کد خبر:۵۵۹۳۱۴
حسینی در همایش « تعامل با آمریکا، دوای درد یا بلای جان»:

برخی انقلابی‌های دیروز سینه‌چاک امروز آمریکا شده‌اند/ نسبت به عملکرد دولت فعلی نارضایتی عمومی وجود دارد

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران گفت: تنها ملی مذهبی‌های ابتدای انقلاب نیستند که سینه‌چاک آمریکا شدند، یک عده هم در ابتدا انقلابی بودند و در تسخیر لانه جاسوسی هم شرکت کردند، ولی امروز ماهیت آنها تغییر کرده و سینه‌چاک آمریکا شده‌اند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدمحمد حسینی، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و وزیر ارشاد دولت دهم در همایش « تعامل با آمریکا، دوای درد یا بلای جان» که به همت بسیج دانشجویی دانشکده صنعت هواپیمایی کشور برگزار شد، گفت: آمریکا بعد از انقلاب اسلامی تلاش کرد تا نظام نوپاى اسلامى راسرنگون کند و در این راستا تلاش‌های مذبوحانه ى بسیاری کرد ولى باهدایت امام وهمت مردم ناموفق ماند وامروزهم اگر ازنظرنظامی کاری نمی‌تواند انجام دهد به دلیل توان و قدرت و صلابتی است که جمهوری اسلامی دارد.

 

دبیر کانون دانشگاهیان ایران اسلامی با بیان اینکه خوشبختانه نیروهای نظامی و مسلح ما درگیر اختلافات جناحی و حزبی نشده‌اند، گفت: بعد از جنگ هم مقام معظم رهبری با اشرافی که داشتند همواره بر توان نظامی تأکید کردند، واینک قدرت بازدارندگی ما به‌گونه‌ای است که دشمنان جرأت حمله به ایران عزیز را ندارند، وگرنه امثال اوباما همواره تهدید مى کردند که همه گزینه‌ها شامل گزینه نظامى و هجمه به ایران روی میز است، ولی هرگزجرأت چنین اقدامی را پیدا نکردند.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران تأکید کرد: ابتدای انقلاب با توجه به وضعیت خاص کشور بی وقفه طراحی وتوطئه کردند تا به ما ضربه بزنند، به طور نمونه کودتای پایگاه شهید نوژه، تفرقه‌افکنی در بین اقوام ایرانی و در نهایت هم ماجرای طبس از اقداماتی بود که انجام دادند، ولی راه به جایی نبردند. حال که دوران افول قدرت و انحطاط فرهنگ آمریکاست، موجب شگفتى است که برخی‌ها در این شرایط دم از ارتباط با آمریکا می‌زنند تا به گمان واهى این سازش مشکل‌گشا باشد!

 

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: نوع برخورد خصمانه آمریکا بعد از انقلاب با ما کاملاً روشن است، حتى در دوران اصلاحات که دولتمردان ما با حسن‌نیت وشعارتنش زدایی با آمریکا مواجه شدند و دم از گفت‌وگوی تمدن‌ها زدند و حتی از فرهنگ آمریکایی هم تجلیل کردند، ولی با همه اینها دیدیم از ایران به‌عنوان محور شرارت و یا یاغی بین‌المللی نام بردند.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با اشاره به مذاکرات هسته‌ای اخیر جمهوری اسلامی ایران با آمریکا و اجرای برجام افزود: امروز هم می‌بینیم که آمریکایی‌ها به تعهدات خود عمل نمی‌کنند و وزیر خارجه آمریکا با صراحت اعلام می‌کند که در سیاست‌ها، نگاه و شیوه ایران تغییر ایجاد نشده است.

 

وی گفت: البته تغییر برای آمریکا به این معناست که ما از آرمان‌ها و ارزش‌های خودمان دست برداریم، در منطقه کوتاه بیاییم و از مقاومت حمایت نکنیم، در حالی‌که همه می‌دانند رهبری از ابتدا فرمودند که ما فقط در بحث هسته‌ای مذاکره می‌کنیم و اگر در این موضوع به تعهدات پایبند بودند بعداً بررسی می‌کنیم ببینیم در موضوعات دیگر هم می‌توانیم با آنها مذاکره کنیم یا نمی‌توانیم.

 

حسینی یادآور شد: وقتی آمریکا در تفاهم صورت‌گرفته و انجام تعهدات کارشکنی می‌کند و خط و نشان می‌کشد، معلوم است که نمی‌شود به آنها اعتماد کرد.

 

در مقابل ریزش‌های انقلاب باید به رویش‌ها تکیه کنیم

وی در بخش دیگری از سخنان خود دانشجویان را یک قشر مطالبه‌گر، ظلم‌ستیز، آرمان‌خواه، عدالت طلب وآزادیخواه دانست و به تاکید رهبری نسبت به سخنرانی دانشجویان پیش ازخطبه‌های نماز جمعه اشاره کرد و ادامه داد: دانشجویان هنوز با آن فطرت پاک خودشان فاصله نگرفته‌اند و متعلقات دنیا آنها را زمین‌گیر نکرده است وبدون روحیه محافظه کاری می توانندبه بیان حقایق بپردازند.

 

وی افزود: بالاخره ما افرادی را داشتیم که قبل از انقلاب در مبارزه پیشگام بودند ولی امروز دچار ریزش شدند و حرف‌هایشان ۱۸۰ درجه با دهه ۶۰ تفاوت اساسی پیدا کرده است، پس در مقابل این ریزش‌ها باید رویش‌هاامیدوار وتکیه داشته باشیم که این رویش‌ها نسل جوان و انقلابی هستند و اینها می‌توانند از انقلاب و ادامه مسیر صیانت کنند.

 

حسینی خاطرنشان کرد: از ابتدای انقلاب دو گرایش در کشور داشتیم، یک عده به دنبال سازش با غرب و استکبار بودند و می‌گفتند با کوتاه آمدن و سازش به نتیجه می‌رسیم و یک عده هم دنبال‌روی امام(ره) بودند و می‌گفتند ما باید از موضع قدرت برخورد کنیم.

 

وی افزود: شما می‌بینید در ماجرای تسخیر سفارت آمریکا برخی‌ها دست و پای خودشان را گم کرده بودند و می‌گفتند چه اتفاقی خواهد افتاد، ولی امام(ره) با آرامش گفتند که آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند، بالاخره کسی که به خدا اعتقاد داشته باشد می‌‌داند خداوند او و ملت را یاری خواهد کرد.

 

از موضع ضعف نمی‌توان با آمریکا برخورد کرد

این استاد دانشگاه با بیان اینکه از موضع ضعف نمی‌توان با آمریکا برخورد کرد، گفت: اگر توانستیم در مذاکرات امتیازی هر چند روی کاغذ به دست آوریم به این دلیل بود که یک پشتوانه خوبی داشتیم وگرنه آنها هیچ اعتنایی به ما نمی‌کردند. امروز همه اگر اصرار می‌کنند در بحث یمن، سوریه و عراق گفت‌وگو کنیم؛ به همین دلیل است که دست برتر راداریم .


دبیر کانون دانشگاهیان ایران اسلامی ادامه داد: ما اگر در موصل، حلب، یمن و در مناطق دیگر قدرت بالایی داشته باشیم بعد می‌توانیم پشت میز مذاکره بنشینیم و از یک موضع بالا برخورد کنیم، وگرنه اگر از آنها با التماس و خواهش بخواهیم امتیازی بدهند تجربه نشان داده این‌چنین نخواهد شد.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران افزود: در دوران جنگ به سراغ امام(ره) می‌آمدند و از صلح صحبت می‌کردند که امام(ره) هم می‌فرمودند ابتدا شما از خاک ما بیرون بروید و عقب بکشید، بعد در مورد صلح حرف بزنیم. پس ما باید از موضع قدرت حرف بزنیم، زیرا آنها زبان زور را می‌فهمند و این‌طور نیست که با زبان منطق بشود با آنها گفت‌وگو کرد.

 

این استاد دانشگاه ادامه داد:‌ آمریکا اگر در هر موضوعی بفهمد قدرت دارد، رحم نمی‌کند. درگذشته هم دیدیم که یک عده نوکر حلقه به گوش آنها بودند، ولی هیچ امتیازی از آمریکا نگرفتند.

 

وی گفت: مصر در زمان جمال عبدالناصر در مقابل رژیم صهیونیستی می‌ایستاد و در آفریقا به عنوان یک کشوری بود که از لحاظ فرهنگی و اجتماعی یک سروگردن از بقیه بالاتر بود و کشورهای دیگر از مصر کمک می‌گرفتند، ولی امروز می‌بینیم بعد از اینکه به آمریکا نزدیک شد نه‌تنها به یک کشور فقیر تبدیل شده، بلکه پسرفت هم داشته‌است.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با اشاره به برگزاری انتخابات آمریکا خاطرنشان کرد: در مناظره‌های انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا دیدیم که خودشان اعتراف کردند جمهوری اسلامی با پخش این مناظره‌ها می‌خواهد انحطاط آمریکا را به رخ بکشد. حال اینها می‌خواهند نماد تمدن دنیا باشند.

 

وی گفت: نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا چندان محبوبیتی ندارند و اگر هم می‌بینیم مردم این کشور در انتخابات شرکت کردند به این دلیل است که یک عده‌ای از ترس ترامپ به کلینتون رأی می‌دهند و یک عده هم بخاطر نفرت ازکلینتون به ترامپ روی می اورند.شبکه‌های غربی هم به این مسئله اعتراف کردند.

 

بیشترین فشارها به ایران در دوره اوباما صورت گرفت

حسینی افزود: برخی‌ها در کشور می‌گفتند اگر کلینتون روی کار بیاید برای ایران بهتر است و تصوراتی برای خودشان داشتند، درصورتی‌که دموکرات‌ها در برخورد با ما سابقه بهتری از جمهوری‌خواهان ندارند. البته در مورد اوباما هم برخی‌ها در ابتدا خوش‌بین بودند، ولی بیشترین فشارها در همین دوره، به جمهوری اسلامی آورده شد.

 

وی در ادامه با اشاره به مشکلاتی که در آمریکا وجود دارد، یادآور شد: الان وضعیت آمریکا وضعیت قابل تحسینی نیست. طبق اعلام خودشان ۱۵ درصد مردم آمریکا در فقر زندگی می‌کنند، بالغ بر٤٦میلیون نفر از مردم این کشور نیازمند دریافت کوپن غذا هستند، یعنی کشوری که ادعای ابرقدرتی دارد، با چنین وضعیتی روبه‌رو است.

 

حسینی در ادامه با اشاره به حمایت آمریکا از حکومت‌های دیکتاتوری گفت: برخی افراد خوش‌بین در ایران از مدت‌ها پیش می‌گفتند آمریکا یکسری تغییرات در منطقه ایجاد خواهد کرد ولی بعد ما دیدیم که هیچ خبری نیست. الان هم در برخی از کشورها یک خانواده بر مردم حکومت می‌کنند و اگر مردم هم بخواهند قیام کنند سرکوب می‌شوند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: برخی‌ها در ابتدای انقلاب خود را نیروهای ضد امپریالیسم و آمریکا مطرح می‌کردند و می‌گفتند ما طرفدار اسلام ناب هستیم و حتی به امثال آیت‌الله مهدوی‌کنی می‌گفتند این‌ها نماد اسلام آمریکایی هستند ولی حالا دچار استحاله شدند.

 

برخی از انقلابی‌های دیروز، امروز سینه‌چاک آمریکا شده‌اند

حسینی تاکید کرد: این‌طور نیست که بگوییم تنها ملی مذهبی‌های ابتدای انقلاب، سینه‌چاک آمریکا هستند، یک عده هم در ابتدا انقلابی بودند، حتی برخی‌ از آنها در تسخیر لانه جاسوسی هم شرکت کردند، ولی امروز ماهیت آنها تغییر کرده ودلبسته آمریکا شده‌اند.

 

وی افزود: حال اگر ماهیت آمریکا تغییر کرده بود یا اگر کلینتون پایه‌گذار داعش نبود و آمریکا به کشورهای مظلوم لشکرکشی نمی‌کردمی‌گفتیم این افراد حق دارند ولی وقتی رفتار آمریکا تغییری نکرده نمی‌توان به این افراد حق داد.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: آمریکا از دیرباز گاهی برای پیدا کردن بهانه جهت حمله به کشورهای دیگر خودزنی کرده است، در ماجرای ۱۱ سپتامبر هم خیلی‌ها اعتقادشان بر این است که آمریکا دنبال یک فرصت بود تا عواطف و احساسات جهانی را برانگیزد تا با این بهانه به افغانستان و عراق حمله کند، البته بعد از آن هم می‌خواست به ایران بیاید، ولی چون در باتلاق عراق گیر کرد و نتوانست کاری انجام بدهد ناکام ماند.

 

بعد از مذاکرات با آمریکا وضع ما بدتر هم شده است

این استاد دانشگاه یادآور شد:‌ آن نگاهی که تصور می‌کند با سازش و کوتاه آمدن وضع ما خوب و مشکلات حل‌وفصل می‌شود، اشتباه می‌کند، الان ۳ سال است که با آنها در حال گفت‌وگو هستیم، ولی نه‌تنها وضع ما بهتر نشد، بلکه بدتر هم شده است.

 

وی گفت:‌ در گزارش مرکز آمار آمده‌است که ۱۸۷ هزار و ۷۳۳ نفر در همین تابستان امسال بیکار شدند. پس این‌طور نبوده که بگوییم اگر دل بستیم و وابسته آمریکا شدیم اوضاع اقتصادی ما بهتر می‌شد

 

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: ایران برای غرب یک بازار ۸۰ میلیونی است که آنها هم به دنبال این بازار هستند و هم به دنبال این هستند که بر فرهنگ ملت ایران تأثیر بگذارند. خود آمریکایی‌ها باصراحت اعلام کردند که می‌خواهیم در طی ۱۰ تا ۱۵ سال آینده کاری کنیم که نظام ایران دچار استحاله شود.

 

آمریکا بدنبال از بین بردن روحیه انقلابی‌گری مردم است

وزیر اسبق ارشاد با اشاره به پایگاه مردمی حکومت جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: اگر آمریکا امروز در برخی از کشورها می‌تواند به اهدافش برسد این دلیل است که آن حکومت‌ها و دولت‌ها پایگاه مردمی ندارند، شاید وقتی هم صدام به ما حمله کرد فکر نمی‌کردند مردم از حکومت حمایت کنند، ولی مردم آمدند و پای نظام ایستادند، وقتی یک ملت این‌گونه باشد هیچ‌کس نمی‌تواند به کشور چشم طمع داشته باشد و آمریکا هدفش این است که روحیه انقلابی‌گری مردم از بین برود.

 

این استاد دانشگاه گفت: آمریکا وقتی دید که نمی‌تواند از طریق نظامی جمهوری اسلامی را از بین ببرد به سراغ روش‌های دیگر رفت و بعد دیدیم که شبکه‌های فارسی‌زبان زیادی راه‌اندازی شدند تا به‌تدریج روی مردم اثر بگذارند و فرهنگ خودشان را ترویج کنند.

 

وی افزود: البته در مقابل این توطئه‌ها در داخل کشور کارهایی انجام شد، اما متأسفانه در دوره‌های گوناگون برخی مسئولان هم بوده‌اند که آن‌چنان اعتقادی نداشتند، به‌طور مثال در دوره‌ای وزیر دولت شعارش در مقابل این توطئه‌ها تسامح و تساهل بود که بعد دیگر رهبری انقلاب وارد عمل شدند.

 

حسینی خاطرنشان کرد: آمریکا از همه ابزارهای موجود و شیوه‌های مختلف استفاده می‌کند تا بتواند به اهداف خود در کشور ما دست پیدا کنند و تلاش دارد کاری کند که در آینده جوانان ما این سوال برایشان پیش آید که اصلا ما برای چه انقلاب کردیم؟

 

نیروهای انقلابی توان کافی برای رقابت در انتخابات پیش‌رو را دارند

این استاد دانشگاه در ادامه در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در رابطه با حضور نیروهای انقلابی در انتخابات ریاست جمهوری ایران گفت: ما امروز توان و بنیه کافی را داریم که بتوانیم در انتخابات تأثیرگذار باشیم. البته یک حرکت منسجم و قوی لازم است و همه باید دست در دست هم بگذارند.

 

وی تصریح کرد:‌ در سال ۸۴ هیچ کس باور نمی‌کرد که یک فرد وارد شود و در بین کاندیداهای معروف و مشهور آن زمان، بتواند فضا را تغییر بدهد. این به خاطر این بود که شعارها و حرف‌هایی که زده می‌شود همان حرف‌های امام و انقلاب بود و بحث عدالت و از بین بردن فقر و تبعیض مطرح شد.

 

حسینی گفت:‌ در کشور یک عده ممکن است دل بسته غرب شده باشند ولی شما ۱۳ آبان در سراسر کشور دیدید که مردم به صورت گسترده در راهپیمایی شرکت کردند. ما باید بدانیم که اعتقادات و ایمان مردم  از بین نمی‌رود.

 

این استاد دانشگاه افزود: در دوره دوم خرداد یک فضایی ایجاد کردند که انگار مردم همه دنبال بی بند و باری هستند ولی دیدیم از طرف خود مردم اعتراضاتی صورت گرفت و مردم وقتی دیدند که خطر وجود دارد و آرمان‌ها و اعتقاداتشان در حال از بین رفتن است فضا را تغییر دادند.

 

وی افزود: امروز نیرو کم نداریم، مگر در دوره‌های قبل کسانی که رئیس‌جمهور شدند چگونه بودند، رئیس دولت اصلاحات که یک وزیر بود و کار فرهنگی انجام داده بود، مگر چقدر به کار اقتصادی احاطه داشت، اینطور نیست که ما نیرو نداشته باشیم.

 

حسینی ادامه داد: ما امروز نسبت به سال ۸۴ از لحاظ کادرسازی و نیرو در وضعیت مناسب‌تری قرار داریم. درست است که رهبری مصلحت ندانستند آقای احمدی‌نژاد وارد مرحله انتخابات نشود ولی ایشان که تنها نبوده است و تعداد زیادی از افراد در آن دوران تلاش کرده‌اند.

 

 نسبت به عملکرد دولت فعلی نارضایتی عمومی وجود دارد

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران گفت: در دولت گذشته خدمات بسیار ارزنده‌ای به مردم شده است و امروز وقتی به استان‌های مختلف سر می‌زنیم مردم قدردانی می‌کنند و می‌گویند در این ۴ سال گذشته هیچ اقدام جدی صورت نگرفته و اکثرا ناراضی هستند.

 

وی گفت: اگر بین ما تفرقه و اختلاف باشد با مشکل روبه‌رو می‌شویم. در دوره گذشته دیدیم که برخی از نیروهای انقلابی با همدیگر اختلاف داشتند و در مورد هم سیاه نمایی می‌کردند که این اختلافات به زیان خودشان شد.

 

حسینی اضافه کرد: اینطور نیست که ما امروز ناراضی باشیم. شرایط امروز شرایط خوبی است و از طرفی هم یک نارضایتی عمومی نسبت به عملکرد دولت فعلی وجود دارد. شعارها و وعده‌هایی داده شد که به آن عمل نشده و مردم متوجه این موضوعات هستند.

 

این استاد دانشگاه افزود: معمولا دولت‌ها در دوره اول بود که گل می کردند ولی دولت یازدهم در این دوره نتوانسته رضایت مردم را جلب کند، برجام هم که نتیجه‌ای نداشته است و خیلی از مشکلات در جای خودش باقی است لذا اگر درست اطلاع رسانی و تیبیین شود، به موفقیت خواهیم رسید.

 

وزیر اسبق ارشاد افزود: در دولت قبل مسئولان شبانه‌روز برای رفع مشکلات مردم تلاش می‌کرد به طور مثال بحث مسکن مهر مطرح شده تا مشکلات جوانان و اقشار ضعیف حل شود ولی متأسفانه امروز با شعار و گفتاردرمانی با مردم برخورد می‌شود.

 

برخورد دوگانه دولت با منتقدان و رسانه‌ها عجیب است

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اظهارات رئیس‌جمهور در افتتاحیه نمایشگاه مطبوعات گفت:‌ رئیس‌جمهور در اظهارات خود طوری نشان داد که گویا به دنبال آزادی مطبوعات و آزادی بیان است ولی از آن طرف دیدیم روز بعد معاون پارلمانی وی از برخورد با رسانه‌ها سخن گفت و بعد هم مدیر مسئول روزنامه کیهان را به دادگاه کشاندند. که این برخورد دوگانه دولت با منتقدان و رسانه‌ها عجیب است

 

وی افزود: دولت در حضور مردم یک جوری موضع می‌گیرد ولی از آن طرف می‌بینیم درخواست برخورد با رسانه‌ها را می‌کند و به مقام معظم رهبری گزارش‌های آنچنانی می‌نویسند که چرا با رسانه‌های منتقد برخورد نمی‌شود.

 

این استاد دانشگاه ادامه داد: معمولا دولتمردان در هفته دولت، مقام معظم رهبری دیدار می‌کنند و از عملکرد خود می‌گویند ولی در جلسه‌ای که دولت فعلی با رهبری داشت رهبری فرمودند ما هم در عملیات پدافند فرهنگی و هم در آفند فرهنگی ضعیف بودیم که این نشان می‌دهد اقدام خاصی در این رابطه صورت گرفته است.

 

وزیر اسبق ارشاد خاطرنشان کرد: ادامه وضع موجود نه تنها اقشار مستضعف و ضعیف را با مشکل روبه‌رو می‌کند بلکه حتی اقشار سرمایه‌دار هم با مشکل روبرو خواهند شد و امروز می‌بینیم این قشر هم ناراضی هستند و از رکودی که در کشور است گلایه می‌کنند.

 

وی ادامه داد: امروز زمان آن است که دولت عملکردش را ارائه کند. یکی از نکات مثبت عدم حضور آقای احمدی‌نژاد در انتخابات آینده این است که دولت دیگر نمی‌توانند با حمله به وی خود را اثبات کنند. دولت چون عملکردی ندارد همواره سعی کرده فعالیت‌های دولت قبل را زیر سوال ببرد و امروز با عدم حضور آقای احمدی‌نژاد هجمه‌ها به وی کمتر خواهد شد.

 

وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان گفت:‌ در انتخابات  اخیر مجلس مردم احساس می‌کردند برجام تازه امضا شده و ممکن است اتفاقات مثبتی رخ دهد به هیمن دلیل شاید عده‌ای از مردم به حامیان دولت اعتماد کردند، ولی امروز بعد از گذشت مدت‌ها متوجه شده‌اند که برجام هیچ عایدی نداشته است.

 

حسینی با بیان اینکه شعار و حرف تاریخ مصرف دارد و امروز وقت آن است که دولت بگوید در این ۴ سال چه کرده است، گفت: در رابطه با رشد علمی، مسائل فرهنگی و حوزه‌های مختلف در دوره قبل اقدامات خوبی انجام شد و آمارها هم این مسئله را نشان می‌دهد ولی آیا دولت فعلی هم می‌تواند در این رابطه عملکرد مثبتی ارائه کند.

 

این استاد دانشگاه در پاسخ به سوال دیگری اظهار داشت: عده‌ای تلاش داشتند در انتخابات مجلس خبرگان با بدست آوردن اکثریت صندلی‌ها ریاست خبرگان را به دست آورند و بعد هم بحث شورای رهبری را مطرح کردند ولی دیدیم که رئیس‌ مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت ما در رسیدن به اهداف خود موفق نبودیم.

 

وی در رابطه با رأی اعتماد نمایندگان مجلس به سه وزیر پیشنهادی دولت، تصریح کرد: نمایندگان مجلس نمی‌خواستند دست دولت بهانه‌ای بدهند وگرنه این مجلس هم مجلسی نیست که حامی مطلق دولت باشد.

 

حسینی یادآور شد: مردم ایران، غیر قابل پیش‌بینی هستند هم زمانی که خاتمی رئیس‌جمهور شد و هم زمانی که احمدی‌نژاد رأی آورد، نشان دهنده این موضوع است. پس اینگونه نیست که بگویند حتما در دوره بعد روحانی رئیس‌جمهور می‌شود.

 

وی اظهارداشت: البته باید توجه کرد که دوره‌های قبل رؤسای جمهور در مرحله اول خدماتی داشتند ولی در دولت فعلی مردم در این مدت ناراضی هستند و در انتخابات ریاست جمهوری ایران به ادامه این وضع رأی نخواهند داد.

 

این استاد دانشگاه گفت: مردم به دنبال تحول هستند و تغییر با این ترکیب کنونی کابینه دولت ممکن نیست. میانگین سنی کابینه فعلی بالاست و نشاط آنچنانی برای فعالیت وجود ندارد از طرفی یک فردی که میلیاردها سرمایه دارد مشکلات مردم را نمی‌فهمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار