اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صبح امروز باغ موزه استکبارشناسی با حضور داوود گودرزی، رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور؛ سردار افشار، دانشجوی پیرو خط امام و حسین شیخ الاسلام، سفیر سابق ایران در سوریه و مشاور وزیر امور خارجه در لانه جاسوسی سابق آمریکا افتتاح شد.
سردار افشار، دانشجوی پیرو خط امام در افتتاح باغ موزه استکبارشناسی گفت: باید این مکان محیط موثری برای ارتقای بصیرت شود که نه تنها ملت ایران، بلکه کشورهای دنیا که از ماهیت استکباری آمریکا غافلند، از این محیط بازدید به عمل بیاورند.
وی تصریح کرد: چرا امام انقلاب دوم را بزرگتر از انقلاب اول دانست؟ ما در جریان نهضت انقلاب شاه را از کشور بیرون کردیم و ملت خودشان را از زیر یوغ شاه نجات دادند و این جریان دیکتاتوری سایه اش را از سر مردم کم کرد.
دانشجوی پیرو خط امام با بیان اینکه امام معتقد بود که استقلال کشور در پرتو حذف آمریکا به وجود آمد، اظهار داشت: آمریکا از خود ابر پوشالی ساخته بود که کسی جرات نمی کرد علیه آمریکا و منافع آن در کشور صحبت کند. با فتح لانه جاسوسی ابر پوشالی آمریکا در هم شکست.
وی با بیان اینکه دانشجویان پیرو خط امام نماینده مردم و امام بودند، گفت: اگر لانه جاسوسی تسخیر نمی شد، کودتای 28 مرداد تکرار می شد و شاه برمی گشت. ولی دانشجویان خط امام توفیق پیدا کرده و شرایط سختی را تحمل کردند.
سردار افشار اضافه کرد: دولت موقت برای مدیریت این مجموعه و رهایی گروگان ها تلاش کرد؛ ولی موفق نشد. آمریکاقطع رابطه با ایران را همان روزهای نخست اعلام کرد و پس از آن تلاش کرد که این رابطه برقرار شود؛ ولی ملت ما به این نتیجه رسیده بودند که حذف آمریکا بهترین گزینه است.
وی با بیان اینکه آمریکایی ها شاه را کشتند، افزود: بحث گروگان گیری در لانه جاسوسی مسئله کوچکی نبود. ضعیف شدن وجهه آمریکا برای سردمداران سلطه قابل تحمل نبود. حمله گسترده نظامی طبس اهمیت فتح لانه جاسوسی را می رساند.
دانشجوی پیرو خط امام اضافه کرد: انقلاب اسلامی توانست در سطح بین المللی تاثیر بگذارد. تردید نکنید که نطفه جریان بیداری اسلامی در لانه جاسوسی گذاشته شد و به همه دنیا فهماندیم که اگر استکبار را زیر پا بگذاریم می توانیم استقلال خود را حفظ کنیم.
وی خطاب به مسئولان موزه توصیه کرد: مطالب موجود در این موزه سوژه های بسیاری را در بر می گیرد که باید به همه هنرمندان، دانشجویان و کسانی که در بازتاب حقایق آن زمان رسالتی بر دوش شان می باشد، ارائه شود.
سردار افشار اضافه کرد: همان طور که می دانید درباره هولوکاستی که هنوز حقیقتش معلوم نیست، فیلم های بسیار زیادی ساخته شده است. ما هم اکنون حادثه عظیمی را پشت سر گذاشته ایم. حدود صد جلد کتاب از اسناد موجود چاپ شده است که همه آنها از اسناد جنایات آمریکاست؛ که می تواند مبنای خوبی قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه تربیت راوی باید از جمله کارهایی باشد که باغ موزه استکبارشناسی آن را انجام بدهد، افزود: باید روایت گری را در اینجا بنا کنیم. می توانیم از نسل جوان هم برای تربیت استفاده کنیم. روایتگرانی را تربیت کنیم که حتی قوی تر از فاتحان لانه جاسوسی، جنایات آمریکا را توضیح دهند.
جانشین پیرو خط امام با بیان اینکه گویا کردن موزه امری مهم است، گفت: باید از طریق نور و صدا این محیط را به گونه ای تشکیل دهیم که حس در بیننده ایجاد شده و به جنایات آمریکا پی ببرد.
وی با اشاره به قرارداد الجزایر گفت: در قرارداد الجزایر برای آزادی گروگان ها ایران سه شرط را مطرح کرد؛ یک اموال بلوکه شده ایران برگردد؛ دو آمریکا در مسائل داخلی ایران دخالت نکند و سه در دیوان لاهه طرح دعوا نکند. آمریکا همه وعده ها را زیر پا گذاشت و خلفه وعده کرد.
سردار افشار در پایان خاطرنشان کرد: هفته های گذشته از آمریکا بازدیدکنندگانی را داشتیم که اظهار داشتند که ما ایران را این گونه نمی شناختیم و به ما دروغ گفته بودند.