آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۶۸۱۵

تشکیل کمیته جلوگیری ازاحادیث جعلی درمالزی

دولت مالزی با تشکیل کمیته ای در تلاش است ضمن حفظ و بررسی اعتبار احادیث در متون مختلف این کشور، از گسترش احادیث جعلی جلوگیری کند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ تارنمای روزنامه «نیو استریت تایمز» روز سه شنبه اعلام کرد 7 نفر به عنوان اعضای کمیته ارزیابی و بررسی حدیث برای یک دوره دو ساله به منظور نظارت بر استانداردها و اعتبار احادیث در مالزی تعیین شدند.


ریاست این کمیته بر عهده «عبدالهائی عبدالشکور» رئیس آکادمی مطالعات اسلامی دانشگاه مالایا است که پیشتر در همین دانشگاه رئیس بخش حدیث و قرآن بوده است.


«احمد زاهد حمیدی» معاون نخست وزیر مالزی که هدایت وزارت کشور را نیز بر عهده دارد، گفت که دولت در تلاش است از انتشار هرگونه حدیث جعلی در متون مختلف جلوگیری کند.


وی تصریح کرد: ما خود را نسبت به کنترل انتشار احادیث جعلی در هر یک از موارد چاپی متعهد می دانیم. از اینرو دولت نسبت به تشکیل کمیته ارزیابی و بررسی حدیث که زیر نظر وزارت کشور فعالیت می کند، اقدام کرده است.


معاون نخست وزیر مالزی هنگام معرفی اعضای این کمیته گفت که انتشار احادیث جعلی می تواند باعث گمراهی و تخریب هماهنگی اجتماعی، نظم عمومی و اتحاد ملی شود.


اعضای این کمیته براساس تخصص آنها در زمینه علوم اسلامی از جمله مباحث مرتبط با حدیث در این پست منصوب شده اند.


به گفته وزیر کشور مالزی، احادیث جعلی می توانند باعث تفرقه بین مسلمانان، تهدید کننده ایمان آنها و همچنین افراط گرایی افراد شود.


«احمد زاهد حمیدی» همچنین اظهار امیدواری کرد که این کمیته به عنوان نقطه مرجعی برای جامعه مسلمانان مالزی، به ویژه شرکت های انتشارات مذهبی و مولفان، به منظور بررسی اعتبار حدیث باشد.


نیو استریت تایمز نوشت: این کمیته همچنین مسئول حفاظت از اعتبار احادیث، کنترل هر نوع سوء استفاده از احادیث و تفاسیر آنها است که می تواند بر صلح و امنیت تاثیرگذار باشد. حفظ قداست احادیث نیز به عنوان دومین منبع بعد از قرآن بر عهده این کمیته است.


دولت مالزی اوایل سال جاری اعلام کرد برای خنثی کردن تلاش های گروه های تروریستی از جمله داعش به منظور جذب مسلمانان، کمیته ویژه ای در جهت افزایش آگاهی مردم از احادیث جعلی تشکیل می دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار