به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، محمدصادق شهبازی در نشست تشکیلاتی جنبش عدالتخواه دانشجویی، گفت: در جامعه ما امام چراغ راه است که جهت گیری های مشخصی دارد، به همین دلیل است که بازخوانی خط امام برای ما الزامی است.
دبیر اسبق جنبش عدالتخواه ضمن اشاره به اینکه: امام هم عرصه معنویت دین را برایمان فراهم آورد و هم عرصه عقلانیت، آرمان خواهی و عدالت خواهی دین را مطرح کرد، افزود: جامعیت اولین ویژگی مکتب امام ره است و همه دغدغه ها و مسائل را می توان در نگاه امام دید.
شهبازی تصریح کرد: در زمان شاه هم با فقر مقابله می شد اما مسئله مهم این بود که عملی در جهت رفع استضعاف و مقابله با آن صورت نمی گرفت، در صورتی که امام هم با فقر مقابله می کرد هم با استضعاف و هم با تکاثر .
دبیر اسبق جنبش عدالتخواه دومین ویژگی مکتب امام را اولویت بندی دانست و گفت: باید توان اولویت گذاری آرمان های امام را داشته باشیم چرا که این آرمان ها نسبت به هم تقدم و تاخر دارند.
شهبازی شعارها و آرمان های اصلی انقلاب را استقلال، عدالت، آزادی، پیشرفت و معنویت برشمرد و گفت: در این بین عدالت مهم ترین هدف اجتماعی دین است اما هدف نهایی ما رسیدن به معنویت و عبودیت است.
وی راه رسیدن به این عبودیت را تحقق دیگر آرمان ها یعنی استقلال، عدالت، آزادی و… دانست، و خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب نگاه های متفاوتی نسبت به مسئله استقلال مطرح می شد. از جمله چپ ها که معتقد به جامعه بی طبقه بودند، ملی گراها که معتقد به مخالفت با استعمار بودند و در آخر دیدگاه سنت و مدرنیته مطرح شد.
دبیر اسبق جنبش عدالتخواه در پایان با اشاره به اینکه امام منطق استکبار را روشن ساخت و از همان ابتدا مستکبر را کسی می دانست که در مقابل خدا بایستد و احکام الهی را به جای نیاورد تصریح کرد: استکبار را در مقابل استضعاف قرار می دهد و هرگونه ظلم به بندگان خدا برابر با استکبار است.