آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۱۹۷۷

اقدام قابل تامل مسئولان دانشگاه آزاد مشهد در آستانه ۹ دی + عکس

در آستانه حماسه ۹دی، عکس‌گرفتن شیخ الاسلام، ریاست دانشگاه آزاد مشهد زیر تصاویر سران فتنه و انتشار آن موجب بروز برخی حواشی شد.

به گزارش خبرنگا دانشگاه خبرگزاری دانشجو در آستانه حماسه نه دی، شیخ الاسلامی، ریاست دانشگاه آزاد مشهد در اقدامی عجیب طی بازدید از دفتر انحمن اسلامی دانشجویان دانشکده فنی با عکس گرفتن زیر تصاویر سران فتنه و انتشار آن در سایت این دانشگاه موجب بروز برخی حواشی شد.

 

براساس این گزارش در بازدید ریاست دانشگاه، مسئول حراست و معاون فرهنگی دانشگاه نیز حضور داشتند.

 

لازم به ذکر است تصاویر این بازدید توسط سایت رسمی روابط عمومی دانشگاه منشر شده و پس از ساعاتی حذف شد. 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
دانا
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۶
اگر دست اینها بود عکس حضرات امام خمینی و امام خامنه ای را حذف می کردند، نشانه اش هم اینست که چطور میشود به ایشان معتقد بود و کلام صریح و باور ایشان را منکر شد؟! مگر حضرت آقا اینها را فتنه گر و خائن به مردم و اسلام نخواندند، چطور عکس آقا با این نانجیبان یکجا می گنجد؟! یاد حضرت علی افتادم که فرمود: آنقدر علی را کوچک کردند تا گفتند، علی و معاویه!!
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۷
باید دادستان مشهد بعنوان مدعی العموم این فرد راتحت پیگرد قراردهد
18
2
شکوفه....
United States of America
۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۹
خطاب به سران فتنه
ای مایه فتنه و نفاق ، ای حامی منکر ، سکوت.
مولای ما علی است ، سنگ مَحَک به نام اوست
هزار گدا مُرد و یکی نام و نشان نداشت
بهتر ز تو ، که کوله بارت پُر از گناه است
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار