به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حسن رحیم پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، در نشست «نقش خواص از شهادت رسول الله تا شهادت اباعبدالله الحسین» که در دانشگاه پیام نور مشهد توسط بسیج دانشجویی برگزار شد، گفت: در زمان جنگ دفاع مقدس، وقتی به برخی افراد گفته می شد سلاح بردارید و به جنگ بروید، این گونه توجیه می کردند که ما نگران آینده اسلام هستیم، در حالی که آن ها به فکر آینده اسلام نبودند و به فکر آینده خودشان بودند. برخی از افرادی که در جبهه نبودند، اکنون جز مسؤولین هستند.
وی با اشاره به این که دنیا محل آزمایش و عبور است، بیان کرد: هر کسی در دنیا زیبا زندگی کند، او برنده است.
رحیم پور ازغدی گفت: هدف ماندن نیست؛ چرا که هیچ کس نخواهد ماند؛ بنابراین صحبت چگونه رفتن است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: شیرینی و تلخی دنیا، همه خواب است و در خواب زندگی می کنیم. بیداری در آخرت است؛ از این رو وقتی همه از عالم رفتند، بعد از مرگ بیدار می شوند.
این استاد دانشگاه با خاطر نشان کردن این که مراقب هوس های خود باشید، گفت: تمام هوس ها می خواهند، بشر را از مسیر تکامل خارج کنند و عاقبت انسان، آتش می شود.
عاقبت بد برخی خواص
وی به عاقبت بد برخی خواص اشاره و بیان کرد: برخی خواص، دوره ای صالح هستند و بعد از مدتی دیگر صالح نیستند و متاسفانه فاسد مفسد میشوند، به گونه ای که نه تنها خودشان خراب میشوند؛ بلکه دیگران را هم خراب میکنند.
رحیم پور ازغدی گفت: امام حسین(ع) می فرمایند: «اَلْاَمینُ آمِنٌ و الْبَریءُ جَریءٌ و الخائِنُ خائِفٌ و الْمُسِیءُ مُسْتَوْحِشٌ؛ امانتدار در اَمان است، بیگناه بیباک است، خیانتکار ترسان است و بدکار هراسان.»؛ بر اساس این روایت انسان خائف ترسو و انسان امین، آسوده است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: انسان بی گناه بی باک است و آلودگی و فساد ندارد و انسان پاک، شجاع و انسان بدکار، همیشه هراسان است.
برخی افراد، پشت مقدسات پنهان می شوند
وی بیان کرد: غالبا انسان هایی که انتقاد می کنند، محکم هستند و برخی افراد پشت مقدسات پنهان می شوند تا کسی از آن ها انتقاد نکند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: انسان وقتی گرفتار مشکلی میشود و بین جان و مال یکی را باید انتخاب کند، میبایست جان را انتخاب کند. اما وقتی مساله مکتب و توحید باشد، باید جان را برای مکتب بدهی.
وی به اهمیت و ارزش مبارزه با فساد اشاره و بیان کرد: جامعه دینی نباید از کنار فساد و بی عدالتی و کفر و گناه عبور کند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: امام حسین(ع) در لحظه آخر فرمودند:« :« رضا بقضائك و تسليما لامرك و لا معبود سواك يا غياث المستغيثين؛ خشنود به قضاي تو و تسليم امير و فرمانت هستم و معبودي غير تو نيست اي فريادرس فريادجويان!.».
رحیم پور ازغدی گفت: برخی از خواص و انقلابیون را از طریق مسائل جنسی، آلوده میکنند. معاویه از این شیوه برای امام حسین(ع) استفاده کرد و کنیزی زیبا و رقاصه را با هدایای فراوان برای ایشان فرستاد که امام(ع) نه تنها تحت تاثیر قرار نگرفتند؛ بلکه او را تربیت کردند.
حضرت زینب(س) بسیاری افراد را تربیت کردند
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) مردان و زنان بسیاری را تربیت کردند . حضرت خدیجه(س) که تاجر بین المللی بود نیز بسیاری انسانها را نجات داد و اصلاح کرد.
این استاد دانشگاه گفت: در مذاکرات قرار بر این بود که فقط درباره مسائل هسته ای صحبت شود، آن هم با حفظ حقوق مردم ایران. اما برخی فکر می کنند وقتی مذاکره می کنیم باید در تمام مسائل تسلیم شویم و همه چیز را بفروشیم.
صلح به معنای سازش در تمام مسائل نیست
وی با اشاره به این که مذاکره باید از موضع عزت باشد، نه ذلت، تصریح کرد: این مهم را باید متذکر شد که صلح با دشمن به معنای سارش در تمام مسائل نیست؛ بلکه نباید از حق عدول کرد. امام حسن(ع) با صلح خود، معاویه را رسوا کرد.
رحیم پور ازغدی گفت: معاویه به گونه ای افکار مردم را شست و شو داده بود که مسلمان ها فکر می کردند، حضرت علی(ع) نماز نمی خوانده است، به همین دلیل وقتی حضرت علی(ع) در مسجد شهید می شوند، می گویند مگر علی نماز می خوانده است.
رحیم پور ازغدی بیان کرد: معاویه به گونه ای افکار را عقب نگه داشته بود که مردم فکر می کردند، حضرت علی(ع) عثمان را کشته است، در حالی که این چنین نبود و امام علی(ع) از جان عثمان دفاع کرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: شمر انسان لا ابالی نبود؛ بلکه او سرباز حضرت علی(ع) بود و با معاویه جنگیده بود، اوحافظ قران و 16 بار پیاده به زیارت حج رفته بود، اما به جایی رسید که بخاطر یزید، امام حسین(ع) را به شهادت رساند.
وی خاطرنشان کرد: در سپاه مقابل امام حسین(ع) هر گونه انسانی بودند، انسان هایی از جنس روباه، کفتار بودند و عده ای نه جز سپاه امام حسین(ع) و نه جز سپاه یزید و منتظر بودند تا ببیند در آخرین لحظات چه اتفاقی رخ می دهد.