به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اکران مردمی فیلمها در سراسر کشور اعم از شهرها و روستاهای دور و نزدیک و در محلهای متنوع مثل مسجد، پایگاه بسیج، دانشگاه، مدرسه، پارک و... که توسط فعالان مردمی از اقشار مختلف صورت میگیرد، یکی از ویژگیهای جشنواره عمار است.
مصطفی واحدی، یکی از اکران کنندگان مردمی و رابط جشنواره عمار در استان سمنان است که علاوه بر اکران فیلمهای این جشنواره در شهر شاهرود، هماهنگی و توزیع آثار جشنواره را از طریق کتابفروشی خود به صورت دواطلبانه برعهده دارد.
واحدی در ابتدا درباره اکرانهای خود اظهار داشت: از اوایل سال 94 شروع به اکران فیلمهای جشنواره در شاهرود کردم و مدتی بعد با تبلیغاتی که در سطح دانشگاهها و مدارس استان داشتیم، فیلمها را در پاتوق کتاب خودم اکران میکردم که مخاطبان زیادی داشت.
وی تصریح کرد: پاتوق درست کردن، کار راحتی نیست اما وقتی بهانهای برای این کار باشد، انجام آن هم آسان میشود و جشنواره عمار، همین بهانه است که به واسطه آن، فعالان فرهنگی که برخی از آنها چندان شناخته شده هم نیستند، در محل پاتوق کتاب دور هم جمع میشوند.
این فعال فرهنگی در ادامه سخنانش بیان کرد: در حال حاضر، پاتوق کتاب شاهرود، محل ستاد اکران مردمی جشنواره عمار در استان سمنان است و علاوه بر خودم، برخی فعالان فرهنگی دیگر هم در این پاتوق کتاب، هماهنگی و ارتباط با اکران کنندگان مردمی استان را پیگری میکنند.
واحدی در همین باره تاکید کرد: پاتوق کتاب، محل دائمی توزیع فیلمهای جشنواره عمار است و اکرانکنندگان با هماهنگی قبلی به اینجا مراجعه میکنند و علاوه بر تهیه فیلمهای مدنظرشان، در جهت رفع مشکلات اکرانهایشان هم تلاش میشود، از طرف دیگر، در این پاتوق کتاب، به سوالات اکران کنندگان مردمی درباره جشنواره و فیلمها پاسخ میدهیم به ویژه آن که برخی از افراد به تازگی اکران کننده مردمی عمار شدند.
این فعال فرهنگی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: برخلاف بسیاری از مجموعههای دیگر، جشنواره عمار به دلیل داشتن عملیات فرهنگی در طول سال، ظرفیت بسیار بالایی برای شبکهسازی نیروهای انقلابی در سطح کشور دارد که بخشی از این اتفاق در شهرستان شاهرود محقق شده است و هرکسی متناسب با توانایی خود همراه جشنواره میشود.
وی افزود: یکی از مهمترین اجزاء جشنواره عمار، اکرانکنندگان هستند که موجب تداوم چرخه حرکت جشنواره میشوند که در کنار آن با معرفی محل ثابت و دائمی مثل پاتوق کتاب به عنوان محل توزیع فیلمها و هماهنگی اکرانها هم فعالان فرهنگی استان گرد هم میآیند و هم اکرانکنندگان در برنامههایشان به مشکل برنمیخورند.
گفتنی است از اوایل آبان ماه، با ارسال اولین سری از مجموعه فیلمهای اکران مردمی هفتمین جشنواره عمار، حدود دو ماه قبل از برگزاری رسمی دوره آتی این رویداد سینمایی- هنری، نمایش فیلمها در نقاط مختلف کشور آغاز شده است و علاقمندان نیز میتوانند با مراجعه به وبسایت جشنواره به نشانی AmmarFest.ir نسبت به ثبتنام جهت اکران فیلمها اقدام کنند.