آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۸۹۳۱
یک استاد حوزه:

چرا هر ساله برای امام حسین(ع) عزاداری می‌کنیم؟

استاد حوزه به طرح این پرسش که چرا هر ساله برای امام حسین(ع) عزاداری می‌کنیم، گفت: تمام مکاتب دنیا برای خود الگویی‌هایی جهت ارائه تربیت مناسب ارائه می‌کنند، امام حسین(ع) نیز الگوی عملی اسلام است و اشک بر امام حسین(ع) منجر به ایجاد اتصال درونی با آن حضرت می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت الاسلام نخاولی امروز در مراسم دهه اول ماه محرم که در مسجد حضرت مهدی دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد، با طرح این پرسش که چرا هر ساله تنها یاد امام حسین (ع) را گرامی می‌داریم، علی رغم این‌که ما بزرگان بسیاری در اسلام داریم؟، گفت: تمامی مردم تنها به بر خوبی‌ها تاکید دارند، هر چند که این خوبی‌ها همیشه به منصه ظهور نمی‌رسد، چراکه کودکان آن طور می شوند که ما هستیم نه آن طور که ما می‌خواهیم.

 

وی ادامه داد: تمامی مکاتب دنیا برای خود سوپر استار می‌سازند تا با ارائه الگو بر تربیت همکیشان خود تاثیر بگذارند. به طور کلی چنانچه قرار است تربیت صحیحی صورت گیرد باید الگویی مناسب نیز ارائه کنیم.

 

ارائه الگو عملی باید در متن سخنان تئوری ارائه شود

 

این سخنران مذهبی ضمن اشاره به این موضوع که در متن سخنان تئوری باید الگوی علمی ارائه شود، تصریح کرد: هنر این است که افراد را تربیت کنیم، شاخص دهیم و در نهایت آن فرد را شاخص کنیم. رمز توجه ما به شخصیت‌ها جهت وقت گذراندن نیست، بلکه به معنی الگو گرفتن است.

 

حجت الاسلام نخاولی با بیان این موضوع که هر فردی به میزان سقف فهم و اخلاص خودش، آرزو می‌کند، تصریح کرد: سهم و بُرد هر فردی به اندازه‌ای است که خدا را درک می‌کنند.

 

وی بیان داشت: در تاریخ افراد فراوانی بودند؛ اما افق چه کسی به اندازه امام حسین(ع) بود؟، به این دلیل همین دلایل هر ساله به یاد امام حسین می‌گرییم و عزادارای می‌کنیم.

 

اشک بر امام حسین (ع)منجر به ایجاد اتصال درونی با آن حضرت می‌شود

 

این سخنران مذهبی با تاکید بر این مطلب که اشک با امام حسین(ع) اتصال درونی ایجاد می‌کنیم، خاطرنشان کرد: قیمت این اشک بسیار است، به همین دلیل است که گفته شده یک قطره بر امام حسین (ع)دریایی از آتش جهنم را خاموش می‌کند و اشک از اقیانوس رحمت الهی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار