سومین جلسه از سلسله جلسات سبک زندگی اسلامی برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۷۰۹۸
به همت بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی قوچان؛

سومین جلسه از سلسله جلسات سبک زندگی اسلامی برگزار می‌شود

سومین جلسه از سلسله جلسات سبک زندگی اسلامی با سخنرانی حجت‌الاسلام حسین دهنوی، کارشناس مسائل خانواده و نویسنده کتاب گلبرگ‌های زندگی به همت بسیج دانشجویی قوچان در مسجد جامع این شهرستان برگزار خواهد شد.
سومین جلسه از سلسله جلسات سبک زندگی اسلامی برگزار می‌شود

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، سومین جلسه از سلسله جلسات سبک زندگی اسلامی با موضوع گذر از پیچ‌وخم‌های ازدواج وزندگی مشترک و سخنرانی حجت‌الاسلام حسین دهنوی، کارشناس مسائل خانواده، نویسنده کتاب گلبرگ‌های زندگی و کارشناس سابق برنامه گلبرگ شبکه سوم سیما در قوچان برگزار می‌شود.

 

این برنامه که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی قوچان و همکاری ناحیه مقاومت بسیج سپاه، شهرداری و شورای اسلامی شهر برنامه‌ریزی‌شده است به مناسبت سالروز ازدواج نبی مکرم اسلام (ص) و حضرت خدیجه (س) در روز یکشنبه 21 آذر همزمان با نماز مغرب و عشاء در مسجد جامع این شهرستان برگزار خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار