آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۱۱۱۵
حجت الاسلام شهاب مرادی:

با دلی که که طرفدار یزید است نمی توان حسین (ع) را یاری کرد

چهارمین قسمت از برنامه «پیاده آمده ایم» با حضور حجت الاسلام شهاب مرادی و اجرای وحید ملتجی با بررسی موضوع حمایت از دین روی آنتن شبکه اول سیما رفت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، شهاب مرادی در این برنامه گفت: هر اقدامی که در نصرت دین انجام می دهیم، وقتی با جهت گیری و نیت قلبی درست انجام شود آن کار با برکت الهی به نتیجه درست خواهد انجامید.

 

این استاد دانشگاه در ادامه افزود : نصرت الهی باید از قلب انسان آغاز شود ، در غیر این صورت مانند گیاهی است که ریشه در آب و خاک ندارد.

 

وی در ادامه گفت:عمربن سعد شب عاشورا و زمانی که حضرت عباس (ع) از او فرصت خواست، گفت ای کاش فرمانده سپاه نبودم . این  تردید و ای کاش گفتن ها احمقانه ترین حرف انسان ها در طول زندگی شان است. عمر سعد به جای این حرف باید همان لحظه به تاخت به سمت امام حسین (ع) می رفت و به یاران ایشان می پیوست.

 

شهاب مرادی با تأکید بر ضرورت زیارت اباعبدالله در کربلا تصریح کرد: امروز یزیدی در کربلا وجود ندارد، ولی وضعیت همیشه اینگونه نمی ماند و برای همین به مردم می گویم که حیف است کربلا را نبینند، شاید خدای نکرده راه کربلا برای شیعه مجددا بسته شود، همان اتفاقی که بارها در طول تاریخ رخ داده است.

 

هر کدام از مردم قبل از اینکه از دنیا بروند، به کربلا بیایند؛ حیف است کربلا را نبینند و زیر گنبد امام حسین (ع) نفس نکشند.

 

وی در ادامه افزود:  لشکر یزید و لشکر امام حسین (ع) همیشه در قلب ما مقابل یکدیگر صف بسته اند و عمده دعوا در قلب ما شکل می گیرد.

 

ما معصوم و فرشته نیستیم و خدا این دو کشش را در درون انسان قرار داده است؛ همچنین شیطان سپاهی از جهل، غصب، شهوت و ... را در اختیار دارد .

 

اگر کسی می خواهد یار  امام حسین (ع)  باشد در ابتدا باید در قلب خود یار ایشان شود و دشمنان ایشان را دشمن بدارد.

 

چه شمر کربلا باشد و چه شمری که هم اکنون در یمن کودکان را به خاک و خون می کشد.

 

گفتنی است، پخش کلیپی از مراسم پیاده روی زائران به سمت کربلا از دیگر آیتم های این برنامه بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار