آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۶۶۴۳
یزدانی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو خبر داد:

برپایی مراسم عزاداری در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به مدت ۱۰ شب

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره برپایی خیمه عزا در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: به مناسبت آغاز ماه محرم مراسم عزاداری دهه اول محرم به همت هیات یالثارات الحسین(ع) بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی در مسجد بقیه الله دانشگاه برگزار می‌شود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

زهیر یزدانی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره برپایی خیمه عزا در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بیان داشت: به مناسبت آغاز ماه محرم مراسم عزاداری دهه اول محرم به همت هیات یالثارات الحسین(ع) بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی در مسجد بقیت الله دانشگاه برگزار می شود.

 

وی افزود: در این برنامه از شب اول محرم به مدت ۱۰ شب ساعت 21:30 در مسجد بقیت الله دانشگاه علوم پزشکی آغاز می شود، مراسم با قرائت قرآن توسط امین هادی آغاز و سپس سخنران حجت الاسلام حمید مریدیان از قم به ایراد سخن می پردازند و مداحان اهل بیت(ع) مصطفی اویش قرنی و مداح نوجوان محی الدین عامری به مرثیه خوانی و عزاداری می پردازند.

 

یزدانی با دعوت از دانشجویان برای حضور در این برنامه گفت: تعظیم شعائر اسلامی وظیفه همگانی است و امروز که دشمن با جنگ نرم به میدان مبارزه آمده ما باید ارزش ها انقلاب و اسلام را بیش از پیش در جامعه بسط و گسترش دهیم و نسل جوان و فرهیخته باید در خط مقدم این جریان باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار