به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر قرباني در اين ديدار ضمن تأکيد بر تقويت همکاري هاي آموزشي، پژوهشي و فناوري بين جمهوري اسلامي ايران و زلاندنو اظهار داشت: ما از گسترش ديپلماسي آکادميک در روابط بين دو کشور استقبال کرده و در جهت تقويت هر چه بيشتر اين ديپلماسي، تأسيس انجمن دوستي ايران و نيوزيلند را هماهنگ مي کنيم.
وي حضور اعضاي هيئت علمي در کنفرانس هاي بين المللي را يکي از راه هاي توسعه همکاري هاي علمي بين دو کشور دانست و افزود: همکاري هاي علمي و دانشگاهي جمهوري اسلامي ايران با کليه دانشگاه ها و مراکز پژوهشي جهان (بجز رژيم اشتغالگر قدس) در جريان است و ما در اين راستا دانشگاه صنعتي اصفهان را به عنوان مرجع همکاري با کشور زلاندنو انتخاب کرده ايم.
رئيس مرکز همکاري هاي علمي و بين المللي وزارت علوم با تأکيد بر لزوم ارائه تسهيلات به دانشجويان ايراني براي گسترش تبادل دانشجو با زلاندنو و کاهش تشريفات صدور رواديد براي افزايش همکاري هاي دانشجويي، آمادگي کشور براي اعزام دانشجويان مقطع دکتري جهت انجام فرصت مطالعاتي شش ماهه به زلاندنو را اعلام کرد.
قرباني در پايان براي تأسيس کرسي زبان و ادبيات فارسي در دانشگاه هاي زلاندنو اعلام آمادگي کرد.
همچنين در اين ديدار سفير زلاندنو در کشور ضمن اعلام آمادگي براي گسترش همکاري هاي علمي با جمهوري اسلامي ايران گفت: ما آمادگي داريم که دانشجويان ايراني را با در نظر گرفتن يارانه هاي دولت زلاندنو و با شهريه اي در سطح اتباع کشورمان پذيرش کنيم.
وي با بيان اينکه زمينه هاي جديد همکاري علمي بين دو کشور در ملاقات با روساي دانشگاه هاي تهران، صنعتي اميرکبير و صنعتي شريف مشخص شد، اظهار داشت: سفارت زلاندنو در چارچوب وظايف خود حداکثر تسهيلات را براي صدور رواديد جهت گسترش همکاري هاي دانشجويي به عمل مي آورد./انتهاي پيام/