آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۷۱۳۸

خانواده «نقی» دوباره به تلویزیون می‌آیند

تلویزیون برای ساخت سری پنجم سریال پرمخاطب «پایتخت» با سیروس مقدم وارد مذاکره شده است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجموعه تلویزیونی «پایتخت» که تا به حال ۴ سری از آن ساخته شده، از جمله پرمخاطب‌ترین و محبوب‌ترین سریال‌هایی است که تا به حال از تلویزیون پخش شده و تکرار آن بارها از شبکه‌های مختلف به روی آنتن می‌رود.

 

بنا بر این گزارش، در حالی که دست تلویزیون بابت آثار درخور توجه خالی است و ماه مبارک رمضان یکی از مهم‌ترین باکس‌های پخش سریال برای تلویزیون محسوب می‌شود، مدیران تلویزیون تصمیم گرفته‌اند مذاکراتی با سیروس مقدم داشته باشند تا او سری پنجم سریال پایتخت را برای رمضان ۹۶ کارگردانی کند.

 

به گزارش فارس، این پیشنهاد در حالی مطرح شده که پیش از اعلام شد مقدم وارد پیش تولید «هنگام بیداری» شده است. این سریال از جمله آثار الف ویژه است که به مقطع تاریخی مقاومت مردم بوشهر در برابر انگلیسی‌ها و شخصیت آیت الله سید عبدالحسین لاری می‌پردازد.

 

به گزارش فارس، «پایتخت 1 و 2 و 3» در نوروز 90 ، 92 و 93 از شبکه یک سیما پخش شد و پایتخت 4 نیز در رمضان 1394 پخش شد.

 

در این سریال محسن تنابنده، احمد مهرانفر، علیرضا خمسه، ریما رامین فر، مهران احمدی،‌ نسرین نصرتی، هومن حاجی عبداللهی، هدایت هاشمی و محمدرضا علیمردانی و سارا و نیکا فرقانی اصل بازی می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار