به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نیما شهرزاد افزود: نرخ های فعلی با وجود افزایش 20 درصدی دو ماه قبل، به قیمت قبلی بازگشته و هیچگونه افزایشی برای ایام اربعین نخواهیم داشت.
وی اضافه کرد: مالکیت ناوگان حمل و نقل عمومی جاده ای کشور 100 درصد از آن بخش خصوصی است و در شرایط خاص از جمله افزایش تقاضا نسبت به تعداد ناوگان برای سفر به استان های ایلام و خوزستان و افزایش ترددهای یکسر خالی و عوامل خاص دیگر در صورت تایید مراجع حاکمیتی و دولتی، مجاز به افزایش نرخ می شوند.
معاون دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری ضمن تأکید بر اینکه نباید نرخ بلیت و کرایه نسبت به نرخ مصوب افزایش پیدا کند، تصریح کرد: تلاش می شود از افزایش نرخ بلیت برای ایام اربعین جلوگیری شود تا مانند سال گذشته اخباری مبنی بر افزایش سه الی چهار برابری قیمت بلیت و کرایه به دلیل ازدحام غیرمنتظره جمعیت بوجود نیاید.
وی گفت: الزام به اخذ روادید برای عبور از مرز، علاوه بر رفع مشکلات سال قبل در دستور کار قرار دارد و موضوع افزایش کرایه در شرایط عادی نیز منتفی است. شهرزاد یادآور شد: سال گذشته نیز با توجه به افزایش نرخ کرایه و بلیت تا چهار برابر نرخ مصوب از سوی مالکان اتوبوس ها به دلیل ازدحام مسافر، ترافیک 12 ساعته جاده ها، افزایش مصرف سوخت ناوگان، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با افزایش نرخ کرایه و جبران تردد یکسر خالی تا دو برابر نرخ مصوب موافقت کرد.
معاون دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری خاطرنشان کرد: یکی از عوامل ایجاد ترافیک در مرز مهران در ایام اربعین سال گذشته، ورود و خروج خودروهای شخصی از پارکینگ ها در زمان برگشت بود که موجب اختلال در تردد اتوبوس های شهری برای انتقال به پایانه ها و همچنین افزایش خواب اتوبوس های بین شهری بود.
شهرزاد یادآورشد: مسافران و زائران در صورت مشاهده افزایش نرخ بلیت و کرایه حتی مربوط به روزهای پیشین (تاسوعا و عاشورای حسینی) می توانند به ادارات کل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ها یا دفاتر نمایندگی مستقر در پایانه ها مراجعه کنند.
بر اساس اعلام سازمان حج و زیارت اربعین سال گذشته نزدیک به یک میلیون و 600 هزار نفر زائر ایرانی با دریافت روادید وارد عراق شدند.