کد خبر:۵۶۰۱۶۶
مسئول کمیته اعتباربخشی مراکز صلاحیت بالینی وزارت بهداشت:

خروجی مناسب دانشگاه، تامین کننده سلامت جامعه است

مسئول کمیته اعتباربخشی مراکز صلاحیت بالینی وزارت بهداشت گفت: سلامت جامعه زمانی تأمین خواهد شد که خروجی ما از دانشگاه‌ها مناسب و مورد تایید باشد به گونه‌ای که دانشجویان مهارت‌های لازم جهت ورود به عرصه پزشکی را آموخته‌ باشند.
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، بابک ثابت، مسئول کمیته اعتباربخشی مراکز صلاحیت بالینی وزارت بهداشت در حاشیه برگزاری چهارمین دوره آزمون‌های صلاحیت بالینی پایان کارورزی در مشهد در جمع خبرنگاران، گفت: در حال حاضر آموزش‌های بالینی به دانشجویان در بیمارستان‌ها داده می‌شود؛ اما ارزیابی دانشجو قبل از ورود به عرصه درمان جهت رفع نواقص، امری ضروری است.


وی خروجی مناسب دانشگاه تاکید و تصریح کرد: سلامت جامعه زمانی تأمین خواهد شد که خروجی ما از دانشگاه‌ها مناسب و مورد تایید باشد به گونه‌ای که دانشجویان مهارت‌های لازم جهت ورود به عرصه پزشکی را آموخته‌ باشند.


مسئول کمیته اعتباربخشی مراکز صلاحیت بالینی وزارت بهداشت در ادامه سخنان خود در خصوص آزمون مهارت‌های بالینی پایان کارورزی، تصریح کرد: آزمون مهارت‌های بالینی حدود چهار دوره به ‌صورت سراسری برگزارشده که در این دوره حدود ۹۰۰ نفر در کشور در این آزمون شرکت کرده‌اند.


ثابتی بابیان اینکه در دوره دوم و سوم این آزمون حدود ۳۰ دانشگاه برگزارکننده بوده‌اند، بیان داشت: مرکز مهارت‌های بالینی مشهد جزو دومین و یا سومین مرکز بزرگ کشور است که البته سعی می‌کنیم در سال آینده با بررسی علمی‌تر در زمینه رده‌بندی‌ها، جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد را دقیق‌تر مشخص کنیم.


لازم به ذکر است، چهارمین دوره آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی دانش‌آموختگان پزشکی روز گذشته در مرکز مهارت‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.


این آزمون  به‌صورت همزمان با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و با حضور ۳۱ شرکت‌کننده از مشهد و سبزوار برگزار شد.


این آزمون دارای ۱۶ ایستگاه بود که از این تعداد ۱۳ ایستگاه آموزشی و ۳ ایستگاه آن جهت استراحت در نظر گرفته شده بود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار