اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
علی سلطانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، در خصوص وزیر جدید ارشاد گفت: همان گونه که میدانید در هفته جاری وزیر ارشاد پیشنهادی دولت که پس از علی جنتی معرفی شده به رای مجلس گذاشته میشود و جامعه دانشگاهی و خاصه فعالین دانشجویی امیدوارند که مجلس به فردی رای اعتماد بدهد که دلسوز فرهنگ کشور باشد نه اینکه با اقدامات ضد ارزشی خود فرهنگ کشور را تهدید کند.
وی توجه به رای و نظر مراجع دینی را از دیگر نکات مورد توجه خواند و افزود: همراه ساختن مراجع و بزرگان دینی توسط وزیر جدید و جلب رضایت آنان از جمله وظایفی است که وزیر جدید باید به آن توجه کند.
دبیر مجمع نخبگان و فارغ التحصیلان بسیج دانشجویی خراسان رضوی در ادامه سخنان خود در خصوص استعفای علی جنتی، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد، تصریح کرد: در سال ۹۲ زمانی که روحانی اعضای کابینه خود را به مجلس معرفی کرد، نام چند وزیر در فهرست کابینه حواشی خاصی را به دنبال داشت که علی جنتی در فهرست وزرای دولت یازدهم، از جمله همین موارد بود، نامی که به نظر میرسید روحانی برای وجاهت بخشیدن به دولت خود و استفاده سیاسی کردن از آن انتخاب کرده باشد.
سلطانی ادامه داد: در طول این سه سال هر جا نسبت به عملکرد اقتصادی دولت ضعفها بیش از پیش نمایان میشد، روحانی از ظرفیتهای وزارت ارشاد و نام جنتی جهت سیاه نمایی و منحرف کردن افکار عمومی بهره میبرد.
وی با تاکید بر این موضوع که مطمئنا ترمیم کابینه دولت یازدهم در یک سال باقی مانده و جابجایی وزرا و خاصه وزیر فرهنگ نیز دارای پشت پردههایی است، تصریح کرد: گرچه تاکنون شایعاتی نسبت به این موضوع در بین افکار عمومی مطرح و دهان به دهان نقل میشود.
عملکرد ۳ ساله وزارت ارشاد برای دولت مثبت و برای مردم منفی
دبیر مجمع نخبگان و فارغ التحصیلان بسیج دانشجویی خراسان رضوی این سیاه نمایی توسط دولت را تنها برای آرامتر کردن فضای ملتهب بین دولت و مراجع دینی دانست و عملکرد سه ساله وزارت ارشاد را برای دولت مثبت و برای مردم و کشور منفی خواند و افزود: قطعا عملکرد وزیر ارشاد در طول این سه سال برای دولت روحانی عملکرد مثبتی بوده و دولتیها را در رسیدن به اهداف و برنامههایشان به نحو احسن کمک کرده است؛ اما واقعیت امر این است که در طول مدت شاهد تبدیل تهاجم و ولنگاری فرهنگی به فرهنگ بودهایم.
وی ضمن اشاره به این موضوع که اقدامات ضد فرهنگی که در این سه ساله در فرهنگ کشور رخ داده حتی در طول ریاست دولت اصلاحات مشاهده نشده بود، خاطرنشان کرد: صدور مجوز چاپ و نشر کتابهای غیر اخلاقی و اکران فیلمها و تئاترهایی منحرف در این دوره گویای این ادعا است که حتی سردمداران تهاجم فرهنگی هم فکر نمیکردند روزی شاهد چنین صحنههایی در ایران باشد.
سلطانی بیان داشت: ابتذال موجود در سینمای ایران، دانشگاهها و جامعه ثمره بیکفایتی و بیتدبیری متصدیان غرب زده و وابسته به توسعه غربی وزارت فرهنگ و ارشاد در دولت تدبیر و امید است.
دبیر مجمع نخبگان و فارغ التحصیلان بسیج دانشجویی خراسان رضوی در پایان تاکید کرد: وزیر ارشادی که از این پس عهده دار سکان فرهنگ کشور خواهد بود در طول یک سال باقی مانده وظایفی بسیار سخت و خطیر بر دوش دارد؛ چراکه باید فشار افکار عمومی در خصوص عملکرد نامناسب دولت یازدهم در عرصه فرهنگ را تحمل کند.