کد خبر:۵۴۶۸۱۰

توضیح وزیر درباره گران شدن بسته اینترنت موبایل

وزیر ارتباطات در مورد دلیل گران شدن بسته اینترنت موبایل گفت: آنچه به ما مربوط می‌شود تعیین سقف تعرفه برای ارائه خدمات از سوی اپراتورهاست که در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوب می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمود واعظی در حاشیه افتتاح پروژه‌های اپراتور دوم ارتباطی در ارتباط با گران شدن نرخ برخی بسته های اینترنت موبایل علی رغم دستور کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای کاهش تعرفه ها، گفت: آنچه به ما مربوط می شود تعیین سقف تعرفه برای ارائه خدمات از سوی اپراتورهاست که در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوب می شود.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: اپراتورها در ارائه بسته های اینترنتی باید پایین تر از سقف تعرفه ها عمل کنند.

 

وی درباره جذب سرمایه گذاری خارجی در کشور هم گفت: بعد از برجام برخی مذاکرات آغاز شده است و هم با اپراتورهای اصلی، هم مجازی و هم FCPها در حال مذاکره هستند.

 

واعظی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گویا رجیستری گوشی های موبایل تا آخر سال طبق اظهارات یکی از اعضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مرحله پایلوت می ماند هم گفت: این کار، کار بزرگی است و طول می کشد تا نتایج آن را اعلام

کنیم لذا اعلام تصمیم نهایی را به بعد موکول می کنیم.

 

وزیر ارتباطات درباره اینکه چرا برخی موانع ترابردپذیری همچون پیام اعلام ترابرد رفع نمی شود؟ گفت: کمیته ویژه ای برای بررسی موانع این حوزه در نظر گرفته شده و از اپراتورها خواستیم تا با حضور در میدان به سمت رفع مشکلات بروند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار