محمود صادقی، عضو کمیسیون تحقیقات و آموزش مجلس در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزای دانشجو درباره حذف برخی مقالات ایرانی از مجلات بینالمللی به دلیل تخلف علمی گفت: من مسئله این رسوایی را در جلسه اخیر کمیسیون مطرح کردم. بنده پیش از اینکه به مجلس هم بیایم اعتقاد داشتم مشکل ما بیش از آنکه مربوط به قانونگذاری باشد از سیاستگذاریهای ما نشأت میگیرد.
وی افزود: من زمانی که در وزارت علوم بودم به آقای فرجیدانا 12 سیاست پیشنهاد دادم. ما میتوانیم کارها را جهتدهی بکنیم. الآن در آئیننامه ارتقاء به کمیت مقالات وزن زیادی دادیم. حتی در دانشگاه آزاد شرط گذاشتند که باید حتما پایاننامه تبدیل به مقاله ISI شود. در تعریف رشد علمی هم کمیت مقالات را ملاک قرار دادهایم.
صادقی ادامه داد: من مدتی برای فرصت مطالعاتی در آلمان بودم. میخواستم در مقاله آنها مقالهای چاپ کنم. از آنها پرسیدم این مجله عضو ISI هست یا نه؟ اصلا نمیشناختند چیست! فکر میکردند سرویس اطلاعاتی پاکستان است.
نماینده تهران در مجلس اضافه کرد: معتقدم ما میتوانیم در مجلس سیاستگزاری کنیم تا بیش از کیمت به کیفیت کارهای علمی توجه شود.
صادقی در پایان گفت: رشد کمی آموزش عالی در تحصیلات تکمیلی هم به این موضوع دامن زده است. اگر سند آمایش آموزشعالی اجرایی شود در کمک به از بین رفتن این ماجرا موثر است.
کاملا درست میگه
استاد خود بنده بیش از دویست مقاله ISI داره ولی باور کنید مقالاتش ( که خیلی هاش تو ژورنال های مطرح دنیا چاپ شده) بیشتر جنبه فانتزی داره تا اینکه مشکل حل کن باشه