کد خبر:۵۴۶۷۷۶

درخواست دانشجویان بسیجی تهران شمال از هاشمی برای پاسخگویی به سؤالات

با توجه به احتمال حضور هاشمی رفسنجانی در واحد تهران شمال، بسیج دانشجویی این واحد از وی خواست فرصتی هر چند کوتاه برای ارائه سوالات و مطالبات دانشجویی در اختیار نماینده این تشکل دانشجویی قرار داده شود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به احتمال حضور هاشمی رفسنجانی در واحد تهران شمال دانشگاه آزاد، بسیج دانشجویی این واحد در نامه‌ای از وی خواست تا فرصتی هر چند کوتاه جهت ارائه سوالات و مطالبات دانشجویی در اختیار نماینده این تشکل دانشجویی قرار داده شود.

 

در ابتدای این نامه آمده است: احتراما به استحضار می‌رساند با توجه به اخبار واصله از مسئولین و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مبنی بر حضور حضرتعالی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال به منظور افتتاح فضای آموزشی و ایراد سخنرانی در بین دانشگاهیان، از جنابعالی که مکرراً در فرمایشات خود به آزادی فکر و بیان تأکید داشته‌اید، خواستار فرصتی هر چند کوتاه، جهت ارائه سوالات و مطالبات دانشجویی توسط نماینده بسیج دانشجویی واحد به عنوان بزرگترین تشکل فراهم نمایید.

 

در پایان تاکید شده است: امید است با توجه به رویه پاسخگویی مسئولین ارشد نظام جمهوری اسلامی ایران، درخواست جوانان دانشجو را پذیرفته و برای تحقق تضارب آراء و زمینه سازی پاسخگویی به مطالبات عمومی دانشجویان، قدمی پیش نهید.


پیشاپیش از التفات جنابعالی سپاسگزاریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار