اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تورج محمدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در مراسم امضای این تفاهم نامه با اشاره به اهمیت بازار کار دانش آموختگان گفت: دانشگاه وظیفه دارد با برنامهریزی خوب از فرصت و ظرفیت دانشجویان نهایت استفاده را ببرد تا علمشان را به ثروت و کار تبدیل کند.
معاون پژوهشی دانشگاه علم و صنعت ایران افزود: یکی از روشهای حمایت از ایدههای کارآفرینی دانشجویان و دانش آموختگان جذب حمایت کنندههای مالی اولیه است و از این طریق میتوان در جهت ایجاد کارآفرینی و گردش چرخهای تولید بخشی از نیاز کشور را پاسخ داد.
محمدی ابراز امیدواری کرد تا با تعامل دوجانبه بین دانشگاه علم و صنعت ایران و موسسه قرض الحسنه نورا بستر مناسبی برای حمایت از ایدههای کارآفرینی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران شکل بگیرد و به زودی شاهد نتایج دستاوردهای این طرح باشیم.
وی گفت: مذاکره این دانشگاه با بخش خصوصی با هدف حمایت از طرحهای دانشجویان نخبه و استادان صورت میگیرد و طی این تفاهمنامه قرار است صندوق قرضالحسنه نورا از طرحهای پژوهشی نخبگان این دانشگاه و حوزههای کارآفرینی تا سقف یک میلیارد تومان در سال حمایت مالی کند.
رئیس پژوهشگاه علم و صنعت ایران گفت: امضای تفاهمنامه دانشگاه علم و صنعت با صندوق قرضالحسنه نورا به منظور پیشرفت علم و تبدیل آن به اشتغال و تجاریسازی محصولات شرکتهای دانشبنیان حاضر در این دانشگاه شکل گرفته است و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد جشن کارآفرینی دانشجویان این دانشگاه باشیم.
در ادامه این مراسم حمیدرضا عبدالحسینی مدیر عامل موسسه قرضالحسنه نورا گفت: این صندوق با حمایت صنف آهن فروشان و بیش از دو دهه فعالیت در راستای کمک و حمایتهای مالی و اجتماعی در حوزه اشتغال، درمان و مسکن فعالیت خود را انجام میدهد.
وی بیان کرد: بنابر فرمایشات رهبری اقتصاد دانشبنیان یک امری ضروری است و این صندوق تصمیم گرفته با حمایت مالی از طرحهای نخبگان دانشگاه علم و صنعت باری از دوش این افراد بردارد و از تولیدات شرکتهای دانشبنیان حمایت مالی کند و در راستای تجاری سازی آنان تلاش کند.
وی گفت: من امیدوارم جشن فارغالتحصیلی سریعتر شکل بگیرد و میزان کمک یک میلیارد تومانی این صندوق به طرحهای پژوهشی دانشگاه بتواند قدمی در راستای حل معضل اشتغال و کارآفرینی جامعه باشد.
در پایان این جلسه تفاهم نامه همکاری بین معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران و مدیر عامل صندوق قرض الحسنه نورا امضا شد و بر اساس این تفاهم نامه موسسه قرض الحسنه نورا با اعتباری معادل ۱۰ میلیارد ریال در سال، به هر پروژه کارآفرینی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران مبلغی معادل ۱۵۰ میلیون ریال وام بدون بهره و کارمزد اعطا کند و در صورتی که نمونه اولیه ساخته شده مورد تایید صندوق باشد این وام تبدیل به سهام شده و با کمک صندوق مابقی هزینه تجاری سازی و تولید نیز تامین مالی می گردد.
این تفاهم نامه با پیگیری دفتر توسعه فناوری و تجاری سازی پژوهشگاه علم و صنعت انجام شد.