کد خبر:۵۶۷۹۲۶
۲۳ لغایت ۲۵ آذر برگزار می‌شود؛

کارگاه پیوست نگاری فرهنگی اساتید دانشگاه‌های خراسان جنوبی در دانشگاه بیرجند

معاون بسیج اساتید خراسان جنوبی از برگزاری کارگاه پیوست نگاری فرهنگی اساتید دانشگاه‌های خراسان جنوبی از روز سه شنبه ۲۳ آذر تا ۲۵ آذر در دانشگاه بیرجند خبر داد و گفت: تا کنون ۲۰۰ نفر از اساتید در این کارگاه ثبت‌نام کرده‌اند.

 

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزار دانشجو، سید حسین حسینی، معاون بسیج اساتید خراسان جنوبی گفت: این جلسه در ارتباط با برگزاری «کارگاه پیوست نگاری فرهنگی اساتید دانشگاه‌های خراسان جنوبی» برگزار شده است و این کارگاه سه روزه خواهد بود.
 


وی افزود: برای اولین بار واژه پیوست فرهنگی توسط مقام معظم رهبری در سال ۸۶ به شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شد تا حتما پیوست فرهنگی تعریف شود.


 
معاون بسیج اساتید خراسان جنوبی با اشاره به اینکه فرهنگ باید در درجه اول در همه موضوعات مطرح شود، گفت: فرهنگ مانند هوایی است که تنفس می کنیم و این هوا می تواند آلوده باشد و به ما صدمه بزند و یا پاکیزه باشد.


 
حسینی تصریح کرد: موضوع فرهنگی از دو جنبه مورد بحث قرار می گیرد و اولین جنبه عوامل بیرونی است، به طور مثال استکبار جهانی در جهت منافع خود اقدام به فرهنگ سازی در برخی از کشورها از جمله ایران می کند تا آن کشورها را مصرف زده بار بیاورد و استکبار جهانی به واسطه فیلم، کتاب و ابزارهای فرهنگی اقدام به تغییر دادن ذائقه فرهنگی مردم ایران به نفع خودش می کند.

 

وی با توجه به اینکه دومین جنبه عوامل داخلی است، بیان داشت: عوامل داخلی که توسط مسئولین صورت می گیرد بر روی فرهنگ کشور تاثیرگذار است، به طور مثال اجازه ورود شبکه‌های اجتماعی به داخل کشور را صادر می کنیم و این شبکه‌ها علاوه بر مزایا دارای معایب بسیار مخربی هستند.

 
معاون بسیج اساتید خراسان جنوبی به کاربرد پیوست فرهنگی اشاره کرد و گفت: پیوست فرهنگی این است که قبل از اجرای هر پروژه، ابعاد مثبت و منفی آن پروژه را شناسایی می کند و در راستای آن اقدام به تقویت ابعاد مثبت آن پروژه فعالیت دارد.


 
حسینی با توجه به اینکه تنها سازمانی که به صورت جدی و ملی در راستای پیوست فرهنگی کار می کند سازمان بسیج اساتید است، تصریح کرد: سازمان بسیج اساتید در سراسر کشور متولی اجرای پیوست فرهنگی شده است.
 
 

وی با اشاره به اینکه «کارگاه پیوست نگاری فرهنگی اساتید دانشگاه‌های خراسان جنوبی» دارای سه مرحله است، افزود: این سه مرحله شامل مرحله پیش از کارگاه، حین کارگاه و پس از کارگاه است.
 
حسینی با تاکید بر اینکه برگزاری این کارگاه باید علمی و موثر باشد، بیان داشت: در مرحله پیش کارگاه تعدادی از اساتید در حوزه فرهنگی را شناسایی کردیم و ۵ مقاله برای آن‌ها ارسال شد تا پس از مطالعه این مقالات به تعدادی از سوالات پاسخ بدهند.
 


معاون بسیج اساتید خراسان جنوبی به مرحله حین کارگاه اشاره کرد و ادامه داد: این مرحله دارای دو بخش عمده مهارتی و آموزشی است و بخش مهارتی در چهار کارگروه سازماندهی خواهد شد.
 

وی با اشاره مرحله پس از کارگاه گفت: در این مرحله طرح‌های اجرایی استان را شناسایی می کنیم و در اختیار اساتید قرار می دهیم تا پیرامون این طرح‌ها به تعریف پیوست فرهنگی بپردازند.


 
حسینی با توجه به مراسم افتتاحیه «کارگاه پیوست نگاری فرهنگی اساتید دانشگاه‌های خراسان جنوبی» بیان کرد: مراسم افتتاحیه روز سه شنبه ۲۳ آذر در دانشگاه بیرجند برگزار خواهد شد و تا روز پنج شنبه ۲۵ آذر ادامه خواهد داشت و تا کنون ۲۰۰ نفر از اساتید در این کارگاه ثبت نام کرده اند.
 


معاون بسیج اساتید خراسان جنوبی بالای ۸۰ درصد از اساتید خراسان جنوبی عضو فعال بسیج اساتید استان هستند.
 


وی به اهم برنامه‌های سازمان بسیج اساتید استان اشاره کرد و افزود: یکی از مهم ترین برنامه‌های بسیج اساتید استان تشکیل حلقه‌های علمی و پژوهشی با حضور اساتید برجسته استانی است که تا کنون ۳۴۰ حلقه تشکیل شده است.


 
حسینی با تاکید بر اینکه حلقه‌های صالحین نیز از دیگر برنامه‌های بسیج اساتید است، ادامه داد: تمامی اساتید عضو حلقه‌های صالحین هستند و ۱۲ تا ۱۸ نفر از اساتید در هر یک از این حلقه‌ها پیرامون موضوعات مختلف به بحث و تبادل نظر می پردازند و حلقه‌های صالحین سبب پیوند زدن اساتید به یکدیگر می شوند.
 

معاون بسیج اساتید خراسان جنوبی با بیان اینکه برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها نیز از برنامه‌های مهم است، تصریح کرد: در طول سال حداقل دو تا سه کرسی آزاد اندیشی در هر دانشگاه استان برگزار می شود.


 
وی با تاکید بر اینکه سند راهبردی ملی منطقه ای تولید، اشتغال و صادرات توسط بسیج اساتید استان در حال تدوین است، گفت: طی اسن سند یک آمایش با نگاه اقتصاد مقاومتی اجرا می شود و چهار کارگروه در این خصوص کار خود را از ابتدای سال آغاز کرده اند و اهدافشان این است که توانمندی‌ها و پتانسیل‌های موجود در استان را شناسایی کنند.


 
حسینی با توجه به اینکه این کارگروه‌ها در دو مرحله کار خواهند کرد، افزود: اولین مرحله شناسایی ظرفیت‌های استان و دومین مرحله برنامه ریزی در جهت استفاده بهینه از این ظرفیت‌ها با نگاه اقتصاد مقاومتی است.
 


معاون بسیج اساتید خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سند راهبردی ملی منطقه ای تولید، اشتغال و صادرات تا پایان سال جاری آماده خواهد شد، خاطرنشان کرد: این سند می تواند در حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی به استان کمک کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار