
کد خبر:۵۶۵۱۴۱
مجوز واردات چوب از آمریکا توسط دولت
سازمان توسعه تجارت شرایط قرنطینهای واردات چوب گردو و نارون تراشخورده از آمریکا را به سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانهای کشور ابلاغ کرد.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، جمال مدرسی مدیرکل دفتر مقررات و استانداردهای بازرگانی با ارسال نامهای به سازمان توسعه تجارت، واردات چوب چهار تراش گردو و چوب چهار تراش ناروان از آمریکا را داری شرایط قرنطینهای با ریسک متوسط اعلام کرد.
بر این اساس واردات این محصولات از آمریکا با رعایت شرایط قرنطینهای به کشور آزاد و این امر به گمرکات کشور اعلام شد.
بنابراین گزارش علی خلج سرپرست دفتر واردات و صادرات سازمان توسعه تجارت با ارسال نامهای به سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها، شرایط واردات شرایط واردات چوبهای تراش خورده آمریکای به کشور را ابلاغ کرد.
منبع: تسنیم
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مگر یک کشور چقدر باید واردات از یک کشور مثل امریکا داشته باشد واردات توسری خوردن ، مشت و لکد خوردن ، واردات تحقیر ، حالا نوبت واردات چماق است . شاید بعدا هم همان قولی که اوباما داده بود یعنی چماق و هویج را می فزستد .
پاسخ