کد خبر:۵۵۱۰۱۳
حجت الاسلام نقویان:

باید ایمان‌هایمان محکم باشد تا با وزش باد به هر جهت متمایل نشویم

کارشناس مذهبی بر داشتن شاخص جهت شناسایی حق و باطل تاکید و خاطرنشان کرد: باید ایمان‌ها و باورهایمان استحکام داشته باشد تا با وزش باد به هر جهت متمایل نشویم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت الاسلام نقویان امروز در دومین جلسه دانشجویی آزاد اندیشی دینی با موضوع «بازخوانی قیام عاشورا» که به همت مجمع اسلامی دانشجویان و دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد مشهد در دانشکده علوم انسانی این دانشگاه برگزار شد،با اشاره به این نکته که ارزش رفتارها به میزان معرفت‌ها بستگی دارد، گفت: به طور حتم چنانچه قرار باشد تنها با رفتار به انسان‌ها نمره دهیم به داعش بیشترین نمره را از آن خود خواهد کرد.

 

این سخنران مذهبی افزود: امام علی (ع) می‌فرمایند: «بسیاند کسانی که روزها روزه دارند و شب‌ها به نماز شب ایستاده‌اند؛ اما وقتی کیسه اعمال آنان را می‌بینید هیچ دورن آن نیست؛ چراکه انسان‌هایی فهمیده و زیرک نیستند و معرفت صحیحی ندارند».

 

وی با بیان این‌که معرفت‌ها مانند عیار طلا می‌ماند و شکل آن برای زرگران خیلی مهم نیست، ادامه داد: در روایات بسیار امده است که برخی به پیامبر گفته‌اند هستند کسانی که بسیار نماز می‌خوانند و به حج می‌روند که پیامبر در جواب به آنان می‌فرمایند «عقل این افراد چه میزان است چنانچه عقل او به اندازه نباشد فایده ندارد؟».

 

این سخنران مذهبی ضمن بیان این مطلب که چنانچه ما شاخصی برای حق گویی نداشته باشیم مانند اصحاب امام علی(ع) در جنگ جمل گمراه خواهیم شد، تصریح کرد: امام علی(ع) در پاسخ به پرسش این اصحاب فرمودند «حق شاخص‌هایی دارد حق و باطل را بشناس و انسان‌ها را با آن بشناس».

 

حجت الاسلام نقویان بار دیگر بر داشتن شاخص جهت شناسایی حق و باطل تاکید و خاطرنشان کرد: باید ایمان‌ها و باورهایمان استحکام داشته باشد تا با وزش باد به هر جهت متمایل نشویم و چنانچه قرار باشد به رفتاری ارزش دهیم باید ابتدا به میزان باورها آن فرد نگاه بیاندازیم.

 

وی در ادامه سخنان خود در خصوص دلایل قیام امام حسین(ع) اضافه کرد: سوالاتی از این قبیل که امام حسین برای چه به میدان رفت، آیا می‌دانست که در روز عاشورا قرار است چه اتفاقی رخ دهد، برای شهادت به یدان رفت یا حکومت و یا این که تحت فشار دولت وقت آمد و یا برای بخشیده شدن گناهان، گناه کاران آمد. که چنانچه جواب این پرسش‌ها را پیدا نکنیم گمراه خواهیم شد.

 

این سخنران مذهبی با بیان این موضوع که برخی می‌گویند چرا برای امام حسینی که امروز در بهشت است و دشمنانش در جهنم،  عزاداری می‌کنید؟، گفت: امام حسین برای جنگیدن نیامد، بلکه آمد تا بر سخن حق ایستادگی کند.

 

حجت الاسلام نقویان ادامه داد: حتی امام خمینی هم معتقد به خون و خون ریزی نبود، بلکه به این مهم تاکید داشتند که مردم باید روشن شوند و بدانند این حکموت چیست و چه می‌کند.

 

توزیع ناعادلانه ثروت را فریاد کشیدم و متهم به ضد انقلاب بودن، شدم!!

 

 

حجت الاسلام نقویان با بیان این موضوع که تمام حرف ما این است که امام حسین(ع) بر سر حق ایستادگی کرد، تصریح کرد: هر جای عالم بروید 10 به توان سه می شود هزار و چنانچه فردی بگوید خیر و شما ایستادگی کنید به این دلیل است که شما حقیقت را متوجه شده‌اید. امام حسین نیز بر سر حرف خود ایستاد؛ چراکه او نیز حقیقت را می‌دانست.

 

وی با بیان این موضوع که انسان تا زمانی که کودک است با به کار بردن کلمه خطر با او سخن می‌گویند و زمانی که بزرگ شد از کلمه خطیر استفاده می‌کنند، بیان کرد: اسلام می‌گوید دروغ نگویید؛ چراکه خطرناک است و با نجابت جامعه بازی نکنید؛ چراکه خطیر است.

 

این سخنران مذهبی تاکید کرد: دین داری باید به حدی برسد که به دو امر خطیر و خطرناک توجه کنیم، زیرا با کوچکترین حرکت مات خواهیم شد.

 

امام حسین(ع) بالاتر از حقیقت است

 

حجت الاسلام نقویان ادامه داد: امام حسین حاضر شد به خطر بیافتد برای حفاظت از یک امر خطیر. به همین دلیل امام حسین است که می‌گوییم ایشان از حقیقت هم بالاتر هستند و این برخلاف آن چیزی است که امروز در حال رخ دادن است. برخی امر خطیری را به دلیل خطری قربانی می‌کنند که این با نص سیدالشهدا نمی‌خواند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: چنانچه فردی به آن باور رسید که خدا از همه چیز بالاتر است و همه عالم در مقابل خداوند هیچ است، راحت‌تر خواهد شد و این مهم نیست که مردم برای انسان کف بزنند و یا نزنند.

 

این سخنران مذهبی در پاسخ به این پرسش که در تاریخ طبری آمده که امام حسین در جنگ با ایران حضور داشته است، آیا گفته این صحت دارد؟، گفت: این صحبت درست نیست ما باید با دلیل برهان و بر اساس واقعیات سخن بگوییم و این نکات را از احادیث حقیقی دنبال کنیم و هیچ فردی حق ندارد، چنانچه شناخت درستی از احادیث ندارد، آنان را مطرح کند.

 

حجت الاسلام نقویان در خصوص اجباری بودن قوانین دین بیان داشت: وقتی برق اختراع می‌شود قانونی می‌آید و می‌گوید دست نزن و این اجبار هستی است. قوانین دین نیز مانند قوانین فیزیک هستند و چنانچه فهمیدید ملزم به اجرا هستید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار