آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۷۱۷۹
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

بی کفایتی آخوندی دلیل برخورد قطارها بود

عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس،با تاکید براینکه جان باختگان حادثه قطار سمنان تاوان ضعف مدیریت و نظارت مسئولان را پس داده اند،گفت: با توجه به گزارش های واصله در خصوص جعل اسناد پس از تصادف،عدم کفایت وزیرراه و شهرسازی محرز است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ولی ملکی با تاکید براینکه مطرح شدن طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی در پی حادثه تصادف دوقطار در سمنان رخ داده است، اظهار کرد: طبق گزارش هایی که در رابطه با حادثه مذکور دریافت کرده ایم؛خطای نیروی انسانی و سیستم هوشمند محرز است؛از این رو این دو عامل نشان از ضعف مدیریتی رخ داده است.

 

وی با بیان این‌که جان باختگان حادثه مذکور تاوان ضعف مدیریت و نظارت مسئولان را پس داده اند،افزود:استیضاح وزیر راه و شهرسازی برای جلوگیری از تکرار چنین حوادثی در دستورکار نمایندگان مجلس قرار گرفته است.

 

وی با بیان اینکه سهل انگاری مسئولان نباید دیگر تکرار شود،تصریح کرد:با برکناری وزیر راه و شهرسازی همه مسئولان متوجه ضرورت اعمال دقت نظر درحیطه کاری خود شده و از بروز چنین حوادثی جلوگیری خواهند کرد.

 

نماینده مردم مشکین شهر در مجلس با تاکید براینکه درپی حادثه مذکور انتظار ما کناره گیری وزیر و استعفای وی بود،گفت:متاسفانه این اتفاق از سوی وزیر رخ نداد؛از این رو نمایندگان به جمع آوری امضا برای استیضاح وی روی آوردند.

 

ملکی ادامه داد:با برکنار شدن وزیر راه و شهرسازی درنتیجه استیضاح  آخوندی،سایر وزرا و مسئولان به جدیت قانون مداری درکشور پی برده و به وظایف خود بهتر عمل خواهند کرد.

 

وی با بیان اینکه نباید ازکنار بی مسئولیتی ها به سادگی گذشت به خانه ملت گفت: باتوجه به گزارش های واصله درخصوص جعل اسناد پس از تصادف ،عدم کفایت وزیر راه و شهرسازی محرز است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۲
آفرین بر این نماینده باغیرت و جسور
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار