کد خبر:۵۶۹۶۵۴

ممنوعیت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور کاشمر از اجرای برنامه تا اطلاع ثانویی

مسئول دفتر بسیج دانشجویی کاشمر گفت: مسئولان دانشگاه پیام‌نور کاشمر طی مصوبه‌ای در ۲۴ آذرماه امسال بسیج دانشجویی این دانشگاه را از برگزاری برنامه تا اطلاع‌ ثانویی ممنوع کردند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

روزبه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: مسئولان دانشگاه پیام‌نور کاشمر طی مصوبه‌ای در  ۲۴ آذر ماه امسال بسیج دانشجویی این دانشگاه را از اجرای برنامه تا اطلاع‌ثانویی ممنوع کرده است.


وی در پاسخ به این سوال که دلیل این اقدام مسئولان دانشگاه چی بوده است؟ تصریح کرد: طبق ابلاغیه اعلام شده، بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور کاشمر در روز ۱۶آذرماه اقدام به برگزاری برنامه ای کرد که سخنران آن رحیمی مقدم، جانشین ناحیه سپاه کاشمر بود.

 

مسئول دفتر بسیج دانشجویی کاشمر، افزود: رحیمی مقدم در سخنرانی خود به این نکته که چنانچه کشور در  ۱۶ آذر ماه سال 1332در مقابله با استکبار سه شهید داد، امروز صدها هزار جوان ایرانی آماده هستند تا در جبهه سوریه و عراق شرکت کنند؛ اما امکان اعزام آنان وجود ندارد.


روزبه بیان داشت: رحیمی مقدم در پایان به مطالبات مردمی و دانشجویان اشاره کرد و این‌که آمار دقیق گفته شود و دیگر ارائه آمار غیر واقعی به مردم بس است. متاسفانه مسئولان دانشگاه بعد از این مراسم مصوب کردند که بسیج دانشجویی دانشگاه حق برگزاری برنامه تا اطلاع‌ثانویی را ندارد.


وی تاکید کرد: این اقدام مسئولان دانشگاه در واقع جلوگیری از آزادی بیان است و همچنین  واکنشی نسبت به برنامه‌های ارزشی و مطالبه‌گری دانشجویان.


مسئول دفتر بسیج دانشجویی کاشمر خاطرنشان کرد: چنانچه قرار باشد، مطالبه از دولت صورت بگیرد و عاقبت آن گرفتن تربیون از دانشجو باشد و بعد در مصوبه‌های دانشگاه برگزاری برنامه دانشجویی را ممنوع اعلام کنند، این عمل با آزادی بیان چه تناسبی دارد؟


روزبه تاکید کرد: این تصمیم مسئولان دانشگاه پیام‌نور کاشمر در حالی گرفته شده است که  در همین دانشگاه سهیل سادات ترشیزی، مسئول نخبگان کاشمر به مناسبت هفته کتابخوانی طی یک سخنرانی فهوای تبلیغ روحانیت را زیر سوال برد.


مدیر دفتر بسیج دانشجویی کاشمر با اشاره به این نکته که مسئول نخبگان کاشمر در واقع با سخنرانی خود شعور مردم را زیر سوال برد، افزود: او در صحبت‌های خود خطاب به ورحانیت گفته بود مردم از روحانیت مطالبه نمی‌کنند و شما چه استنادی برای صحبت‌های خود دارید؟ همین طوری یک موضوعی را بیان می‌کنید و مردم نیز آنها را می‌شنود و بعد نتیجه این عدم مطالبه‌گری جامعه انتخاب دهم و نهم می‌شود.


وی خاطرنشان کرد: فرماندار کاشمر در مراسم معارفه رئیس دانشگاه پیام‌نور دلواپسان برجام را تاریک دلان یاد کرد و بیان داشت:  تفکر آنان قجری است و تاکید کرد که این افراد در نظام تدبیر و امید جایگاهی ندارند.


روزبه بیان داشت: جالب است که مسئولان دانشگاه در برابر سخنان این افراد هیچ واکنشی نشان نداند.


مسئول دفتر بسیج دانشجویی کاشمر تصریح کرد: رئیس دانشگاه پیام‌نور کاشمر معتقد است که نباید سخن سیاسی زده شود و این با منویات مقام معظم رهبری تعارض دارد، ایشان در سخنان خود تاکید کردند که دانشجویان باید به مسائل سیاسی ورود پیدا کند؛ اما از سیاست‌زدگی باید دوری کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار