرگ اسکات در حالی روی داد که خشم و نارضایتی عمومی از نیروی پلیس امریکا به علت قتل غیرقابل‌توجیهِ امریکایی‌هایِ آفریقایی‌تبار در چند ماه اخیر افزایش یافته است.

 

اطلاعات جمع آوری شده یک گروه فعال که در پروژه‌ای موسوم به «ثبت خشونت پلیس» نقش دارند، نشان می‌دهد در سال 2015 میلادی بیش از هزار و 150 نفر به دست نیروهای پلیس امریکا کشته شده‌اند که با دست کم 321 مورد قتل امریکایی‌های آفریقایی تبار از سوی بزرگترین اداره‌های پلیس در این کشور همراه بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار