کد خبر:۵۵۴۱۹۷
رئیس کتابخانه ملی:

۵۲ اثر در سطح ملی ثبت شد

رئیس کتابخانه ملی گفت: ما ٥٢ اثر را برای ٥٢ سال دیگر در نوبت یونسکو داریم که اگر امروز بخواهیم آغاز کنیم امکان شناسایی ٢٠ هزار اثر دیگر وجود دارد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ سیدرضا صالحی امیری رییس کتابخانه ملی در همایش حافظه جهانی روز بزرگداشت میراث دیداری و شنیداری گفت: امروز ٥٢ اثر در سطح ملی ثبت شده که افتخار بزرگی برای کشور است.

 

وی ادامه داد: ما مشکل انبوه سرمایه داریم.  ما ٥٢ اثر را برای ٥٢ سال دیگر در نوبت یونسکو داریم که اگر امروز بخواهیم آغاز کنیم امکان شناسایی ٢٠ هزار اثر دیگر وجود دارد. هرچند کار فنی پیچیده و زمان بری است این حوزه حوزه‌ای است که باید با تانی و تدبیر همراه باشد از این رو کمیته های کارشناسی تشکیل شده استتا زودتر ریل ثبت را گسترش دهیم.

 

وی به پیام‌های ثبت مشترک اشاره و چند مورد را برشمرد و ابراز داشت: این مسئله اولاً باعث می‌شود که شناخت فرهنگی دو کشور از یکدیگر بیشتر شود همچنین پیامی است در انتقال صلح و دوستی و تعامل و سازگاری با کشورهای دیگر. به عنوان مثال وقتی ما کلیات سعدی را در حافظه جهانی ثبت می‌کنیم، یعنی به دنیا پیام می دهیم که سعدی یک انسان عارف بزرگ است که به دنبال صلح بشری است. اساسا هدف از ثبت معرفی فرهنگ ملی به فرهنگ جهانی است.

 

وی به مجمع کتابخانه های بزرگ کشور تحت نام مکتب اشاره کرد و از برگزاری همایش کتابخانه‌های بزرگ کشور با حضور محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه خبر داد و گفت: غریب بیش از یکصد کتابخانه بزرگ با تشکیل مکتب بنا داریم نمایش وحدت و برادری را در سطح ملی به اجرا گذاریم و مطالبات جامعه کتابداران و حوزه کتابخوانی را در مجلس و دولت پیگیری کنیم

 

موظفیم به عنوان یک رسالت دینی ملی و سازمانی سرمایه های ابن ملت را به جهانیان معرفی کنیم

 

وی با بیان اینکه در جمع ما هیچ اختلافی وجود ندارد تاکید کرد: از صداوسیما تا سپاه، وزارت خارجه تا مجلس. میراث فرهنگی تا استان قدس همه و همه دست به دست هم داده اند تا مسیر را طی کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار