
جوانان ايران به خاطر دستيابي به فناوري هستهاي قابل ستايش هستند
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اصفهان، در جشن ملي فناوري هسته اي كه به همت بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي در آمفي تئاتر دانشكده پرستاري برگزار شد، دكتر كوشكي در بررسي باورهاي انسان در پيشرفت علم خطاب به دانشجويان گفت: اين دانشجويان بودند كه فضاي رقابت را ايجاد كردند و با پشتكار و بدون اعتنا به شگردهاي غربي ها به پيشرفت هاي زيادي در مورد فناوري هسته اي دست يافتند.
وي با اشاره به اينكه ملت ما با ورود انقلاب اسلامي ملتي زنده معرفي مي شود، افزود: ملتي زنده است كه بتواند از حداقل امكانات اطراف خود استفاده كند تا بتواند قادر به پاسخگويي نيازهاي مردم خود باشد در غير اينصورت ملت دچار بيماري بوده و ملتي مُرده به حساب مي آيد.
استاد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي با توضيح روند تاريخي جامعه ايران در دوران قبل و بعد از انقلاب اظهار داشت: ايران قبل از انقلاب هيچ تلاشي براي ايجاد ملتي زنده و پويا نداشت حتي اسلحه هاي خود را در زمان قاجار از طريق غربي ها تامين مي كرد.
كوشكي در ادامه افزود: در زمان بعد از انقلاب پيشرفت هاي علمي خوبي در زمينه درمان بيماري ها، ساخت تجهيزات نظامي و ... انجام شد.
وي در پاسخ به اينكه چرا آژانس بين الملل از تكنولوژي هسته اي ايران ايراد گرفت، گفت: از سال 75 كه فعاليت ايران در خصوص انرژي هسته اي آغاز شد، به دليل اينكه ايران تعهدنامه NPT را امضا كرده بود لذا منافقين مخفيانه از نيروگاه هاي نطنز و بوشهر فيلم برداري كرده و غربي ها را به اين مساله حساس كردند، به همين دليل كار به سختي پيش رفت.
همچنين كوشكي در پاسخ به اين سوال كه سهم ايران از درياي خزر تا چه حد است، گفت: فعلا قرار بر اين شده كه منابع تحت الارضي درياي خزر به طور مساوي بين ايران و ديگر كشورهاي سهيم تقسيم شود و در خصوص منابع سطح الارضي سهم ايران 25درصد براي كشتيراني و فعاليت هاي ديگر مي باشد.
يادآور مي شود، اين برنامه در روز چهارشنبه از ساعت 8 شب تا 10 شب، با حضور 300 نفر از دانشجويان و اساتيد دانشگاه علوم پزشكي كاشان برگزار شد. /انتهاي پيام/