سازمان هدفمندسازي يارانه ها تشکيل مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۷۱۳
با تصويب نمايندگان مجلس شوراي اسلامي؛

سازمان هدفمندسازي يارانه ها تشکيل مي شود

با تصويب نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، به دولت اجازه داده شد در مدت يک ماه پس از لازم الاجرا شدن قانون هدفمند کردن يارانه ها، سازماني با ماهيت شرکت دولتي به نام سازمان هدفمندسازي يارانه ها تأسيس کند.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، در جلسه علني صبح امروز آخرين ايراد شوراي نگهبان به مصوبه هدفمند کردن يارانه ها بررسي و پيشنهاد جمعي از نمايندگان مجلس با 134 رأي موافق و 80 رأي مخالف تصويب شد.

پيش از بررسي اين پيشنهاد، پيشنهاد کميسيون ويژه و نيز چهار پيشنهاد نمايندگان بررسي شد که حدود دو ساعت طول کشيد و البته هيچ کدام رأي نياورد.

بر اساس مصوبه نمايندگان، دولت مجاز است وجوه حاصل از اجراي اين قانون را که به خزانه واريز مي شود عيناً پس از وصول و کسر سهم دولت به طور مستمر برداشت و به عنوان کمک صرفاً براي اجراي اهداف و تکاليف مقرر در اين قانون، در اختيار سازمان قرار دهد تا برابر آن هزينه کند.

وزراي رفاه و تأمين اجتماعي، امور اقتصادي و دارايي، بازرگاني، راه و ترابري، جهاد کشاورزي، صنايع و معادن، نفت و نيرو و نيز معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور عضو مجمع عمومي سازمان هدفمندسازي يارانه ها هستند.

وجوه و اعتبارات موضوع اين قانون از جمله مواد 12 و 15 مانند ساير شرکت هاي دولتي در بودجه کل کشور منعکس مي شود و سپس از اختيارات و مجوزهاي موضوع اين قانون از جمله 14 و 2، تغيير در سقف اعتبارات شرکت با پيشنهاد دولت و تصويب مجلس مجاز است.

وجوه مانده سازمان از هر سال، براي سال بعد قابل مصرف است و سازمان مي تواند هر سال براي سنوات بعد در چارچوب اين قانون تعهد ايجاد کند.

ديوان محاسبات و سازمان هدفمندسازي يارانه ها موظف شدند هر شش ماه يک بار، گزارش عمليات خود را به مجلس اعلام کنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار