در مناظره دانشگاه شیراز مطرح شد
کد خبر:۵۶۷۷۷۶
دهقان در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو:
برجام به گوساله سامری غربپرستان تبدیل شده است
عضو شورای مرکزی دفترتحکیم وحدت گفت: به نظر میرسد برجام تبدیل به گوساله سامری غربپرستان شده که توسط آن به آمریکا تقرب پیدا میکنند و این بت جز به اراده مردم ایران شکسته نخواهد شد.
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
دهقان، عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اینکه امروز شاهد نقض عهدی آشکاری هستیم که چندین سال قبل دلواپس آن بودیم، گفت: قبلا دلواپسی از اعتماد به آمریکا و نشان دادن ضعف به دشمن و جری شدن او را به دولت گوشزد کرده بودیم و حال امروز کاسبان برجام هستند که باید پاسخگوی معطلی سه سال و نیمه کشور باشند.
وی تصریح کرد: روحانی باید برای وعده تو خالی اش برای به ثمر نشستن میوه های برجام پاسخگو باشد؛ حال آنکه نه باغی بوده و نه درختی و نه باغبانی.
عضو شورای مرکزی دفترتحکیم وحدت با بیان اینکه با بن بست رسیدن برجام تجربه جدید ملت ایران آغاز خواهد شد، اظهار داشت: در این میان مهم تر از همه مشخص شدن وضعیت غرب گرایان است که بعضی از آنها در قضایای اخیر به درجه غرب پرستی نیز رسیدند. اینها که تجربه سالهای 82 تا 84 را داشتند، باز هم آدرس مسیر غلط داده و خود پیگیر شدند. این افراد نه فقط در دولت حضور دارند، بلکه در مجلس و بعضا قوا هم دیده می شوند.
وی ادامه داد: ما بعد از 37 سال از انقلاب باید با افراد غرب زده چه کنیم؟ نمیخواهند دست از سر مردم بردارند؟چرا برخی نمیخواهند بفهمند که راهی بجز تقویت ساخت های درون نداریم؟ این افراد به قول رهبری یا جاهل اند یا خائن.
دهقان با بیان اینکه اکثریت مطلق نمایندگان مجلس سنای آمریکا اعلام کردند که ما با ملت ایران دشمن بوده هستیم و می مانیم، گفت: اما متاسفانه در داخل مسئولینی داریم که در حال توجیه این اقدام اند. دشمن در دشمنی خود متحد است. به نظر می رسد برجام تبدیل به گوساله سامری غرب پرستان شده که توسط آن به آمریکا تقرب پیدا کنند و این بت جز به اراده ی مردم ایران شکسته نخواهد شد و آن روز دیر نخواهد بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.