کد خبر:۵۴۹۱۲۲

فرمانده عملیات های انتحاری داعش در سرت لیبی کشته شد

«ابوالبراء مصری» سرکرده داعش که مسئولیت انفجارهای انتحاری این گروهک تروریستی را به عهده داشت، امروز  در عملیات موسوم به بنای آهنین ارتش لیبی در سرت واقع در شمال لیبی کشته شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو،«بوابه الوسط لیبیا»، یک منبع آگاه در اتاق عملیات «بنای آهنین» افزود که ابوالبراء مصری در عملیات آزادسازی شهر سرت کشته شده است.


این منبع افزود: ابوالبراء بامداد امروز در محور دریایی الجیزه به دست نیروهای بنای آهنین کشته شد، افزون بر کشته شدن این سرکرده داعش، شماری از تک تیراندازهای این گروه تروریستی نیز کشته شدند.


اتاق عملیات بنای آهنین در ادامه آورد: نیروهای ما با یک خودروی بمب گذاری شده در محور دریایی جیزه و نیز 600 منزل روبه رو شدند که آن را منهدم کرده و کسانی که درصدد بودند تا با خودروی مذکور محل استقرار نیروهای ما را هدف قرار دهند، از بین ببرند.


اتاق عملیات بنای آهنین افزود: اسم ابوالبراء مصری در بین اسناد مربوط به حمله ماه ژانویه (دی/ بهمن) ماه تروریست ها به مناطق هلال نفتی دیده می شود.


لیبی از سال 2011، با مداخله نظامی ناتو دستخوش هرج و مرج و ناآرامی شد.
این کشور به رغم انعقاد توافق تشکیل دولت وحدت ملی و روی کار آمدن آن در ماه مارس (اسفند/فروردین) همچنان از سوی نهادهای متعدد حکومتی جدا از یکدیگر اداره می شود.


نبود امنیت و قدرت مرکزی در لیبی زمینه را برای نفوذ گروه تروریستی داعش فراهم کرده است. 


نیروهای حامی دولت وحدت ملی از خردادماه گذشته تاکنون عملیات آزادسازی شهر سرت را آغاز کرده اند، اما به رغم دستاوردهای چشمگیر در نخستین هفته های این عملیات، پیشروی نیروهای لیبیایی در مناطق اشغال شده به دلیل حضور تک تیراندازهای داعش به کُندی صورت می گیرد.


پس از سرنگونی معمر قذافی دیکتاتور پیشین لیبی در سال 2011 این کشور به دو بخش شرقی و غربی تقسیم شده است، دولتی به ریاست شورای ریاست جمهوری دولت وفاق ملی در طرابلس (شمال غرب) که از سوی مجامع بین المللی به رسمیت شناخته می شود و دولت خودخوانده دیگری در طبرق (شمال شرق) و تحت حمایت مجلس نمایندگان لیبی که فاقد اعتبار جهانی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار