به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ آیین اختتامیه دومین جشنواره چشمان آسمانی انقلاب اسلامی به همت انجمن پیشکسوتان سپاس و با حمایت مرکز مستند حقیقت، بنیاد رسانه ای بیان ، مجمع جهانی بیداری اسلامی و موسسه فرهنگی هنری فرزندان روح الله در روز پنجشنبه 13 آبان همزمان با روز ملی استکبار ستیزی برگزار و از برگزیدگان این جشنواره در بخش های مختلف تجلیل به عمل آمد.
در این مراسم که با حضور چهره های سرشناس فرهنگی و هنری برگزار شد، محسن شیرازی به عنوان دبیر دومین جشنواره چشمان آسمانی انقلاب اسلامی گفت: همه افرادی که در این جشنواره شرکت کردند کار بزرگی انجام دادهاند حتی آنهایی که آثارشان برگزیده نیست با شرکت در این جشنواره مشارکت خالصانه و وفاداری خودشان را به مقاومت و بیداری اسلامی نشان دادند و همین امر قابل تقدیر است.
در بخش دیگری از این برنامه حجت الاسلام علی کریمیان دبیر کل اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی به اهمیت برگزاری چنین جشنواره هایی اشاره کرد و گفت: نخست نیازهای درونی کشور خود ما باعث میشود که چنین جشنوارههایی را برگزار کنیم. اینگونه جشنوارهها در راه تثبیت انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و ارزشهای الهی و انسانی یک ضرورت است.چنین جشنوارههایی میتواند ارزشهایی که عنوان شد را در فرهنگ و متن جامعه نهادینه کند. بنابراین با توجه به جنگ نرم دشمنان و هجمههای فرهنگی که به کشور گسیل میدارند یکی از راههای مقابله نیز همین جشنواره است.
علی کریمیان افزود: امروز غرب در تلاش است که با اسلامهراسی چهره جدیدی از اسلام و مسلمانان ارائه بدهد که به عنوان نمونه میتوان به گروههای تکفیری اشاره کرد. این گروهها در اصل حرکاتی نمایشی را که غرب میخواهد، انجام میدهند تا دشمنان بگویند اسلام برابر با تروریسم، خشونت و افراطیگری است.
دبیر کل اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی در ادامه گفت: دلیل سوم اهمیت برگزاری چنین جشنواره ای نیز حمایت از جبهه مقاومت اسلامی است؛ چرا که در زمانی که تمام ظرفیتهای استکبار جهانی و نوکران منطقهای آنها تلاش میکنند چهره مقاومت را مخدوش کنند این امر به یک ضرورت تبدیل میشود که رسانهها به وظیفه خودشان در راستای به تصویرکشیدن چهره صحیحی از مقاومت اسلامی، تلاش کنند.
وی در پایان سخنان خود گفت: در این شرایط کار رسانهای و فرهنگی بسیار مورد بحث است و صحبت از مقاومت اسلامی یک خدمت بزرگ به بشریت به شمار میآید که همه نهادهایی که در این زمینه هستند باید به آن اهتمام داشته باشند.
در پایان این مراسم از 28 نفر از برگزیدگان بخشهای شعر، داستان کوتاه، داستانک، ادبیات کودک و نوجوان، دلنوشته، فیلم، فیلمنامه، کلیپ صوتی تصویری، عکس، ارتباطات تصویری در بخشهای فرهنگی و هنری که از سراسر کشور در این مراسم حضور داشتند، تقدیر به عمل آمد.
اسامی نفرات برتر در دو بخش فرهنگی و هنری به شرح زیر است:
برگزیدگان داستان کوتاه: نفر اول: سودابه رحمتی، نفر دوم: مصطفی توفیقی، نفر سوم: محمدحسن ابوحمزه
برگزیدگان داستانک: نفر اول: محمدحسین صفری رودباری، نفر دوم: پوریا اسکندرزاده اناری، نفر سوم: سپیده شراهی
برگزیدگان دلنوشته: نفر اول: سهیلا سپهری، نفر دوم: علیرضا رشنو، نفر سوم: مینا احمدی کهجوق
برگزیدگان ادبیات کودک و نوجوان: نفر اول: منیره هاشمی، نفر دوم: ناصر فرزین
برگزیدگان شعر: نفر اول: دادیار حامدی، نفر دوم: محمد زارعی، نفر سوم: محسن رضوانی
برگزیده ارتباط تصویری: نفر اول: حمیده شهبازی
برگزیده انیمیشن: نفر سوم: امیر واحدی
برگزیدگان عکس: نفر اول: مصطفی حسنان، نفر دوم: محمد سعیدیراد، نفر سوم: مرتضی صالحی
برگزیدگان فیلم: نفر اول: امیرحسین نوروزی، نفر دوم: هادی نادری، نفر سوم: مهدی شاهسواری
برگزیدگان فیلمنامه: نفر اول: محسن سرتیپی، نفر دوم: علیاکبر رنجبر، نفر سوم: نازنین فرخلو
برگزیده کلیپ تصویری: نفر سوم: محمد حاجیمقصودی
برگزیدگان کاریکاتور: نفر اول: بهمن جلالی نوکنده، نفر دوم: محمدعلی خلجی