کد خبر:۵۴۷۹۱۳
تبلیغ سران فتنه در دانشگاه علم و صنعت مقابل چشم مسئولان دانشگاه + تصاویر
دانشجویان ورودی جدید دانشگاه علم و صنعت در حالی در روزهای اول سال تحصیلی به این دانشگاه رفتند که مورد استقبال برخی از جریانهای حامی فتنه قرار گرفتند.
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در آیین استقبال از دانشجویان جدید دانشگاه علم و صنعت که در روز دوشنبه، 12 مهرماه در محوطه این دانشگاه برگزار شد، غرفههای انجمن اسلامی رشد و آرمان با نصب عکسهایی از سران فتنه و تزیین غرفه به رنگ سبز، پذیرای دانشجویان جدید بودند.
این اقدام انجمن اسلامی با اعتراض برخی از دانشجویان به مسئولان دانشگاه همراه شد، اما مسئولان دانشگاه از جمله رئیس و معاون فرهنگی این دانشگاه که در محوطه شاهد نصب این عکسها بودند، مدعی شدند که کسی از دانشجویان به تذکر آنها ندادهاند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
لعنت خدا با فتنه گران سال 88
پاسخ
رییس دانشگاه خودش از فتنه گرهاست. این تشکل ها را هم خودش و کسی که به رهبری و امام و نظام و قرآن اهانت کرده است راه انداخته اند.
پاسخ
دنبال گرین کارت از امریکان. می خوان با وطن فروشی از امریکا گرین کارت بگیرن. این ها همون هایی هستن که امریکا رو تشویق کردن ملت ایران رو تحریم کنه
پاسخ
اینا دیگه کم دارند بابایران فتنه که سنگ قلاب شدند همشون
پاسخ
دوباره جلبکهای سبز دارن آفتابی میشن چون انتخابات نزدیکه
پاسخ
چقدر پول دادن جناح اصلاح طلب که بیان براشون تبلیغ کنند که ما طرف دار فتنه گران هستیم تا از قبل اون ها رایی کاسب بشن.
پاسخ