آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۱۸۷۱
به ریاست وزرای خارجه دوکشور؛

نخستین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و فرانسه برگزار می‌شود

در دومین نشست گفتگوهای سیاسی ایران و فرانسه در پاریس دو طرف توافق کردند تا نخستین کمیسیون مشترک اقتصادی بین دو کشور به ریاست وزرای امور خارجه در آینده نزدیک برگزار شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در چارچوب یادداشت تفاهم امضا شده در سفر رئیس جمهور به فرانسه در بهمن سال گذشته، دومین نشست گفتگوهای سیاسی ایران و فرانسه صبح امروز ۲۸ آبان ۹۵ در پاریس برگزار شد.

 

در این نشست که به ریاست  مجید تخت روانچی معاون اروپا و آمریکا وزارت امورخارجه و همتای فرانسوی اش کریستیان مسه دبیر کل وزارت امورخارجه فرانسه برگزار شد، دو طرف براساس سند نقشه راه  توسعه روابط دو کشور که در سفر روحانی به پاریس به امضا رسید ، پیشرفت های انجام شده در همکاری میان موسسات و وزارتخانه های دو کشور را مرور کرده و مورد بررسی قرار دادند.

 

در این نشست هر دو طرف افزایش ۱۵۰ درصدی میزان مبادلات تجاری میان ایران و فرانسه طی هشت ماه گذشته را مثبت ارزیابی کرده و سرعت بخشیدن به همکاری در بخش های انرژی ، حمل و نقل ، صنایع ، بهداشت ، دارو و درمان ، کشاورزی را مورد تاکید قرار دادند .

 

به منظور تقویت همکاری های اقتصادی میان دو کشور، توافق شد تا  اولین کمیسیون مشترک اقتصادی میان ایران و فرانسه به ریاست وزرای امورخارجه دو کشور در آینده نزدیک برگزار گردد.

 

در دومین دور گفتگوهای سیاسی همچنین افزایش همکاری های علمی و دانشگاهی از طریق تبادل هیات تخصصی مورد توافق قرار گرفت.

 

در ادامه این نشست، موضوعات مختلف منطقه ای از جمله روابط فراآتلانتیکی ، موضوعات منطقه ای نظیر افغانستان ، عراق ، یمن ، سوریه ، لبنان و قره باغ علیا مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت و با توجه به تحولات اخیر در حوزه روابط بین الملل ، دو طرف ضرورت افزایش تبادل نظر و گفتگو در خصوص موضوعات منطقه ای را مورد تاکید قرار دادند .

 

دو طرف توافق کردند دور بعدی گفتگوهای سیاسی در سال ۱۳۹۶ ( ۲۰۱۷ ) در تهران برگزار شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار