کد خبر:۵۶۹۲۹۷

درخواست فولکس‌واگن برای طراحی خودروی گازسوز مخصوص ایران

مدیر طرح CNG شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از درخواست شرکت فولکس واگن برای گرفتن نمونه‌های گاز CNG در نقاط مختلف ایران به منظور طراحی خودروی پایه گازسوز مخصوص ایران خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی محرابی مدیر طرح CNG شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در نشست خبری اظهار داشت: حدود یک ماه پیش شرکت فولکس واگن درخواستی را به ایران ارسال کرد تا بتواند با گرفتن نمونه‌های گاز CNG از نقاط مختلف کشور اقدام به طراحی خودروی پایه گازسوز برای ایران کند.

 

وی افزود: این مجوز برای فولکس واگن صادر شد و این نشان می‌دهد شرکت‌های خارجی سازنده خودرو نسبت به بازار بالقوه خودروهای گازسوز ایران توجه دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار