به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر روز دوشنبه در این مراسم با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر بازدارنده است و مربوط به یک فرد نیست، بلکه آحاد جامعه را در بر می گیرد، گفت: این فریضه الهی تعامل انسان با انسان است.
حجت الاسلام سید احمد زرگر اظهار داشت: به منظور ترویج این فریضه الهی باید ستادی تشکیل شده و آموزش های لازم را به افرادی که قصد دارند امر به معروف و نهی از منکر کنند، ارایه دهند.
وی اضافه کرد: پس از 22 سال خلاء قانونی، سرانجام با تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر در مجلس شورای اسلامی این مشکل رفع شد.
دبیر ستا امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه اکنون دستورالعمل تشکیل شوراهای امر به معروف در ادارات و دستگاه های دولتی مشخص شده است، یادآورشد: این شوراها هفت عضو دارد که آیین نامه آن برای بررسی مسایل امر به معروف و نهی از منکر در تمامی دستگاه های دولتی کشور ابلاغ شده است.
وی به طرح یادآوران امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: در وزارت آموزش و پرورش این فریضه الهی به عنوان یک فرهنگ عمومی درآمده و امید است دولت پی گیر مسایل این طرح و عملیاتی کردن آن در سطح دستگاه های دولتی باشد.
مدیر کل اداره قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش نیز در این مراسم گفت: 32 هزار هیات مذهبی در مدارس کشور مراسم سوگواری امام حسین (ع) را برگزار می کنند و 700هیات مذهبی متعلق به فرهنگیان است.
محمدرضا مسیب زاده اظهار داشت: همچنین ششم محرم برابر با هفدهم مهرماه مراسم سوگواری »احلی من العسل» قاسم بن الحسن (ع) توسط هیات های مذهبی دانش آموزی در سراسر کشور برگزار می شود.
وی در خصوص فعالیت های این اداره کل نیز بیان داشت: حفظ موضوعی آیات قرآن و ترتیل، مد نظر قرار گرفته و بر همین اساس هر دانش آموز در طول یک سال تحصیلی 20 تا 40 آیه از قرآن کریم و در مجموع 500 آیه را پس از پایان دوران تحصیل در مدرسه به صورت کاربردی فرا می گیرد.