کد خبر:۵۴۸۶۸۳
در اقدامی عجیب

دانشگاه آزاد قم بنرهای عاشورایی را جمع کرد + تصاویر

بعد از نصب بنر عاشورایی در محوطه دانشگاه ازاد قم، با توجه به نگاه سیاسی که برخی از مسئولان در دانشگاه آزاد دارند بنر از قسمت ورودی مسجد در ابتدای محوطه ورودی دانشگاه آزاد جمع شد.

به گزارش گروه دانشگاههای کشور خبرگزاری دانشجو، با آغاز ماه محرم و عزاداری سید الشهداء همه مردم و گروه ها  به سوگواری می پردازند، دراین میان دانشجویان نیز با توجه به درس دینی و سیاسی که از واقعه عاشورا گرفته اند رسالت خود را در این ایام به طرق مختلف بیان می کنند.

 


دانشجویان دانشگاه آزاد قم  که با درک واقعه عاشورا تنها عزاداری و گریه بر امام حسین(ع) را سهم خود از واقعه عاشورا نمی دانند با نصب بنر در محوطه دانشگاه به درسی که امروز از عاشورا باید گرفت به استقبال محرم رفتند که گویا به مذاق مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی قم خوش نیامده است!

 


بعد از نصب بنر در محوطه دانشگاه ازاد قم این بنر با توجه به نگاه سیاسی که برخی از مسئولان در دانشگاه آزاد دارند از ورودی مسجد  و ابتدای ورودی محوطه دانشگاه آزاد جمع شد.

 


گویا این مسئله به خاطر فضای انتخابات سال آینده در کشور است که برخی مسئولین دانشگاه آزاد حتی  درس سیاسی واقعه عاشورا را  نیز جبهه مقابل خود می دانند.

 

بعد از برداشتن بنر از مقابل مسجد دانشگاه  در ابتدای ورودی محوطه دانشگاه و گرفتن مجوز برای نصب ،بنر در بخش دیگر کم رفت و آمد تر دانشگاه نصب شد و دوباره این بنر در اقدامی تاسف بار توسط مسئولین دانشگاه آزاد قم جمع آوری شد و علت آن نیز سیاسی بودن نوشته عنوان شد در حالی که نوشته روی بنر برگرفته از منویات رهبر معظم انقلاب است.
 
 
نصب بنر در ورودی مسجد دانشگاه آزادقم و جمع آوری توسط مسئولین
 

گرفتن مجوز برای نصب بنر عاشورایی

نصب بنر عاشورایی در بخش کم رفت و آمد دانشگاه آزاد قم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
هادی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۰
اینجا قم است ... مذهبی ترین شهر دنیا ... حدود ۱۰ مرجع تقلید در این شهر زندگی می کنند ...
3
6
محمد
United Arab Emirates
۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۲
چرا همه جا این متن رو اشتباه می نویسند : "من الذله " اشتباه است .
کربلا درس هیهات منا الذله به ما داد نه مذاکره با یزیدیان .
1
0
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۱
دانشگاه آزاداسلامی قم در همان روز میزبان چهارشهید مدافع حرم بود چرا برنامه های ارزشی را به مسائل حاشیه ای آلوده میکنید اول صحت موضوع را قطعی کنید بعد نیروهای ارزشی در دانشگاه را زیر سوال ببرید اللهم احفظ قائدنا الخامنه ای
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۱
اقایان سرشان را بالا بگیرند .
وقتی عاشورا را نمی فهمند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار