آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۳۷۹۷
جلیلی در دانشگاه شهید رجایی:

قبلا هر روز تاخیر در اجرای توافق ۱۷۰ میلیون دلار برای کشور ضرر داشت اما امروز دعوت به صبر می‌شود!

عضو تشخیص مصلحت نظام گفت: هر روز تاخیر در اجرای توافق ۱۷۰ میلیون دلار برای کشور ضرر دارد، اما امروز برای عایدی این عجله، دعوت به صبر می شود. صبر برای مردم یک فضیلت است، اما برای مسئولان یک ضرورت است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، ظهر امروز به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه شهید رجایی در جمع دانشجویان این دانشگاه حاضر شد و گفت: صبری که از تلاش فرزندان ملت دریغ شود به پای وعده های دشمن ریخته می شود.  اینکه امروز می گویند  سراسیمگی در اداره کشور غلط است و نباید وعده های شتابزده داد، امری مبارک است. پرهیز از شتابزدگی امری مبارک است، به شرطی که ما را به وعده های سراب رهنمون نکند.

 

وی با بیان اینکه صبر در بستر حقیقت و حفظ حقوق مردم شما را به دیپلماسی صبورانه و نه عجولانه راهنمایی می کند، افزود: امروز مردم ما میوه شیرین امنیت را با همه وجود لمس می کنند؛ چون ثمره صبر بر تحریم ها در دفاع مقدس بود نه صبر در انتظار برای تغییر رفتار دشمن! چرا برد برای دشمن باید فوری، قطعی و کامل باشد و برای ما احتمالی، ناقص و موکول به آینده شود؟

 

دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی کشورمان با بیان اینکه طوری از برد-برد صحبت می شد که انگار مشابه برد دشمنان هم نصیب ما خواهد شد،  ادامه داد: کم کم آشکار شد که برد آنها فوری، قطعی و کامل و برد ما موکول به اما و اگرهاست. اگر صبر با کناره گرفتن از حق و نادیده گرفتن حقوق ملت باشد، میوه آن سراب است. صبری نتیجه دارد که در بستر حقیقت باشد نه در سراب. صبر اگر همراه حق باشد، میتواند مانع خسران شود.

 

 

وی ادامه داد: حق و صبر ملازم همدیگر هستند و تعریفی که اسلام ناب از صبر ارائه می دهد، پیشرو و سازنده است؛ نه صبر تخدیر کننده. صبر جمیل و بصیر یعنی صبر مقتدرانه نه منفعلانه، دولت مقتدر دولت صبرهای مقتدرانه است و عجله ی دشمن برای این بود که ما را از صبر راهبردی باز دارد. 

 

جلیلی با بیان اینکه صبر راهبردی ما باعث شد تا طرف مقابل عجولانه 18 شبانه روز پای میز مذاکره بیاید، گفت: زمانی عجولانه گفته می شد هر روز تاخیر در اجرای توافق 170 میلیون دلار برای کشور ضرر دارد، اما امروز برای عایدی این عجله، دعوت به صبر می شود. صبر برای مردم یک فضیلت است، اما برای مسئولان یک ضرورت است؛ تا به جای رفتارهای عجولانه تصمیم های مقتدرانه بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
دانشجو
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۵
الحق که چقدر زیبا بیان می کند.
مانی عجولانه گفته می شد هر روز تاخیر در اجرای توافق 170 میلیون دلار برای کشور ضرر دارد، اما امروز برای عایدی این عجله، دعوت به صبر می شود
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار