کد خبر:۵۵۹۸۰۸

سینماگر نامزد اسکار درگذشت

«رابرت وان» بازیگر نامزد اسکار آمریکایی پس از یک دوره مبارزه کوتاه با بیماری سرطان در سن ۸۳ سالگی درگذشت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این بازیگر آمریکایی که سابقه بازی در فیلم «هفت دلاور» را نیز داشت، بیشتر شهرت خود را برای بازی در مجموعه سریال‌های «مردی از آنکل» به دست آورد که بسیاری آن را نسخه تلوزیونی «جیمز باند» می‌دانستند.

 

«جیمز سالیوان» مدیر برنامه‌های «رابرت وان» ضمن اعلام خبر درگذشت این چهره سینمایی و تلویزیونی گفت: وی جمعه عصر در حالی که در کنار خانواده‌اش بود، از دنیا رفت.

 

«رابرت وان» در سریال معروف «مردی از آنکل» که بین سال‌های 1964 تا 1968 به روی آنتن می‌رفت، در نقش «ناپلئون سولو» ایفای نقش می‌کرد.

 

وی پیش از آن در سال 1959 در فیلم «فیلادلفیایی‌های جوان» بازی کرد که برای بازی در این فیلم نامزد جایزه اسکار و گلدن گلوب بازیگری نقش مکمل شد و پس از آن در سال 1960 در فیلم حماسی «هفت دلاور» در نقش یک تفنگدار ظاهر شد و در ادامه فعالیت سینمایی خود در فیلم «آسمان‌خراش جهنمی»، «سوپرمن 3» و چند فیلم دیگر مقابل دوربین رفت.

 

«رابرت وان» اخیرا بازی در مجموعه تلویزیونی «نظم و قانون- قربانیان ویژه»  و همچنین فیلم سینمایی «ستاره طلا » را به پایان برده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار