به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، این هفته نیز شاهد سخنرانی جمعی از دانشجویان در پیشخطبههای نماز جمعه شهرهای مختلف کشور بودیم که تقریبا تمامی آن ها تاکید بر مبارزه با فساد و عدم وابستگی به دشمنان، لزوم زنده نگه داشتن حماسه ۹ دی و بازخوانی فتنه۸۸، تاکید بر مواضع صریح رهبری پیرامون بدبینی به غربی ها و تذکرات ایشان و درس گرفتن مسئولین از بدعهدی آمریکا را در متن سخنان خود جای داده بودند.
بنابراین گزارش جمعی از نمایندگان تشکلهای بسیجی دانشگاه تهران هم بر همین اساس این هفته در نماز جمعههای شهرستانهای استان تهران سخنرانی کرده و به بیان دغدغههای و مسائل و مشکلات دانشگاهها و جامعه پرداختند.
*چهاردولی: ای کاش مسئولین در برجام به نصایح رهبری گوش سپرده وشتاب زده عمل نمیکردند
میلاد چهاردولی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امیر کبیر در نماز جمعه پیشوا تاکید کرد: سخن از یک جریان فکری در داخل کشور است که از صدر انقلاب تا به الان تصویری غلط از جهان واقعی و اصول اساسی اسلام و انقلاب ارائه نموده است. این تفکر تلاش کرد تا این طور وانمود کند که برای پیشرفت کشور، اقتصاد و معیشت مردم باید به استکبار جهانی روی آورد و تنها راه این کار کنار آمدن با شیطان بزرگ است.
وی ادامه داد: ای کاش مسئولین در برجام به نصایح مشفقانه رهبری گوش جان سپرده و در آنچه که فکر میکردند و شتاب زده عمل نمی کردند. اکنون برای ملت شریف ایران روشن شد که آمریکا و استکبار قابل اعتماد نیست اما اکنون باید با تکیه بر این تجربه تاریخی ضمن راه اندازی همه تاسیسات هسته ای به فکر آینده کشور و انقلاب باشیم و از دستور العمل رهبری پیروی کنیم.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: راه حل مشکلات توجه به داخل است. راه حل اقتصاد مقاومتی است. آنچه که کشور برای حل مشکلات به آن نیاز دارد روحیه انقلابی است. حضرت آقا در اکثر دیدار های مهم امسالشان به این موضوع اشاره کردند و گفتند: هر جا به روحیه انقلابی تکیه کردیم پیشرفت کردیم.
چهاردولی اضافه کرد: اگر ما بخواهیم کشور به سمت رشد حرکت کند، اگر بخواهیم مسائل معیشتی مردم حل شود، اگر خواهیم از این گرانی که مردم را رنج می دهد از این بیکاری که باعث مشکلات اقتصادی و فرهنگی ناشی از تاخیر در ازدواج است رها شویم، اگر بخواهیم مسائل منطقه را حل کنیم تنها راه آن احیای روحیه انقلابی است.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: از قوه قضائیه میخواهیم با جدیت هر چه بیشتر این کسانی که به زعم رهبر انقلاب به انقلاب خیانت کردند و همه کسانی که در هر گوشه ای از کشور و با هر پرچم و سلیقه سیاسی مرتکب فساد شده اند تحت تعقیب و مجازات قرار دهد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امیر کبیر گفت: نباید بگزاریم حقوق فرهنگیان محترم با گذشت یک ماه هنوز پرداخت نشده باقی بماند. این در حالی است که ما نمی دانیم رئیس محترم جمهور مشعول رسیدگی به کشور هستند یا تدوین منشور حقوق شهروندی.
* عربی: پیروزی های منطقهای با اتکا به نیروی تقوا و ایمان بوجود آمده است
احمد عربی جانشین سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در سخنان پیش از خطبههای نماز جمعه تصریح کرد: همانطور که مقام معظم رهبری- حضرت امام خامنه ای (حفظه اله تعالی علیه)- بارهها فرموده اند: ایران اسلامی عزیز ما در یک پیچ تاریخی قرار گرفته است. بزنگاهی مهم که در پشت سر آن تجاربی بس گرانبها و البته آموزنده قرار دارد و در پیش رو نیز راهی دشوار واقع است.
وی ادامه داد: هر چند با پیروی از دستورات ولی فقیه، التزام عملی به ولایت فقیه، تبعیت از شرع مقدس اسلام و کار و تلاش شبانه روزی این راه دشوار پیمودنی است.دشمن غدّار در زمان فتنه سال 88 بر روی ساده لوحی برخی، و شهوتقدرت برخی خواص نادان دیگر، -هر چند با سابقه- و همچنین احساسات پاک و شور انتخاباتی جوانان سرمایه گذاری کرده بود، مشاهده شد که نقشه های شومی برای انقلاب و نظام در سر دارند.
جانشین سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: این فعال دانشجویی بیان داشت: زمانی که دشمنان به مقاصد خود رسیدند به ریش آقایان خندیدند. قلب راکتور اراک که با سیمان از حرکت ایستاد آقای وزیر دانست که اعتمادش به جان کری اشتباه بود، و گویی به تازگی به یادشان افتاده است که مسئولیت « خسارت محض » را قبول کنند.
عربی تصریح کرد: آقایان از منشور حقوق شهروندی دم می زنند و برای آن مراسم می گیرند اما نمی بینند که وزرایشان همین مردم را ضد انقلاب می خواند. مردم در آتش می سوزند اما وزیر محترم از بیمه بودن مردم ابراز رضایت می کند. آقایان می گویند نور چشمی نداریم در حالی که مفسدان شکم باره از طریق بردارن و اطرافیانشان مال مردم را به تاراج می برند.شایسته نیست که پس از نزدیک به 40 سال مسئولین نظام دید اشراف گونه ای به مردم داشته باشند.
این فعال دانشجویی خاطر نشان کرد: هر چند در گوشه و کنار برخی از محکومین فتنه گویی مجددا تریبونی پیدا و شروع به سخن گفتن کرده و از مدل برجام منطقه ای سخن به میان می آورند. اما بیان این نکته کاملا آشکار و بدیهی الزامیست است که پیروزی های پی در پی منطقه، با مذاکره و چشم دوختن به اشاره دست مستکبرین بوجود نیامده، بلکه با اتکا به نیروی تقوا و ایمان به ذات اللهی، امثال سلیمانیها و همدانیها در خط مقدم این جبهه ها علیه کفر در حال مبازره بوده و با جهاد دلاورانهی خود حلب ها را از چنگال تا آرنج به خون آغشته داعشیان بیرون کشیده اند.
*سیدالیپور: هرجا سازندگی وجود داشته نیروی جوان مومن حضور داشته است
محمدرضا سیدالی پورعضو بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران درسخنان پیش از خطبههای نماز جمعه خاور شهر گفت: وحدت یک بعد مهم دارد که عبارت است از اتحاد در مقیاس ملی در کشور و نظام جمهوری اسلامی بین همه اقوام و ادیان. نکته ای که رهبری به دفعات آن را تذکر دادند و از آن به جلوگیری از دوقطبی سازی جامعه یاد کردند. اما ریشه این توطئه که توسط دشمنان طراحی شده است چیست؟
این فعال دانشجویی تصریح کرد: بعد از کودتا و فتنه سال 88 که با شکست مواجه شد آمریکا طراحی جدیدی را برای براندازی نظام انجام داد. که خلاصه آن عبارت بود از کودتای خزنده. در این طرح نیاز بود تا با استفاده از قرار دادن مردم در برابر یکدیگر و قرار دادن مردم در برابر نظام از طرف دیگر پایه های نظام را سست کنند و کشور را آماده فروپاشی کنند.
وی بیان داشت: هرجا سازندگی و آبادانی وجود داشته نیروی جوان مومن حضور داشته و امروز اگر در زمینه هایی عقب ماندگی داریم به علت عدم اعتماد و عدم استفاده از این نیرو بوده است.
* دولابی: 9 دی نشان دهنده ی قدرت خدا بود
علی اکبر دولابی مسئول پایگاههای بسیج دانشجویی دانشگاه شاهر در سخنان خود پیش از خطبههای نماز جمعه شهر قدس تصریح کرد: 9 دی نشان دهنده ی قدرت خدا بود . همان گونه که امام خامنه ای فرمودند : « هرچه انسان در اطراف این قضایا فکر میکند، دست خداى متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن على(علیه السّلام) را مىبیند. این کارها کارهائى نیست که با ارادهى امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست، این دست قدرت الهى است»
وی ادامه داد: 9 دی نشانهی استقامت مردم بود. هرجا روی پای خود ایستادیم و مقاومت کردیم نتیجه گرفتیم ولی، امان از روزی که گمان کنیم با وابستگی به غیر، بتوانیم خود و کشور عزیزمان ایران را از مشکلات خارج کنیم. هرجا تبعیت از غیر، خصوصا دشمن صورت نگرفت قطعا فشار،تهدید،تحریم، و مشقت آغاز می شود. در تاریخ نمونه های فراوانی وجود دارد.
این فعال دانشجویی بیان داشت: در این هفته شاهد بودیم که از منشور حقوق شهروندی توسط رییس جمهور محترم رونمایی شد. منشوری که حقوقی را مطرح می کند که عینا در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مطرح شده است و مطلب جدیدی بر آن اضافه نشده است. بلکه حقوقی را یادآوری می کند که مسئولین و کارگزاران جمهوری اسلامی باید آنرا جامه عمل می پوشانده اند.
دولابی خاطر نشان کرد: اما یکی از حقوقی که در این منشور مطرح میشود مساله معیشت و زندگی اقتصادی مردم است. بیش از 37 سال از انقلاب اسلامی ایران میگذرد و ما در این مدت شاهد پیشرفتهای چشمگیری در بسیاری از عرصهها بودهایم. در موارد متعددی هم دچار چالشهای مختلفی شدهایم. در این میان اقتصاد و معیشت نقطه ضعفی بوده که دشمنان ما از ابتدای انقلاب از طریق عوامل نفوذی خود همواره از آن نقطه به ما ضربه زدند. امروز مسئلهای که اولویت اصلی کشور محسوب میشود، اقتصاد است.
وی تاکید کرد: مردمی که سالانه 1 میلیون مسکن نیاز دارند و بعضاً تمام منابع مالی خود را در این راه خرج کرده اند و از وضعیت مسکن ،اجاره بها و رهن می نالند درحالی که آقایان مسئول، از مزخرف بودن مسکن مهر و مخالفت با آن صحبت می کنند در صورتی که این، خودشان بودند این طرح را در دوره های قبل ارائه داده بودند و طرحی هم جایگزین آن مطرح نمیکنند؛ و خدا کند دروغی بیش نباشد که همین آقایان، خانه های چندمیلیاردی در شمال شهر تهران دارند.
افچنگی: با شعار تعامل سازنده و تنش زدایی نمی توان پلی میان حق و باطل ایجاد کرد
مجتبی افچنگی مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید رجایی در سخنان خود پیش از خطبه های نماز جمعه رودبارقصران گفت: در سال 88 عده ای با کف و سوت و هلهله شیاطین در راس آنها شیطان بزرگ یعنی آمریکا فریب خوردند و با لجاجت خود و پافشاری بر دروغی آشکار هزینه سنگینی را به ملت تحمیل کردند. کسانی که روزی مدعی انقلابیگری بودند در آن سال زیر بیرق حمایتی دشمنان اسلام و قرآن و محور مقاومت یعنی آمریکا و انگلیس و صهیونیستها قرار گرفتند و به جای عذرخواهی به درگاه ملت و ولایت و توبه به درگاه خداوند ، قدم در مسیر خواسته های کدخدا گذاشتند که نتیجه آن به گفته خود مقامات آمریکایی تشدید تحریم ها علیه کشورمان بود.
وی در ادامه افزود: البته جریان زلال و پرخروش انقلاب اسلامی در جریان است و بی شک ریزش ها و رویشهای مبارک، طبیعت این راه است و کسانی که در سال 88 مسیر خداباوری و حق طلبی و ولایتمداری را جانشین کدخداباوری نموده و در راستای اهداف سلطه گران شعار انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است سر دادند و هرگز عذر تقصیر نخواسته و به گناهان خود اعتراف نکردند، توسط مردم که الحق راهبران خوبی هستند در 9 دی ،از قطار انقلاب پیاده شدند.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید رجایی با اشاره به اینکه مردم انقلابی با هیچ کس عهد اخوت نبسته اند اظهار داشت: مردم در هر زمانی کسانی را که با حرکت در مسیر خواسته های دشمنان کشور سرمایه های مملکت را هدر دهند و هزینه به نظام اسلامی تحمیل کنند،از قطار انقلاب پیاده خواهند کرد.
افچنگی با بیان اینکه امروز جای شهدای مدافع حرم خالی است اظهار داشت: فتح حلب تجلی اقتدار مدافعان حرمی است که غیرت،قدرت و شجاعت را به تصویر کشیدند و کارنامه مجاهداتهای خود را زیباتر کرده اند و سبب غرور مسلمانان ایران و جهان شده اند. امروز عده ای که نسخه مذاکره برای سوریه صادر می کردند نیز باید از این اتفاق درس خوبی گرفته باشند.
وی گفت: پیام پیروزی حلب این است که تنازع میان حق و باطل نه ازگذرگاه مذاکره و مصالحه نمی گذرد بلکه رمز پیروزی بر شیاطین در مقاومت و مبارزه است. در این نزاع حقیقی خط کشی ها روشن است. پیروز این نبرد یا حق است یا باطل. با شعار تعامل سازنده و تنش زدایی نمی توان پلی میان حق و باطل ایجاد کرد. ذات شیطان و طاغوت بر پلیدی و فریب سرشته شده است و بالاخره دیر یا زود نیت خود را پدیدار خواهد کرد.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه شکاف میان ایران و آمریکا یک مسئله ساده سیاسی و اجتماعی نیست، بلکه یک گسست تمدنی است و دقیقا یکی از اهداف این انقلاب رهاندن کشور از تفکری بود که که در تمدن غرب غوطه ور بود گفت: نتیجه تعامل و مذاکره در بحث برجام این شده است که امروز بعد از واگذاری امتیازات مختلف و عقب نشینی از داشته های باارزشی که خونها بابت آن داده شده است، همه مقامات این نظام مستکبر اختلاف های خود را کنار گذاشته و یکپارچه به تحریم ظالمانه علیه کشورما رای مثبت دهند.
افچنگی در ادامه افزود: خداروشکر می کنیم که امروز دوستان به این نتیجه رسیده اند که اعتماد به آمریکا اشتباه بوده است. البته امیدواریم به مفاد حقوق شهروندی که اخیرا رونمایی کرده اند هم احترام بگذارند و در پیشگاه ملت هم اعلام کنند که اعتماد به آمریکا اشتباه بوده است.امیدواریم این مسیر غم انگیز به پایان رسیده باشد، بدون تردید اگر صادقانه اعلام کنند، ملت ایران باگذشت است و اگر از ابتدا محرمانه ها در اختیار مردم قرار میگرفت نتیجه متفاوت بود. این اعتراف همان تجربه ای است که رهبری فرمودند حاصل می شود و این سطح تحلیل ملت را افزایش خواهد داد. شاید اکنون برای همگان حتی روشنفکرپنداران این شک به یقین تبدیل شود که حتی قدم زدن با آنها نتیجه اش چیزی بهتر از خسارت محض نخواهد شد.
وی اظهار داشت: تقارن نقض برجام با یوم الله 9 دی پلیدی آمریکا را بیش از پیش به تصویر می کشد و حقانیت 9 دی را روشنتر می سازد در سالگرد 9 دی امسال باید علاوه بر آنکه رها شدن از شر بازوان و حامیان فتنه را گرامی داشته باشیم از اینکه امروز چهره مسبب اصلی فتنه سال 88 یعنی آمریکا بر همگان عیان گشته باید خشنود باشیم. آمریکای سال 43 با سال 57 و 88 و 95 هیچ تفاوتی نکرده است. این دیدگاه های برخی دوستان بوده که به مرور زمان نسبت به آمریکا متفاوت گشته و امروز بازهم به مبدا خود بازمی گردد
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید رجایی یا اشاره به اینکه شیرینی برجام به حدی بود که آقایان در پی انعقاد برجام 2 و 3 بودند و قصد داشتند درموضوعات دیگر هم باب این مذاکره را بگشایند. افزود: آن زمان برجام متعلق به این دوستان بود و آنرا در انحصار خود می دانستند تا جایی که با قاطعیت بیان می کردند که مسئولیت مذاکرات بر عهده مااست برجام را مولد هوای تازه و خورشید تابان و ابر شتابان و سیب و...می دانستند. اما چندی نگذشت که مشخص شد این برجام نافرجام خسارت محض بوده است. مرگ تدریجی برجام آغاز شد و امیددلار هزار تومانی به یغما رفت و به اعتراف رییس کل بانک مرکزی دستاورد آن تقریبا هیچ بوده است و روز به روز این کمپین تقریبا هیچ افزوده شد. امروز مکر و حیله و خباثت طرف مقابل روشن گشته و مشخص شده از سیب و گلابی خبری نیست.
افچنگی بابیان اینکه رهبری حکیم علیرغم حمایت مدبرانه از دولت،مواضع هوشمندانه و دقیقشان را آشکارا با امت حزب الله در میان گذاشتند و همواره از بدبین بودن خودشان نسبت به آمریکایی ها و این مذاکرات سخن گفتند. اظهار داشت: راه خلاصی از اسارت برجام این است که دولت محترم صفر تا صد مسئولیت آنرا بپذیرد و بابت هدررفت منابع کشور از ملت عذرخواهی و خود را از بن بست کدخدا خارج کرده و به جای آنکه برای ایجاد اشتغال از رئیس جمهور فرانسه و آمریکا یاری بجویند که نتیجه اش این می شود که نه چرخ کارخانه ها می چرخد نه چرخ صنایعی که باعث غرور و عزت کشوراست،به مردم با انگیزه و توانمند خویش اعتماد کرده و چاره کار را در داخل جستجو کنند.
وی دخاطنشان کرد: وعده داده بودند که مردم را چنان از درآمد سرشار کند که به یارانه نقدی نیاز نداشته باشند به نظر می رسید این وعده اگر در قبال مردم محقق نشده،اما برای برخی مدیران رده بالا دولت تعبیر شد و آنها را نجومی بگیر کرد.سال گذشته هزینه های جاری دولت در سال گذشته حدود 170هزار میلیاردتومان برآورد شده(که حدود 7 هزار میلیارد تومان از بودجه مصوب 94 بیشتر است) و امسال حدود213 هزار میلیارد تومان مصوب شده است .اینکه رشد مخارج دولت تا این اندازه افزایش یافته تا چه اندازه با اقتصاد مقاومتی قرابت دارد؟
مهدی محمدی مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی
مهدی محمدی مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در سخنان خود پیش از خطبه های نماز جمعه کن با اشاره به وصیتنامه سردار شهید محمد بروجردی گفت: ایشان می فرماید «وجود امام ، امروز برای ما معیار است ، راه او راه سعادت و انحراف از راهش خسران دنیا و آخرت است و من با تمام وجود این اعتقاد را دارم که شناخت و مبارزه با جریانهایی که بین مسلمین سعی در به انحراف کشیدن انقلاب از خط اصیل و مکتبی آن را دارند ، به مراتب حساس تر و سخت تر از مبارزه با رژیم صدام و آمریکاست.وصیتم به برادران این است که سعی کنند توده مردم را که عاشق انقلاب هستند ، از نظر اعتقادی و سیاسی آماده کنند که بتوانند کادرهای صادق انقلاب را شناسایی کنند و عناصری که جریانهای انحرافی دارند بشناسند که شناخت مردم در تداوم انقلاب حیاتی است.»
وی افزود: آن چیزی که موجب ایجاد جنگ و فتنه در شام و عراق شد انحراف از امام، تفرقه و عدم شناخت جریان های انحرافی بود که این مسائل با سوء استفاده و مدیریت خصمانه آمریکا و انگلیس و اسرائیل و قرارگرفتن عده ای جاهل در این بازی تفرقه، موجب تبدیل اختلاف نظرها و اختلاف عقاید به دشمنی و جنگ مسلحانه و همچنین رشد تروریسم تکفیری در منطقه شد.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی گفت: هرجا که وحدت وجود داشته، فتنه هم در مقابل آن قرار داشته است. یعنی هرجایی که مسلمین متحد شدند، و در سایه این اتحاد و همدلی به پیروزی رسیدند. آمریکا و انگلیس و اسرائیل که دشمنان امروز اسلام هستند ، در پی فتنه سازی و تفرقه در میان مسلمانان بر آمدند.
محمدی در ادامه با اشاره به اینکه آخرین فتنه ی آشکاری که ملت ما با آن مواجه شد، فتنه ۸۸ بود که براندازی نظام را دنبال می کرد، اظهار داشت: الحمدلله با بصیرت و هوشیاری مردم و حماقت دشمن و قیام مردم در یوم الله ۹ دی که اکنون در آستانه آن قرار داریم، این توطئه متوقف و خنثی شد.
وی با بیان اینکه پس از شکست فتنه ۸۸ ، غرب به سرکردگی آمریکا در پی ایجاد فتنه ای جدید علیه نظام بر آمد، افزود: روند ایجاد این فتنه در میان ملت ایران از طریق سه وسیله ی تحریم های سنگین اقتصادی، بدعهدی در اجرای توافقات هسته ای و مانور رسانه ای بر مفاسد اقتصادی داخل نظام توسط غرب دنبال می شود.
این فعال دانشجویی در ادامه با اشاره به مسیر فتنه جدید غرب علیه ایران خاطر نشان کرد: مسیر این فتنه با وضع تحریم ها و راه اندازی جنگ اقتصادی علیه ملت ایران آغاز شد. همچنین در کنار این روند، دشمن سیر مکملی را نیز در پیش گرفت و آن مطرح کردن مذاکرات برای رسیدن به توافقی که موجب رفع تحریم ها شود بود. که متاسفانه عده ای هم در داخل به این وعده های توخالی دشمن دل خوش کردند و بالاخره جریان مذاکرات به طور جدی شکل گرفت ، و با وجود اینکه حضرت آقا، با دلایل متقن و روشن که امروز همه ی ما به آنها رسیدیم مخالفت خود را با مذاکره ابراز کردند، لذا برای احترام به انتخاب مردم گفتند، خب بروید و مذاکره کنید، اما من خوشبین نیستم. و از همان ابتدا هم خطرهای پیش رو در این مسیر من جمله بدعهدی های آمریکا رو گوشزد کردند.
محمدی افزود: این مذاکرات پیش رفت تا جایی که در ۲۳ تیر ۱۳۹۴ به برجام رسیدیم. پس از آن قرار شد تا هر کدام از طرفهای مذاکره نسبت به تعهدات خود در برجام اقدام کنند. اما متاسفانه، با وجود صدق نیت ما و عمل به تعهدات از سوی ما و تحمل هزینه های سنگینی مثل اکسید کردن ۹۷۰۰ کیلو سوخت هسته ای، طرف مقابل بارها بدعهدی کرد و به تعهدات خود عمل نکرد و یا اگر هم عمل کرد، ناقص عمل کرد. نمونه اخیر آن همین تمدید قانون داماتو یا تحریم های ده ساله است که رییس جمهور آمریکا حتی از یک وتوی صوری در مقابل آن نیز خودداری کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه ما انتظاری از غربی ها نداریم، افزود: لازم است که دولتمردان ما قاطعیت بیشتری نسبت به این مسئله نشان دهند. حالا بعد از این مسائل که پیش آمد ، همان جریاناتی که در ابتدای مذاکرات به مردم اینگونه القا می کردند که ؛ ما میخواهیم برویم مذاکره کنیم مشکلات اقتصادی شما را حل کنیم، اما رهبری نمی گذارند، اکنون که رهبری اجازه دادند رفتند، مذاکره کردند، به برجام رسیدند، و در آخر هم به بن بست رسیدند، قصد دارند تا نتیجه ی بدفرجام بی تدبیری ها، شتابزدگی ها و اعتماد بیجای خود به دشمن را به گردن رهبری بیاندازند و به همین جهت است که می آیند و می گویند که رهبری در جریان ریز جزییات مذاکرات بودند.
این فعال دانشجویی گفت: توصیه بنده به دولت محترم این است که بجای فرار از واقعیت ، و انداختن اشتباهات خود به گردن رهبری ، صادقانه بیاید و از مردم طلب حلالیت و عذرخواهی کند و اشتباه خود را در این مسئله بپذیرد و بداند که تنها راه مقابله با تحریم و مشکلات معیشتی اقتصاد مقاومتی است، نه مذاکره.
محمدی با اشاره به اینکه امروز مذاکره، نه مشکل بیکاری جوانان را حل کرده نه اشتغال و نه ازدواج را، گفت: بلکه در سال ۹۳ و ۹۴ ۱۶۶۰۰۰ صنعتگر نیز بیکار شدند. و بر خلاف وعده های انتخاباتی رییس جمهور محترم مشکلات اقتصادی ما ۱۰۰ روزه حل نشد، و اکنون سه سال است که در آن صد روز مانده ایم. و بر خلاف وعده های آقای روحانی ارزش ریال بازنگشت، بلکه امروز دلار به مرز ۴۰۳۰ تومان رسیده است.
وی با بیان اینکه متاسفانه، بعضی از تشکل های دانشجویی که بعضا اسلامی بودن را در نام خود یدک می کشند ، با حمایت علنی از سران طیف فتنه سعی دارند تا محیط آرام دانشجویی به فضای تشنج و درگیری بدل کنند، گفت: روی درخواست این اشخاص در قضیه رفع حصر سران فتنه دولت محترم است، لذا لازم است تا دولت در ابتدا به این فکر کند چرا طیف فتنه به او امیدوار است؟! دوم برائت علنی و تبری خود را از اصحاب فتنه اعلام دارد و مرزبندی خود را با فتنه روشن کند.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در پایان خاطرنشان کرد: امروز سالروز عملیات کربلای ۴ هم هست، عملیاتی که ما در آن شهیدان بسیاری من جمله ۱۷۵ غواص شهید را تقدیم انقلاب کردیم.
علی ملکی: جای ناراحتی است که گفتمان دانشجویی در تریبون دولت اعلام نمی شود
علی ملکی مسئول علمی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف در سخنان خود پیش از خطبه های نماز جمعه کن گفت: در ابتدا تشکر میکنم از امام جمعه ی محترم و همچنین مسئولین محترم ستاد نماز جمعه کن که این فرصت را در اختیار دانشجویان این کشور قرار دادند تا بتوانند از این طریق مستقیماً با مردم صحبت کرده و تحلیل ها و نگاه هایشان را نسبت به مسائل کشور و جهان بی واسطه به مردم بگویند.
وی ادامه داد: آقای روحانی در سال 92 با شعار تدبیر و امید و وعده حل صد روزه مشکلات اقتصادی توانست رای مردم کشور را بدست بیاورد و تا سال96 ریس جمهور ایران باشد. دولت پس از فاصله کمی از روی کار آمدن به سرعت با آمریکا وارد مذاکره شد دولت با خیال اینکه با مذاکرات هستنه ای کشور از مشکلات اقتصادی اقتصادی خارج خواهد شد تمام هم و غم خود را صرف این مذاکرات کرد . دولت خیال میکرد که علت مشکلات اقتصادی کشور تحریم های اقتصادی بود و در صورتی که بتوان به آنها ثابت کرد که برنامه هسته ای ایران صلح آمیز است آنوقت آن ها هم تحریم های اقتصادی را متوقف خواهند کرد.
ملکی تصریح کرد: در طول مذاکرات هسته ای ما دانشجویان به طرق مختلف سعی در این داشتیم که روند مذاکرات را تغییر دهیم .و حداقل توافقی عزتمند داشته باشیم اما دولت هم تمام تلاش خود را برای اخلال در برنامه دانشجویان بکار بست. بارها برنامه ای که مجوز داشتند را تعطیل کردند تا شاید صدای دانشجویان به مردم نرسد اما پس از گذشت بیش از 1 سال از برجام شاهد آن بودیم همان نکاتی که توسط دانشجویان و کارشناسان به مسوولین گوشزد می شد در روند اجرای برجام مشکل ساز شده است.
این فعال دانشجویان عنوان کرد: جای بسی ناراحتی دارد که گفتمان ما نمی توانیم هر روز از تریبون های دولت اعلام می شود . در حالیکه همین دانشجویان صنعت هسته ای را ایجاد کردند مگر همین شهید احمدی روشن که به سال روز شهادتشون نزدیک می شویم از همین دانشگاه شریف نبود که تواسنت صنعت هسته ای را در کشور ایجاد کنند تا وزارت خارجه آمریکا را ماه ها برای از بین بردن آن تلاش کنند.
وی با بیان اینکه همین دانشجویان دانشگاه شریف توانستند ماهواره شریف ست را با ویژگی های منحصر بفرد بسازند که البته با بی مهری هنوز فرصت پرتاب نیافته است، گفت: مگر همین دانشجویان نتواستند در زمینه سلول های بنیادی و نانو پیشرفت چشمگیری داشته باشند که انشالا بزودی ثمره عظیم آن در زندگی مردم دیده خواهد شد و مگر همین استادان و دانشجویان دانشگاه ها نیستند که موشک هایی آماده می کنند که در مقابل بساری از تجهیزات غرب بهتر عمل می کند.
ملکی در ادامه افزود: همین الان که من دارم با شما صحبت میکنم بسیاری از اساتید و دانشجویان در شرکت های دانش بنیان در حال ساخت محصولاتی هستند که در دنیا فقط در اختیار کشورهای محدودی است و ما توانستیم با روحیه انقلابی خود انحصار بسیاری از محصولات را از اختیارشان خارج کنیم که بعلت ذیق وقت از بررسی جزئی آن خودداری میکنم.
پرآژنگ: انقلابی ها بر ایستادگی تاکید میکنند، خسته ها و غیرانقلابی ها بر تعامل و سازش
عباس پرآژنگ مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت در سخنان خود پیش از خطبه های نماز جمعه دماوند تصریح کرد: دهه اول دی ماه، یادآور یک تلخی بزرگ و یک حلاوت عظیم است. یک حرمت شکنی عظیم و یک بیعت بی مانند. ایامی که یادآور برچیده شدن بساط فتنه ای بسیار خطرناک است.
وی ادامه داد: نهم دی ماه، روز بصیرت و میثاق با ولایت، روزی که مقام معظم رهبری در مورد آن فرمودند:«این روز در تاریخ خواهد ماند» به خصوص باید هر ساله 9 دی ماه را هرچه باشکوه تر گرامی بداریم تا یادمان باشد که اندکی غفلت از سوی ما میتواند چه عواقبی داشته باشد و اینکه یادمان بماند کربلا قابل تکرار است، کربلا در سال 61 هجری نمانده است، کل یوم عاشورا و کل ارض کربلاست.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه بد نیست در این ایام مروری بر آن وقایع داشته باشیم، اظهار داشت: تاریخ مایه عبرت است، وقایع دی ماه 7 سال قبل یعنی سال 88 نکات واقعا تامل برانگیزی دارد.
پرآژنگ بیان داشت: چگونه شد که یک عده «افسادطلب» با پنهان شدن تحت لوای یکی از جریان های سیاسی کشور، و با علم کردن تهمت ناروای تقلب، تقلبی که هیچ وقت مدرکی دال بر آن ارائه نکردند، 8ماه تمام کشور را به آشوب کشیدند؟ وهنوز که هنوز است علیرغم اثبات ردّ بودن ادعاهایشان حاضر به عذرخواهی نیستند.
وی با تاکید بر اینکه تحلیل وقایع آن روزها مهم است، ادامه داد: خطر نفوذی که امروز رهبری به مردم و مسئولین گوشزد میکنند در آن ایام و حتی قبل از آن قابل ردیابی و موشکافی است.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: اینکه امروز حضرت آقا نسبت به نفوذ هشدار میدهند نیز همین است. آقایان در دولت باید ملتزم به این کلام رهبری باشند. باید از تاریخ عبرت گرفت. نباید افرادی که سابقه درستی ندارند، افرادی که افکار اسلامی ندارند و ملتزم به اسلام نیستند را تحت عنوان معاون، مشاور، وزیر بکار بگیرند.
پرآژنگ گفت: مردم نیز باید به این سخنان التزام داشته باشند. نباید به کسانی که به دنبال برهم زدن آرامش و امنیت کشور هستند، کسانی که سوابق فتنه گری یا حمایت از فتنه گران دارند، نباید به اینها رای بدهند.
وی ادامه داد: عاشورای سال 88 آن جماعت را رسوا کرد. خون پاک امام حسین (ع) آنها را رسوا کرد. مشخص شد که هدف آن جماعت یک انتخابات و یک دعوای سیاسی نبوده، هدف اینها اسلام بوده، اسلام ناب محمدی تا وقتی که علم اسلام در این مملکت برپاست اینها دست از فتنه و فتنه گری برنمیدارند.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت بیان داشت: در سال 88 این انقلابی های خسته از انقلاب بودند که زمین حاصلخیزی شدند برای جوانه زدن شجره منحوس براندازان. انقلابی های خسته از آرمان های مقدس اسلام بودند که به عنوان مکمل برای نفوذی ها و ضد انقلاب عمل کردند.
پرآژنگ تصریح کرد: خطر این انقلابیهای خسته اگر بیشتر از آن براندازان و فتنه گران نباشد کمتر از آنان نیست. اینکه رهبری در چند ساله اخیر بطور مداوم بر روی لفظ انقلابی تاکید دارند به همین خاطر است.
وی اضافه کرد: آنهایی که از انقلاب و آرمانهای آن به هردلیل، دنیا دوستی، خستگی منفعت طلبی دست کشیدهاند به دنبال عوض کردن راه این انقلاب هستند. شاید سوابق مهمی در گذشته داشته باشند، حتی شاید خدماتی هم کرده باشند اما ملاک حال فعلی هر شخص است.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت گفت: دلیل تاکید رهبری بر لفظ انقلابی و ایجاد دوگانه انقلابی-غیر انقلابی این است که ایشان ارزش و قداست این انقلاب را به آرمان های این انقلاب میدانند. آرمان های شریفی مانند ظلم ستیزی، استکبار ستیزی، آرمان قدس، ساده زیستی و دوری از اشرافیگری ست که این انقلاب را اسلامی و مقدس کرده است.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: این خط انقلابی-غیر انقلابی را در بسیاری از مسائل اخیر میتوان مشاهده کرد. نتیجه آن را هم به لطف خدا امروز داریم می بینیم. انقلابی ها بر ایستادگی تاکید میکنند، خسته ها و غیرانقلابی ها بر تعامل و سازش. امروز در قضایای منطقه، در آزادسازی حلب شاهد اثبات این مهم هستیم که این ایستادگی است که جواب میدهد.