برگزاری برنامه «سکوت مرگ» در دانشگاه تهران+ تصاویر
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۷۷۵۲

برگزاری برنامه «سکوت مرگ» در دانشگاه تهران+ تصاویر

به مناسبت روز همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران برنامه‌ای را با عنوان «سکوت مرگ» در روزهای ۱۱ و ۱۲ مهرماه برگزار کرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به مناسبت فرا رسیدن محرم الحرام و عزاداری اباعبدالله الحسین و همینطور نهم مهر ماه، روز همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران برنامه ای با عنوان «سکوت مرگ» در روزهای ۱۱ و ۱۲مهرماه در دانشگاه تهران برگزار شد.

 

 

در این برنامه مستندی با عنوان «هبه؛ دختری از فلسطین» ساخته روح الله رفیعی پخش شد.

 


روح الله رضوی از اعضای کاروان اسیایی غزه و کاروان بین الملی الی بیت المقدس در روز اول این برنامه و علیرضا کمیلی، عضو شورای مرکزی اتحادیه امت واحده در روز دوم به ایراد سخن پرداختند.

 

 

در حاشیه این برنامه، نمایشگاه عکس هایی از کودکان فلسطینی و نمایشگاه فروش کتاب های مربوط در این حوزه و همینطور خیریه کمک به کودکان فلسطینی دائر بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار