کد خبر:۵۵۴۱۱۳
محمدجواد زارعی:

تریبون آزاد «اگر من رئیس دانشگاه بودم»در دانشگاه صنعتی قم برگزار می‌شود

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی قم از برگزاری تریبون آزاد با موضوع «اگر من رئیس دانشگاه بودم» در دانشگاه صنعتی قم خبر داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

محمدجواد زارعی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، از برگزاری تریبون آزاد با موضوع «اگر من رئیس دانشگاه بودم» طی هفته آینده در دانشگاه صنعتی قم خبر داد.

 

وی افزود: از اینکه مسئولین به شنیدن صدای انتقادات و پیشنهادات دانشجویان علاقه مند هستند، خرسندیم. البته انتظار داریم که مسئولین فضای مناسبی را فراهم کنند تا دانشجویان و اساتید بتوانند آزادانه حرف دل خود را بیان کنند. 

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی قم تصریح کرد: خواهان تعاملات بیشتر با ریاست دانشگاه هستیم؛ اما در روند تقدیم درخواست مجوز با مشکلاتی روبرو بودیم که انتظار می رود در آینده شاهد این گونه مشکلات نباشیم. فارغ از مشکلات، عمل به نص صریح قانون از اولین دغدغه های دانشجویان و همچنین مسئولین دانشگاه است. امیدواریم مسئولین بابت مطالبات از ما دلگیر نباشند.

 

زارعی تاکید کرد: مفتخریم که از تمامی اساتید و مسئولین دانشگاه، دغدغه مندان بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی و انجمن های علمی دعوت به عمل آوریم که به ایراد نقطه نظرات خود، در فضایی منطقی، با رعایت انصاف و اخلاق اسلامی، جهت رساندن صدای بطن بدنه دانشجویی به دانشگاه پرداخته و پیش قدم دانشجویان باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۶
امروز همه گفتند رییس باید استعفا بده
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار