آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۰۷۹۵

قطعنامه ضدشهرک سازی رژیم صهیونیستی در شورای امنیت تصویب شد

نشست شورای امنیت سازمان ملل برای رأی گیری درباره قطعنامه پایان دادن به شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی برگزار شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه پیشنهادی مصر علیه شهرک سازی های رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی رای مثبت داد.

 

این قطعنامه با 14 رأی موافق و یک رأی ممتنع به تصویب رسید. آمریکا تنها عضو شورای امنیت بود که به طرح پیشنهادی مصر رأی ممتنع داد. 

 

شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه پیشنهادی مصر علیه شهرک سازی های رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی رای مثبت داد. 

 

«سامانتا پاور»، نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد، پس از تصویب این قطعنامه دفاع از رژیم صهیونیستی پرداخت و گفت که سازمان ملل بیش از آنکه بر اقدامات ایران و کره شمالی متمرکز بوده باشد، توجهش را معطوف اسرائیل کرده است.

 

وی همچنین با اشاره به حمایت قاطع آمریکا از اسرائیل اشاره کرد و گفت که این موضوع مورد تأیید مقامات اسرائیل نیز هست. 

 

 رژیم صهیونیستی درتلاش برای جلوگیری از تصویب قطعنامۀ شورای امنیت سازمان ملل علیه شهرک‌سازی اسرائیل در سرزمین‌های اشغال‌شده اعمال فشار رئیس جمهور منتخب امریکا را خواستار شده است.

 

این درخواست در حالی است که گفته می‌شود دولت باراک اوباما، به‌رغم سیاست دیرینۀ آمریکا در وتوی هرگونه قطعنامه ضد اسرائیلی در شورای امنیت سازمان ملل، قصد دارد در روند تصویب قطعنامه پیشنهادی مصر، مانع‌تراشی نکند.

 

رأی‌گیری پیش‌نویس پیشنهادی مصری‌ها برای محکومیت شهرک‌سازی رژیم اسرائیل در شورای امنیت سازمان ملل ابتدا قرار بود روز پنج شنبه صورت گیرد؛ اما مصر اعلام کرد که این رأی‌‌گیری به تعویق افتاده است. 

 

 نیوزلند، ونزوئلا، مالزی و سنگال روز جمعه با تعیین ضرب‌الاجل، از مصر خواستند در ارتباط با پیشبرد روند رأی‌گیری شورای امنیت درباره پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی، پاسخی مشخص ارائه دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار