کد خبر:۵۶۰۲۲۰
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت خبر داد

تقبل نیمی از هزینه طرح‌ حفظ قرآن در دانشگاه ها توسط وزارت بهداشت

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت تا ۵۰ درصد هزینه برگزاری طرح‌های حفظ قرآن را در دانشگاه‌های علوم پزشکی تقبل می‌کند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی بحرالعلوم در نشست «هم‌اندیشی و آسیب‌شناسی برنامه عملیاتی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی» افزود: با توجه به اینکه حفظ قرآن در میان جوانان و دانشجویان از مطالبات مقام معظم رهبری است، مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت آمادگی دارد تا طرح‌های حفظ قرآن را به صورت مشارکتی با دانشگاه‌ها به انجام برساند.

 

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت به تبیین مشوق‌های فرهنگی در فعالیت‌های قرآن و عترت پرداخت و ضمن اشاره به برگزاری اردوهای قرآنی و کارگاه‌های مهارت‌های زندگی قرآنی خواستار همکاری و مشارکت بیشتر دانشگاه‌ها در پیشبرد بخش معنوی و سلامت خانواده شد.

 

وی با اشاره به بودجه حمایتی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در حوزه فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها گفت: این معاونت هم اکنون برنامه‌های ویژه‌ای برای حمایت از اقدامات و فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها دارد.

 

بحرالعلوم افزود: در این حوزه به طور ویژه بودجه‌ پژوهشی برای طرح‌های پژوهشی دانشگاه‌ها در خصوص پژوهش‌های میان رشته‌ای قرآنی، طرح‌های حفظ قرآن و نیز برنامه‌های کانون های دانشجویی قرآن و عترت در نظر گرفته شده است.

 

وی با تشریح طرح حفظ قرآن وزارت بهداشت که به تازگی به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده است، گفت: مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت آمادگی دارد تا ۵۰ درصد هزینه برگزاری طرح را متقبل شود.

 

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت افزود: اداره بازرسی وزارت بهداشت پایش میدانی برنامه عملیاتی را عهده دار است و تیم‌های سه نفره‌ای را به این منظور به صورت حضوری به دانشگاه‌های علوم پزشکی خواهد فرستاد تا روند اجرای طرح‌های یاد شده را رصد کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار